دوره رایگان آموزش گیت و گیت هاب
Git و GitHub دو فناوری هستند که هر توسعهدهندهای صرف نظر از رشتهاش باید یاد بگیرد. اگر شما یک توسعه دهنده مبتدی هستید، ممکن است فکر کنید که این دو عبارت به یک معنا هستند – اما آنها متفاوت هستند. دوره رایگان آموزش گیت و گیت هاب به شما کمک می کند تا بفهمید Git و کنترل نسخه چیست، دستورات اولیه Git که باید بدانید، چگونه می توانید از ویژگی های آن برای افزایش کارایی کار خود استفاده کنید و چگونه می توانید این ویژگی ها را با استفاده از GitHub گسترش دهید.
این راهنما برای مبتدیان مناسب است، زیرا درک مثال ها بسیار آسان خواهد بود. همچنین یک آموزش کلی خواهد بود تا هرکسی بدون توجه به زبان برنامه نویسی مورد علاقه خودش بتواند آن را دنبال کند.
خواهید دید که چگونه می توانیم از ویژگی های Git برای کار و ایجاد نسخه نهایی لیست استفاده کنیم.
سرفصل های دوره رایگان آموزش گیت و گیت هاب
دسترسی به این دوره از بخش پایین صفحه امکان پذیر می باشد.
جلسه اول :
در این پست اولین قسمت از آموزش گیت بیان شده است. در این جلسه اصطلاحات اولیه گیت گفته شده ،که اصلا گیت چی هست.چرا باید استفاده بشه.
هاستینگ سرویس ها که همان گیت هاب و گیت لب بود گفته شد.برای اینکه از هاستینگ سرویس ها استفاده کنید.حتما باید برای شروع ثبت نام انجام بشه
جلسه دوم :
تو این جلسه در رباطه با config در گیت صحبت کردیم.
جلسه سوم :
در این جلسه از آموزش گیت ما در مورد اضافه کردن فایل ها با گیت.و ثبت اطلاعات در گیت صحبت کردیم.اضافه کردن اطلاعات با دستور gitadd/ و ثبت اطلاعات با دستور git commit انجام می شود.
همیشه یادتون باشه هر پروژه ای که قراره وارد گیت بشه .قبل اضافه و ثبت در گیت راه اندازی انجام بدید.که این کار با دستور git init انجام می شود.
جلسه چهارم :
تو این جلسه از آموزش گیت به مبحث restore پرداختیم. این دستور باعث می شود شما اگر کدی وارد محیط stage یا onstage کردید پاک کند. جز دستورات مهم و کاربردی هست.
جلسه پنجم :
تو قسمت پنجم آموزش گیت ما در مورد شاخه اصلی یا branch صحبت کردیم.بعد از راه اندازی پروژه در گیت .گیت میاد به ما شاخه اصلی یا همون branch می دهد. که تمام اطلاعات ما در شاخه اصلی ثبت میشه. بهتر که ما از شاخه اصلی یک سری زیر شاخه بگیریم.و هر قسمت از پروژه را روی زیر شاخه ایجاد کنیم. و در انتها در شاخه اصلی marge کنیم.
جلسه ششم :
در جلسه شش گیت ما آمدیم پروژه هارو از داخل گیت به داخل گیت هاب آوردیم. گیت هاب یک هاستینگ سرویس برای گیت هست.یعنی مکانی که شما می توانید فایل هاتونو داخل اون بزارید تا بقیه افراد بتونن ازش استفاده کنند.
جلسه هفتم :
در جلسه هفتم از آموزش گیت هاب دوتا دستور git push و gitpull را یاد خواهیم گرفت . با دستور gitpush شما می توانید.دستوراتی که تازه به پروژه اضافه کردید به مخزن گیت هاب اضافه کنید.
با دستور gitpull هم اگر شما کدهاتون در محیط گیت هاب اضافه کردید.یا تغییر دادید .اضافه میشه به پروژه اصلی اتون.
جلسه هشتم :
در جلسه هشت: ما مبحث pullrequests را در github مورد بررسی قرار دادیم. این دستور مواقعی استفاده میشود.که شما به صورت تیمی روی یک پروژه کار می کنید.
جلسه نهم :
در جلسه نهم آموزش گیت هاب ما بحث gitignore مورد بررسی قرار دادیم. در صورتی که بخواید یک سری فایل از چشم گیت مخفی باشه.یا اینکه گیت آن فایل را مورد بررسی قرار ندهد .کافییست آن فایل را داخل gitignore♡ بزارید.
جلسه دهم :
در جلسه دهم در رابطه با مبحث gitclonr صحبت کردیم.فقط نکته ای که باید بگم .در صورتی که پروژه اتون به صورت private هست.موقع clone کردن از شما یوزر ، پسورد گیت رو می خواد.
جلسه یازدهم :
در جلسه یازده مبحث readme آموزش داده شد.اینکه شما برای همه پروژه هاتون داخل گیت هاب حتما باید یک فایل readme یا توضیحات داشته باشید.
برای اینکه فایل readmeداشته باشید باید از زبان نشانه گذاری markdown استفاده کنید
جلسه دوازدهم :
در جلسه آخر گیت هاب مبحث confilict یا تداخل را توضیح دادیم. تداخل زمانی اتفاق می افته .که ما داریم به صورت تیمی روی پروژه ای به صورت همزمان کار میکنیم.
امیدواریم دوره رایگان آموزش گیت و گیت هاب برای شما مفید قرار گرفته شده باشد. ممنون از الهام رضایی عزیز مدرس این دوره …

به دوره رایگان آموزش Git و Github خوش آمدید...
بسیار عالی
خیلی خوب بود سرکار خانوم الهام رضایی !
خوب بودش