دانلود بهترین برنامه های فایروال برای اندروید
هر وقت درباره اصطلاح “امنیت موبایل” صخبت می شود ، به برنامه های ضد ویروس و ضد بدافزار فکر می کنیم. در حقیقت ، تعداد زیادی برنامه وجود دارد که زیر بخش “امنیت موبایل” دسته بندی می شوند و آنتی ویروس و فایروال مهمترین آنها هستند. در لرن پارسی ، ما مقاله ای را در مورد بهترین برنامه های آنتی ویروس برای اندروید به اشتراک گذاشته ایم و امروز در مورد بهترین برنامه های فایروال صحبت خواهیم کرد. با برنامه های فایروال برای اندروید ، می توانید براساس پروتکل امنیتی از پیش تعیین شده ، به راحتی همه ترافیک های ورودی و خروجی بین تلفن هوشمند و وب را کنترل کنید.
۱۵ بهترین برنامه فایروال برای اندروید
بنابراین ، در این مقاله قصد داریم برخی از بهترین برنامه های فایروال برای اندروید را که می توانید از آنها استفاده کنید ، به اشتراک بگذاریم. بنابراین ، بیایید بهترین برنامه های فایروال اندروید را بررسی کنیم.
۱. NoRoot Firewall
NoRoot Firewall یکی از بهترین برنامه های فایروال است که می توانید از آن استفاده کنید. نکته جالب در مورد NoRoot Firewall این است که در تلفن های هوشمند اندرویدی غیر روت به خوبی کار می کند. این برنامه می تواند به شما در نظارت و کنترل برنامه هایی که به اینترنت متصل هستند کمک کند. به عنوان مثال ، می توانید چندین فیلتر برای محدود کردن یا اجازه دسترسی برنامه ها به اینترنت از طریق WiFi یا داده های موبایل تنظیم کنید. بنابراین ، NoRoot Firewall یکی از بهترین برنامه های فایروال است که می توانید در تلفن هوشمند اندرویدی خود داشته باشید.
۲. + AFWall
AFWall + یکی دیگر از ابزارهای امنیتی عالی در لیست است که فقط در دستگاه Android روت شده کار می کند. بنابراین ، اگر یک گوشی هوشمند روت شده Android دارید ، می توانید از AFWall + برای کنترل فعالیت های اینترنت دستگاه خود استفاده کنید. درست مانند برنامه قبلی ، به کاربران امکان می دهد دسترسی به اینترنت را بر اساس هر برنامه کنترل کنند. بنابراین ، یکی دیگر از بهترین برنامه های دیوار آتش برای Android است که می توانید از آن استفاده کنید.
۳. NetGuard
خوب ، NetGuard یکی دیگر از بهترین برنامه های دیوار آتش برای Android است که می تواند به شما در کنترل برنامه هایی که به اینترنت متصل هستند کمک کند. برنامه NetGuard از الگوی مشابهی مانند NoRoot Firewall نیز پیروی می کند و می تواند برنامه ها را از استفاده از اینترنت از طریق داده های موبایل یا WiFi محدود کند. رابط NetGuard نیز بسیار تمیز و منظم است و مزایای زیادی را در اختیار کاربران قرار می دهد. بنابراین ، یکی دیگر از برنامه های رایگان Firewall برای اندروید است که می توانید از آن استفاده کنید.
۴. Mobiwol: NoRoot Firewall
Mobiwol: NoRoot Firewall یک برنامه فایروال پیشرفته است که می توانید در تلفن هوشمند اندرویدی خود داشته باشید. نکته جالب در مورد این برنامه این است که به شما نشان می دهد کدام برنامه بیشتر اطلاعات اینترنت شما را مصرف می کند. و یکی از بهترین مدیران برنامه است که می توانید از آن برای فهم مصرف داده استفاده کنید. بنابراین ، در صورت یافتن هر برنامه ای که داده های اینترنت شما را مشکوک کرده است ، می توانید آنها را از طریق Mobiwol: NoRoot Firewall مسدود کنید.
