بهترین راه های درآمد برای خوداشتغالی از نویسندگی
اگر فردی هستید که به نوشتن علاقه دارد و مهارت خاصی در این زمینه دارید، پس بهتر است از علاقه و مهارت خود درآمدزایی هم کنید. این مقاله از لرن پارسی شما را با نحوه درآمد از نویسندگی در ایران و شغل نویسندگی آشنا خواهد کرد.
شاید در اولین نگاه کنار هم قرار گرفتن دو کلمه «نویسندگی» و «پول» خیلی مربوط و مناسب به یک دیگر نباشد. اصولا وقتی از نویسندگی صحبت می کنیم انتظارمان این است که واژه هایی مثل عشق و علاقه در فضایی آرام و بی دغدغه نمایانگر شود. انگار فضای کسب درآمد از بحث نویسندگی کمی سنگین است و کمی فضا را پر از تلاطم می کند.
شاید این نگاه به علت سابقه نوشتن و سبک و سیاقی که قبلا بر فضای نویسندگی حاکم بوده، شکل گرفته باشد اما این روزها اوضاع تا تا اندازه ای دچار تغییر شده است.
با این که امکان دارد وقتی می خواهیم نویسندگان پول ساز را نام ببریم نتوانیم از جمعیت بزرگی از نویسندگان یاد کنیم ولی این مشکل از جایی دیگر سرچشمه می گیرد، یا با مفهوم نوشتن در عصر جدید آنچنان آشنایی نداریم یا به علت آن است که نویسندگان با این مفاهیم آنچنان اخت نشده اند.
در هر صورت جدا از بحث عشق به نوشتن و علاقه ای که اولین آجر برای ساخت بنای نویسندگی است، زمانی که نوشتن می خواهد به اصلی ترین و مهم ترین فعالیت تبدیل شود و وقتی قرار است همه کارهای دیگر به غیر از نوشتن به حاشیه بروند، می توان از نویسندگی راهی برای درآمد زایی ساخت.
نوشتن به مدتی طولانی با جدیت و تمرکزی کامل، نیاز به برنامه ای همه جانبه و واقعی برای درآمد زایی می باشد.
در این دنیای بزرگ و پرجمعیتی که مشغول زندگی هستیم هر کسی به چیزی علاقه دارد. یکی به ورزش، دیگری به شعر و ادبیات و یکی هم به سینما یا موسیقی و ….
شما که ئر حال خواندن این مطلب هستید حتمالا علاقه های به خصوصی دارید و تمایل دارید بخشی از وقت خود را با چیزهای موردعلاقه بگذرانید و درباره آن ها صحبت کنید.
در این مقاله می خواهیم روش های کسب درآمد از نویسندگی را معرفی کنیم که می تواند شما را به درآمدی که در انتظارش بودید، برساند.
البته لازم است خاطر نشان کنیم که روش هایی که در این مطلب ذکر می کنیم صرفا فقط برای باز کردن چشمان شما به دنیای نویسندگی بوده، وگرنه برای کسب درآمد از نویسندگی راه های بسیار بیشتری از این موارد انگشت شمار وجود دارند.
آیا نویسندگی در ایران درآمد دارد ؟
شاید برایتان جالب باشد روش های مختلفی برای کسب درآمد از نویسندگی در ایران وجود دارد ، مثل درآمد از نوشتن ، داستان نویسی ، کتاب الکترونیکی یا نویسندگی سایت و درآمد از نوشتن کتاب و … که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.
کسب درآمد از وبلاگ نویسی
اگر به نویسندگی علاقه مند هستید، وبلاگ نویسی از اصلی ترین راه هایی می باشد که می تواند شما را به یک درآمد نسبی برساند.
وبلاگ نویسی برای وب سایت ها و شبکه های اجتماعی، ساده ترین روش های وبلاگ نویسی هستند.
حتی می توانید یک وبلاگ شخصی برای خود راه اندازی کنید و در آن بنویسید، تبلیغ کنی و پول در بیاورید.
وبلاگ نویسی احترام به بازدیدکنندگان و مخاطبان است و به آن ها کمک می کند با سهولت بیشتری به اطلاعات مورد نیاز دسترسی داشته باشند.
