عیب یابی مشکلات رایج سئو و نحوه برطرف کردن آن ها
در این مقاله قصد داریم به مشکلات رایجی در سئو و بهینه سازی سایت بپردازیم که ممکن است برای هر وبمستری رخ بدهید ، مشکلاتی از قبیل عدم رتبه بندی سایت ، افت رتبه سایت و عدم نمایش در فهرست گوگل که می توانند برای هر وبمستری ناامیدکننده باشند.
عیب یابی مشکلات رایج سئو و نحوه برطرف کردن آن ها
گاهی رسیدگی به مسائل مربوط به گوگل می تواند بسیار ناامیدکننده باشد، به ندرت پشتیبانی مشتری وجود دارد و تلاش برای درک علت عدم کارکرد درست سایت در گوگل، می تواند به چرخه ای از تلاش بیهوده تبدیل شود.
به خاطر مسائلی مانند عدم پشتیبانی از مشتری در گوگل یا داستان های وحشتناک نسبت به این موضوع، دلسرد نشوید. در بیشتر موارد ، تجربه مشکلات گوگل برای سایت، یک مسئله موقتی است و بیشتر مسائل مربوط به سئو، جبران پذیر هستند.
معمولا علت اصلی مسئله، یک موضوع ساده است، بطوریکه در بیشتر موارد، این علت، علت مطرح شده و احتمالی وبلاگ نویسان محبوب نیست. در ضمن گاهی اوقات نیاز است تاچند مورد باهم برطرف شوند و برطرف شدن تمام این موارد، یک کسب مزیت محسوب می شود و احتمال بازیابی سریع را افزایش می دهد.
این مقاله، به طرح دسته از مشکلات رایج سئو می پردازد که صاحبان سایت ها را آزار می دهند.
چرا سایتم در فهرست گوگل نمایش داده نمی شود ؟
عدم قرار گرفتن سایت در فهرست گوگل، مسئله رایجی از مشکلات سئو در میان صاحبان کسب و کار و وبمستران است. اگر به تازگی ، برند یک سایت جدید را راه اندازی کرده اید، این امکان وجود دارد که نرم افزار خزنده گوگل، هنوز سایت شما را ایندکس نکرده باشد. می توانید با تایپ آدرس سایت به صورت “Site:yoursite.com” در کادر جستجوی گوگل، بررسی بسیار سریعی انجام دهید تا بفهمید آیا اصلا سایت بالا می آید. در صورتیکه سایت بالا نمی آید، این امکان وجود دارد که نرم افزار اسپایدر گوگل هنوز وظیفه خود برای خزیدن و بازدید سایت را انجام نداده و از وجود این سایت بی اطلاع است.
معمولا تمام آنچه که برای انتخاب شدن از سوی گوگل احتیاج دارید، ایجاد تعداد لینک بسیار در سایت و کمی فعالیت در شبکه های اجتماعی است.
به منظور اطمینان از Index شدن سایت از سوی گوگل، می توان از روش زسریع توییت کردن یک لینک به سایت استفاده نمود که معمولا ۲۴ ساعت به طول می انجامد. به منظور کسب نتایج سریع تر در این زمینه ، سایت را در بسیاری از شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
بیست چهار ساعت پس از انجام کارهای فوق، مجداد در کادر گوگل “Site:yoursite.com” را جستجو و بررسی کنید آیا صفحه ای از سایت در نتایج جستجو ظاهر می شود. ظاهر شدن صفحات نشان می دهد گوگل این سایت را ایندکس کرده است.
در صورت عدم ظاهر شدن صفحه، از طراح وب درخواست کنید تا کنسول سرچ گوگل را برای شما تنظیم نماید، سپس وارد آن شوید و بررسی کنید که آیا خطایی در آنجا وجود دارد. در صورت وجود خطا، گوگل گام هایی را برای برطرف کردن آن ها، مطرح خواهد کرد، پس از آن سایت برای گوگل قابل مشاهده می شود.