۵. LostNet NoRoot Firewall
LostNet NoRoot Firewall در مقایسه با سایر برنامه های فایروال ذکر شده در بالا کمی متفاوت است. نکته جالب در مورد LostNet NoRoot Firewall این است که برای مدیریت ترافیک خروجی و ورودی ، به VPN محلی متکی است. به این ترتیب ، LostNet NoRoot Firewall نیز امکان مسدود کردن تبلیغات را بدست می آورد. جدا از همه این موارد ، LostNet NoRoot Firewall تمام ویژگی های اصلی فایروال مانند مسدود کردن دسترسی برنامه به اینترنت ، زمان استفاده برنامه از اینترنت و غیره را دارد ، بنابراین ، این گزینه یکی دیگر از برنامه های پیشرفته فایروال است که می توانید در اندروید خود از آن استفاده کنید.
۶. NetPatch Firewall
NetPatch Firewall در مقایسه با سایر برنامه های فایروال که در بالا ذکر شد کمی متفاوت است. این یکی از برنامه های پیشرفته فایروال است که می توانید برای ایجاد دامنه و گروه های IP ، مسدود کردن آدرس های IP خاص و غیره استفاده کنید. تقریباً سایر ویژگی های اصلی فایروال NetPatch مانند مسدود کردن داده های تلفن همراه و WiFi به صورت جداگانه در هر برنامه است. این یکی دیگر از بهترین برنامه های دیوار آتش Android رایگان است که می توانید استفاده کنید.
۷. NoRoot Data Firewall
خوب ، NoRoot Data Firewall به دلیل قابلیت مسدود شدن شناخته شده است. رابط NoRoot Data Firewall فراتر از شگفت انگیز است و می تواند هر زمان که برنامه مسدود شده سعی کند با اینترنت ارتباط برقرار کند ، به شما اطلاع دهد. جدای از همه این ها ، NoRoot Data Firewall همچنین توانایی ضبط کلیه تعاملات شبکه ایجاد شده توسط برنامه های از پیش نصب شده را دارد. بنابراین ، یک ابزار عالی برای نظارت بر شبکه است که می توانید از آن در تلفن هوشمند اندرویدی خود استفاده کنید.
۸. Droid Wall
خوب ، DroidWall یکی از قدیمی ترین و مطمئن ترین برنامه های دیوار آتش Android است که امروز می توانید از آن استفاده کنید. با این حال ، DroidWall برای کار در اندروید به دسترسی روت نیاز دارد و پس از دستیابی به این دسترسی ، می تواند شگفتی هایی را با برنامه انجام دهد. این برنامه با ویژگی های پیشرفته خود که فقط برای کاربران حرفه ای منظور شده است شناخته شده است. جدا از همه اینها ، DroidWall تقریباً همه ویژگی های اصلی فایروال مانند مسدود کردن دسترسی به اینترنت به هر برنامه خاص ، نظارت بر ترافیک ورودی و خروجی و غیره را ارائه می دهد.
۹. Lightning Wall
Lightning Wall یک برنامه فایروال نسبتاً جدید برای اندروید است که در فروشگاه Google Play موجود است. این برنامه در مقایسه با سایر موارد ذکر شده در بالا محبوبیت زیادی ندارد ، اما ویژگی های پیشرفته ای را برای آن به ارمغان می آورد. به عنوان مثال ، با Lightning Wall ، می توانید ارتباط ورودی و خروجی را مستقل از یکدیگر پیکربندی کنید. جدا از همه اینها ، برنامه فایروال اندروید همچنین به کاربران امکان می دهد برای هر شبکه قواعدی تنظیم کنند – شبکه محلی ، داده های موبایل ، رومینگ ، W-Lan و غیره.