اگر از این دسته آدم هایی هستید که اعتقاد دارید دست به قلم خوبی دارید، وبلاگ نویسی را برای کسب درامد انتخاب کنید.
وبلاگ نویسی که امروزه به یکی از شیوه های درآمدزایی در بازاریابی نوین تبدیل شده، چالش ها و استانداردهای خودش را دارد. از طرفی نه به آن سختی است که بعضی ها فکر می کنند، و از طرفی نه به آن آسانی که بعضی دیگر می اندیشند.
چگونه وبلاگ نویسی را شروع کنیم؟
برای شروع وبلاگ نویسی شاید سوالات مختلفی را داشته باشید ؛ سوالاتی مثل ، چگونه وبلاگ نویسی را شروع کنیم ؟ یا چگونه یک وبلاگ ایجاد نماییم و یا اینکه وبلاگ چیست ؟ و …
در واقع وبلاگ به پلتفرمی گفته می شود که برای نوشتن متن در زمینه های مختلف برای وبلاگ نویسان آماده شده است .
پس هرکس که به دنبال وبلاگ نویسی باشد و بخواهد که وبلاگی داشته باشد، باید پلتفرم لازم را آماده کند تا متن موردنظر را در آن قرار دهد و در قالب یک وب سایت یا بلاگ در معرض دید کاربران بگذارد.
نوشتن وبلاگ را می توان به نوشتن کتاب یا حتی نوشتن دفتر خاطرات نسبت داد که در آن اطلاعات با توجه به سلیقه و نیاز بقیه به تحریر در می آید. یک وبلاگ نویس حرفه ای معمولا تلاش می کند اطلاعاتی در وبلاگ خود قرار دهد، که هم برای خود او و هم برای خواننده جذابیت داشته باشد.
یک نکته بسیار مهم در وبلاگ نویسی، انتخاب سبکی مناسب برای وبلاگ است. مطالب یک وبلاگ ممکن است کپی شده از سایت یا از منبع دیگری باشد یا خود فرد وبلاگ نویس آن ها را نوشته باشد. یادتان باشد همیشه وبلاگی که با توجه به اطلاعات خود شخص و تجربه او آماده شده باشد، جذابیت بیشتری برای کاربران دارد.
کسب درآمد از تولید محتوا برای سایت های دیگر
امکان دارد یک کارشناس تولیدمحتوا در یک وبسایت خبری سال ها به تولیدمحتوا مشغول باشد و حتی یک بار هم، به سراغ نرم افزارهایی مثل Adobe Premiere (برای ویرایش فیلم ها و کلیپ ها) نرود. ولی کسی که برای تولیدمحتوا در یک شرکت استخدام شده، در اولین روز کاری به اجبار کلیپ ویدیویی ای را تنظیم و ویرایش کند.
شما هم در جریان هستید که با مطرح شدن دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) شغل تولیدمحتوا بیشتر از گذشته فراگیر شده است. امروزه در ایران یکی از ایده های خلاقانه پولساز تولیدمحتواست. کسی که این مهارت را بلد باشد؛ می تواند درآمدی بین ۵۰۰ هزارتومان تا ۹,۰۰۰,۰۰۰ میلیون تومان در هرماه کسب نماید.
فقط کافیست که دید درستی نسبت به تولیدمحتوا و ارزش آن و روش های پول سازی از آن داشته باشید تا نانتان در روغن باشد و همه با تعجب از بیرون به شما نگاه کنند.
- بیشتر بدانید : معرفی شغل تولید محتوا
وقتی این تکنیک ها را فرا بگیرید و بتوانید در محتوانویسی استفاده کنید بی شک می توانید از یک نویسنده و محتوانویس ساده به تولیدکننده محتوای موفق و ثروتمند تبدیل شده و از کارتان لذت ببرید.
لرن پارسی برای این آموزش پردرآمد و فنی دوره های رایگان و ویژه را همراه کارآموزی ارائه میدهد که میتوانید بصورت آنلاین در آن شرکت کنید.
کسب درآمد از نویسندگی و انتشار کتاب های الکترونیکی
حتما می دانید که اهمیت کتاب الکترونیکی در این روزها چقدر زیاد شده است. کتاب الکترونیکی نقشی مهم در افزایش اعتبار و جایگاه شما در ذهن مخاطبان دارد.