اقدامات لازم در صورت عدم رتبه بندی سایت با نام کسب و کار
ظاهر نشدن کسب و کار در جایگاه نخست گوگل در جستجو برای نام رسمی کسب و کار در بین سایت های جدید، یک مسئله معمول و از مشکلات رایج سئو قابل توجه است. با وجود ساختارهای هوشمند در گوگل، اما گاهی لازم است گوگل را نسبت به ایجاد پیوند بین سایت جدید و نام برند مطلع ساخت.
این مسئله به سادگی و با لینک سازی برای سایت برطرف می شود، بطوری که از یک متن لینک به صورت لینک دارای نام برند استفاده می شود، چندهفته طول می کشد تا گوگل با مشاهده این لینک ها و اتصال نقاط به یکدیگر، متوجه واقعی بودن سایت شود.
ثبت سایت در دایرکتوری های کسب و کار مختص هر کشور نیز روش دیگری برای برطرف کردن این مسئله است، چنانچه با تکمیل فهرست مربوط به کسب و کار موجود روی هر سایت، یک بک لینک به سایت اختصاص داده می شود. لینک های بیشتر به معنای افزایش مطلوبیت بیشتر است اما هدف باید حداقل ۵۰ لینک باشد. (در ۹۵% موارد، مسئله ظاهر نشدن سایت برای جستجوی نام کسب و کار در نتایج برتر با انجام این کار حل خواهد شد)
در صورت عدم تاثیرگذاری این روش، با ایجاد حساب کاربری در شبکه های اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک، و وارد کردن حداکثر اطلاعات ممکن در مورد کسب و کار در پروفایل، به معرفی وب سایت بپردازید. پس از آن، تا دو هفته ، هرروز مطلبی را به اشتراک گذاشته و این مطلب را با استفاده از لینک ها به سایت پیوند دهید.
در صورت عدم قرار گرفتن سایت در رتبه برتر، از اوپن سایت اکسپلورر برای کسب اطلاعات در مورد سایت های رقیب با رتبه بندی بالاتر برای نام برند، استفاده کنید. بررسی کنید که آیا صفحات وب سایت رقیب دارای نسبت بالاتری از بک لینک ها به کل لینک ها است؟ در صورت عدم مثبت بودن پاسخ این سوال، بهتر است به لینک سازی های بیشتر بپردازید.
اقدامات لازم در هنگام پایین آمدن رتبه سایت
رقابت میلیون ها سایت برای کسب جایگاه برتر در گوگل و همینطور ایجاد هر روزه ی سایت های جدید، حقیقت ناراحت کننده ای در مورد سئو برای عدم توانایی در حفظ همیشگی کسب رتبه برتر است. از این رو ، حفظ صفحات در رتبه بالا، نیاز به تلاشی مستمر دارد.
در صورت سقوط رتبه سایت از جایگاه برتر و حرکت تدریجی سایت به سمت پایین نتایج جستجو، این احتمال وجود دارد که رقبا لینک ها یا فعالیت های اجتماعی بیشتری انجام داده باشند. بنابراین می توانید به منظور کسب اطلاعات در مورد رقبا مانند تعداد بک لینک های کنونی و میزان فعالیت آن ها در شبکه های اجتماعی، از اوپن سایت اکسپلورر استفاده و از این اعداد به عنوان هدفی برای بازگشت به رتبه ی برتر استفاده کنید.
پس از انجام این کار، زمان آن رسیده تا مبارزه برای لینک سازی را با استفاده از کلمات کلیدی هدف و مطرح شده فصل ها و مقالات دیگر لرن پارسی آغاز کنید.
همچنین تولید محتوای همیشه سبز و یونیک بصورت منظم ، مسئله مهمی برای جلوگیری از افت رتبه سایت نزد موتورهای جستجو می باشد.