۱۰. Kronos Firewall
اگر به دنبال یک برنامه کاربردی ساده و فایروال ساده برای تلفن هوشمند اندرویدی خود هستید ، Kronos Firewall ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد. نکته جالب در مورد Kronos Firewall این است که هیچ تنظیمات گیج کننده ای را برای کاربران جدید ندارد. این برنامه امکان مسدود کردن دسترسی به اینترنت را بر اساس هر برنامه دریافت کرده است. با این حال ، برنامه هیچ گزینه ای برای مسدود کردن دسترسی به اینترنت به داده های تلفن همراه و WiFi به طور جداگانه ندارد. بنابراین ، اگر تصمیم دارید دسترسی برنامه را به اینترنت مسدود کنید ، دیگر از اینترنت استفاده نخواهد کرد.
۱۱. InternetGuard
InternetGuard یکی دیگر از بهترین برنامه های فایروال است که می توانید در تلفن هوشمند اندرویدی خود استفاده کنید. نکته جالب در مورد InternetGuard این است که به کاربران امکان می دهد برنامه ها و دامنه ها را برای محدود کردن دسترسی WiFi انتخاب کنند. برنامه برای کار به مجوز نیاز ندارد. بنابراین ، InternetGuard یکی دیگر از بهترین برنامه های Firewall است که می توانید در تلفن اندروید خود استفاده کنید.
۱۲. VPN Safe Firewall
VPN Safe Firewall یکی دیگر از برنامه های عالی فایروال است که هم اکنون می توانید از آن استفاده کنید. درست مانند سایر برنامه های فایروال ، VPN Safe Firewall همچنین به کاربران اجازه می دهد آدرس های جداگانه را در هر برنامه مسدود کنند. نکته جالب در مورد VPN Safe Firewall این است که کاملاً رایگان است و برای دسترسی به برنامه ها جهت جلوگیری دسترسی به اینترنت نیازی به دسترسی روت ندارد.
۱۳. Avast Antivirus
اگر یک گوشی هوشمند روت شده دارید ، می توانید از آنتی ویروس Avast برای امنیت کامل در همه جا استفاده کنید. آنتی ویروس Avast یک برنامه چند منظوره است که به عنوان آنتی ویروس ، قفل برنامه ، مسدود کننده تماس ، VPN ، فایروال برای اندروید شما خدمت می کند. ویژگی فایروال آنتی ویروس Avast نیاز به دسترسی روت دارد و می تواند برنامه ها را از استفاده از اینترنت محدود کند.
۱۴. Protect Net
خوب ، Protect Net یک برنامه فایروال اندرویدی نسبتاً جدید است که در فروشگاه Google Play موجود است. نکته جالب در مورد Protect Net این است که در هر دو گوشی هوشمند روت شده و غیر روت اندرویدی کار می کند. درست مانند سایر برنامه های فایروال اندرویدی ، Protect Net همچنین به کاربران امکان می دهد تا استفاده از اینترنت و داده های WiFi و Mobile را بر اساس هر برنامه غیرفعال کنند. Protect Net برای محدود کردن استفاده از داده ، به اتصال VPN متکی است.
۱۵. InternetGuard Data Saver Firewall
InternetGuard Data Saver Firewall یکی دیگر از بهترین برنامه های Firewall Android در لیست است که می تواند برای جلوگیری از دسترسی برنامه ها یا دامنه ها به داده های WiFi یا تلفن همراه شما استفاده شود. آنچه برنامه را جالب تر می کند این است که چندین گزینه فایروال مفید دیگر را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد ، مانند کاربران می توانند به طور اختیاری اجازه استفاده از داده های یک برنامه را هنگام روشن بودن صفحه یا هنگام رومینگ و غیره بدهند.
بنابراین ، این ۱۵ برنامه بهترین Firewallها برای اندروید می باشند که می توانید امروز از آنها استفاده کنید. امیدواریم مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.
دیدگاه ها