شما چه به عنوان یک تولیدکننده محتوا حرفه ای و چه به عنوان صاحب کسب و کاری که باید تمام سعیتان را بکنید که برندتان را هر روز بیشتر از روز قبل به مخاطب معرفی کنید و اعتبار خودتان را در ذهن او افزایش بدهید و در ذهن مخاطب یک متخصص عالی در زمینه کاری خودتان به نظر برسید ، باید از کتاب های الکترونیکی برای گسترش برند خود استفاده کنید.
یکی از مزیت های کتاب الکترونیکی نسبت به روش های چاپ قدیمی کتاب بحث هزینه و دردسرهای تولید و انتشار کتاب است . در روش آنلاین شما بیشتر زمان تان را باید برای پیدا کردن ایده و تولید محتوای با کیفیت و عالی بگذارید و در نهایت با کم ترین هزینه و دردسر می توانید آن را منتشر کنید.
کسب درآمد از نوشتن توضیحات برای محصولات دیگران
نوشتن توضیحات محصولات فروشگاه های اینترنتی امروزه به یکی از چالش های اصلی مدیران این کسب وکار ها تبدیل شده است.
مدیران سایت های اینترنتی در مورد نحوه نوشتن توضیحات محصولات سوال می پرسند که چگونه باید شرح محصول را بنویسند؟
به چه مقداری توضیحات بنویسند؟ کدام نوع فرمت برای بیان توضیحات بهتر است؟ چگونه توضیحات ما رتبه خوبی در گوگل به دست بیاورد؟
تعجبی ندارد که آن ها نگران این موضوع باشند. توصیفات خوب یک محصول می تواند فروش محصولات را به چندبرابر افزایش دهد.
اگر محصول شما دارای ویژگی های کلیدی باشد باید آن را طوری بیان کنید که مشتری خیال کند با داشتن محصول شما به خود افتخار می کند.
اگر این توانایی را در خود می بینید، به سراغ مدیران سایت های فروشگاهی بروید و با آن ها صحت کنید.
درآمد از نوشتن بررسی تخصصی محصولات
شما توانایی استدلال و مقایسه محصولات را در خود می بینید؟
می توانید برای محصولات فروشگاهی آنلاین و غیر آنلاین به نوشتن مشغول شوید و حتی مقایسه محصولات مختلفی مثل موبایل ها، وسایل خانه را انجام دهید.
این گونه مطالب دارای طرفداران زیادی است که می توانند مخاطب های هد خوبی برای شما باشند.
توضیحاتی که در شرح محصول می نویسید، تمام آن چیزی است که هم می تواند منجر به فروش شود و هم مشتری را از خرید مشتری پشیمان کند. بسیاری از شرکت های بزرگ برای نوشتن توضیحات محصول و خدمات خود از یک نویسنده یا کپی رایتر که با فوت و فن نویسندگی آشنایی کامل دارد، بهره می گیرند. این شخص می تواند شما باشید!
- توصیه می شود : آشنایی با پرفروش ترین محصولات اینترنتی
درآمد از نویسندگی مطالب برای مجلات
اگر خلاقیت خوبی در نوشتن دارید، چرا شغل محتوا نویسی برای مجلات را انتخاب نمی کنید؟
کافیست علاقه به نوشتن را در تولید محتوا برای مجلات و نشریه ها خرج کنید تا هم معروف شوید و هم یک کسب و کار رسمی به دست آورید.
بهتر است نوشتن متن را با تایپ در نرم افزار ورد انجام دهید. کل مجله را در یک فایل ننویسید. برای هر فصل یک فایل جدید ورد باز کنید و مطالب آن روز را بنویسید. یک فایل را هم به صفحات اولیه کتاب و فهرست و مقدمه اختصاص بدهید. هنگام نوشتن مجله حتما به جزئیات و اشتباهات نگارشی و … تمرکز کنید و با دل مخاطب همراه شوید.
بازاریابی شبکه ای و نتوورک مارکتینگ را از قلم انداختید
سلام
درمورد داستان های کوتاه مرا راهنمایی
کنید ممنونم
سلام
خدا قوت
متن تون پر از اشتباه تایپی و دستوری بود.
لطفا رسیدگی کنید.
????
🙂