- همچنین بخوانید : دلایل پنالتی شدن سایت
اقدامات لازم در صورت جریمه شدن سایت از طریق گوگل
در بیشتر موارد، در صورت پایین آمدن رتبه بندی، رقبا “نیرو سئو” بیشتری به صفحات خود افزوده اند و در این صورت زمان انتخاب بازی فرا رسیده است. اگر صفحات در حال حرکت به سمت جایگاهی پایین تر هستند، بهتر است به قسمت های قبلی در مورد بازیابی مراجعه کنید.
درصورت حذف کامل از سی رتبه برتر گوگل، با وجود جایگاه قبلی در بین ده رتبه بتر، این امکان وجود دارد که سایت شما مورد جریمه به روزرسانی گوگل قرار گرفته باشد.
تشخیص جریمه شدن از سوی به روزرسانی های پنگوئن و پاندا کاری دشوار و از آن دشوارتر، برطرف کردن آن است. درصورت خارج بودن این موضوع از حوزه دانشی شما، احتمالا نیاز به دریافت کمک تخصصی برای بازیابی سریع است.
-
کسنول سرچ گوگل را بررسی کنید
همه دارندگان وب سایتی که متحمل جریمه دستی از سوی گوگل شده اند، اخطاری مانند نمونه زیر دریافت می کنند. برای مشاهده اینکه آیا اخطاری دریافت کرده اید یا خیر، وارد حساب کنسول سرچ گوگل شوید :
“اخطار کنسول سرچ گوگل درمورد شناسایی لینک های غیرطبیعی …”
“شناسایی نموده ایم که برخی از صفحات این وب سایت احتمالا از روش هایی خارج از مقررات وب مستر گوگل استفاده می کند … “
مشاهده پیام فوق، حاکی از آن است که گوگل در نتیجه بروزرسانی جدید، برای این سایت جریمه دستی منظور کرده، بنابراین بعید به نظر می رسد درصورت عدم وجود این پیام، سایت از سوی گوگل جریمه دستی شده باشد.
-
لینک های هدایت کننده به صفحه را بررسی کنید
از اوپن سایت اکسپولورر و مجستیک سئو استفاده کنید و به بررسی لینک های هدایت کننده به صفحه ای بپردازید که گمان می کنید از سوی گوگل جریمه شده اند. این کار را به طور مشابه برای صفحات رقبایی که با داشتن کلمات کلیدی سایت شما، در موقعیت برتر قرار گرفته اند، انجام دهید.
به منظور تایید جریمه شدن سایت از طریق به روز رسانی های گوگل ، شاخص های زیر را جستجو کنید.
۱. وضعیتی که در آن سایت با تعداد لینک هایی بیشتر در مقایسه با رقبا و وجود یک کلمه کلیدی مشابه، دربین ۵۰ رتبه برتر گوگل قرار ندارد.
در صورتی که سایت در مقایسه با رقبا دارای تعدا قابل توجهی لینک هدایت کننده به صفحه است و اکنون با وجود اینکه قبلا در بین رتبه ۵۰ رتبه برتر قرار داشته ، درچنین رتبه ای قرار ندارد، این احتمال وجود دارد که سایت از طریق به روزرسانی پنگوئن جریمه شده باشد.
۲. سایت دارای تعداد زیادی لینک از سایت های ظاهرا ضعیف و اسپم می باشد.
۳. به عنوان یک قاعده کلی ، صفحه سایت باید برای کلمات کلیدی هدف، دارای بیش از ۲۰ درصد متن لینک راهنما به صفحه باشد. برای مثال : درصورتیکه ۹۰% از لینک های هدایت کننده به صفحه دارای یک کلمه کلیدی به عنوان متن لینک باشند، این احتمال وجود دارد که سایت از طریق به روزرسانی پنگوئن ، جریمه شده باشد.
۴. از ابزار پنگوئن به منظور مشاهده، هرگونه کاهش تصادفی ترافیک در مدت زمان به روزرسانی گوگل، استفاده کنید. درصورت عدم بازیابی ترافیک سایت، ممکن است سایت مورد جریمه به روزرسانی پنگوئن قرار گرفته باشد.
Panguin tools :
دیدگاه ها