بهینه سازی کلمه کلیدی
راهنمای استفاده از کلمات کلیدی در محتوا
حال که برای پیدا کردن کلمات کلیدی خود وقت گذاشته اید وقت آن رسیده است که با استفاده از کلمات کلیدی، محتوای هدف و یونیک را برای کسب رتبه های برتر داخل موتورهای جستجو ایجاد نمایید. می توانید از روش های ساده و قدرتمند بیان شده در ادامه این مقاله برای بهینه سازی کلمه کلیدی و تولید محتوای متمرکز بر کلمه کلیدی، در وب سایت خود استفاده نمایید.
بهینه سازی کلمه کلیدی
در هنگام نوشتن باید به کلمه کلیدی که قصد رتبه گرفتن و جذب از آن را دارید توجه نمایید، و آن را در جاهای مناسب و بصورت طبیعی تکرار کنید تا موتورهای جستجو و کاربران مشاهده کننده متوجه مرتبط بودن محتوای مطلب با کلمه کلیدی جستجو شده بشوند.
تگ عنوان (Title) را داشته باشید
تگ Title صفحه، مهمترین فاکتور سئوی داخل صفحه (on-page-Seo) محسوب می شود و ارزش وقت گذاشتن را دارد، روشی که اکثر وب مسترها برای بهینه سازی تگ Title انجام می دهند به صورت زیر می باشد :
۱- یک کلمه کلیدی برای صفحه انتخاب می نمایند.
۲- کلمه کلیدی را به تگ Title صفحه اضافه می نمایند.
۳- منتظر اتفاقات مناسب هستند.
بهترین روش برای اینکار استفاده از عنوان هایی با کلمات کلیدی مترادف و یا هم خانواده می باشد. این روش به شما کمک می نماید تا تگ Title صفحه را برای کلمات کلیدی کوتاه و کلمات کلیدی دم دراز بهینه سازی نمایید. با این روش به سرعت برای کلمه کلیدی دم دراز خود رتبه کسب خواهید کرد (به این خاطر که رقابت کمتری روش وجود داره)، و به مرور زمان برای کلمه کلیدی کوتاه خود هم رتبه بدست می آورید.
برای مثال رتبه گرفتن در تک کلمه کلیدی “سئو” بسیار سخت می باشد، چراکه اینکار زمان بر می باشد. ولی شما می توانید با ایجاد یک تگ Title کوتاه، از نسخه طولانی تر آن استفاده نمایید.
این مثالی از استفاده از google Keyword می باشد که رقابت بر روی کلمات کلیدی مرتبط با سئو را نشان می دهد.
یه تگ Title دو بخشی باید این شکلی باشه
با این روش به سرعت برای کلمه “آموزش تصویری سئو” رتبه کسب میکنین. و وقتی که برای صفحتون لینک سازی انجام بدین، به راحتی تو کلمه “آموزش سئو” جزو ۱۰ تای اول میشین.
محتوای طولانی آماده کنید
محتوای طولانی منتشر کنید؛ مقاله های جامع و کاملی که بیش از ۱۵۰۰ کلمه می باشند، قطعا از مقاله های ۴۰۰ کلمه ای که فقط به موضوعی اشاره میکنن بهتر و کاربردی تر هستند. تنها مشکلی که در ساخت این محتوا وجود دارد زمان بر بودن نوشتن آن ها می باشد.
اما همین موضوع مزیت رقابتیه شماست. احتمالا رقیباتون تنبل تر از این حرفان که بشینن مقالات جامع و کامل راجع به یه موضوع بنویسن. این معنیش اینه که وقتی شما یه مقاله کامل راجع به موضوعی مینویسین از همه رقیباتون فاصله میگیرین و اونا به گرد پاتون هم نمیرسن !
با تولید محتوای طولانی خیلی راحت تو گوگل رتبه کسب می کنید، چراکه تحقیقات نشون داده که ۱۰ نتیجه اول تو کلمات کلیدی پر رقابت، حدود ۲۰۰۰ کلمه محتوا داشتند.
چرا محتوای طولانی بهتر رتبه کسب میکنه؟
محتوای طولانی تر، اطلاعات بیشتری راجع به موضوع اون صفحه به گوگل میده (غذای بهتری برای عنکبوت گوگل به حساب میاد)، در عین حال به گوگل بیشتر اطمینان میده که این صفحه راجع به همون کلمه کلیدی ایه که براش بهینه سازی شده.
یه مقاله طولانی راجع به یه موضوعی، معمولا خیلی عمیقتر و بهتر از یه مقاله ۳۰۰ کلمه ای راجع به همون موضوعه. به همین خاطر بهتر میتونه سوالاتی که جستجو کننده ها دنبالش هستن رو جواب بده.
یه محتوای طولانی خیلی بیشتر و بهتر میتونه نسبت به محتوای کوتاه لینک جمع کنه و تو شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته بشه.
البته این نکته را توجه داشته باشید؛ تحقیقات نشون داده که مردم دوست دارن وقتی تو وب هستن جملات کوتاه رو مطالعه کنن. در ضمن هیچ علاقه ای به متنهای طولانی ای که از این سر مانیتور تا اون سرش کشیده شدن ندارن. به همین خاطره که باید اولین جملات مقاله یا صفحه ورودی رو تا جایی که ممکنه خیلی خیلی کوتاه بنویسین.
همچنین ۵ تا ۱۰ جمله اول رو هم با فاصله مناسب و زیاد از هم و از کناره ها قرار بدین که چشم خواننده ها برای پیدا کردن کلمات و ادامه مطالعه، به گشتن و چپ و راست رفتن نیاز نداشته باشه. راحت ترین راه برای انجام این کار اینه که از یه عکس اول همه مقاله هاتون استفاده کنین.
جایگاه کلمه کلیدی در داخل محتوا
جایگاه کلمه کلیدی اونجاییه که کلمه کلیدی ما داخل متن دیده میشه. هر چقدر این جایگاه بالاتر باشه تو صفحه، گوگل بیشتر فرض میکنه که این صفحه راجع به اون کلمه کلیدیه. این قضیه نگاه گوگل به صفحات رو بیشتر آشکار میکنه. اگه شما دارین یه مقاله راجع به یه موضوع خاص مینویسین، قطعا باید بعد از عنوان مطلب، یه اشاره ای به اون موضوع بکنین.
توصیه : حتما کلمه کلیدی هدفتون رو تو ۱۰۰ کلمه اول صفحتون بیارین.
از چندرسانه ای ها استفاده نمایید
محتوایی که فقط شامل متن باشه دیگه منسوخ شده و تاریخش برای ۱۰ سال پیش هست. امروز باید محتوا رو با استفاده از ویدیو، صدا، نمودار، چارت، آزمون، بازی، اینفوگرافیک و غیره برای مخاطب جذاب و جذابتر کنیم.
وقتی محتوای چند رسانه ایه با کیفیتی داخل سایتتون داشته باشین، تعداد آدمای بیشتری رو که از طریق گوگل وارد سایتتون شدن میتونین راضی نگهدارین. افرادی که به ویدیو علاقه دارن، راحت رو صندلیشون میشینن و ویدیوی شما رو تماشا میکنن.
کاربرایی که به خوندن علاقه دارن، از خوندن متنتون لذت میبرن و اونایی هم که با گوش کردن راحتترن، به پادکستتون گوش میدن.
سایت MOZ یه تحقیقی انجام داده که توش مشخص کرده محتواهایی که ۳ نوع از انواع محتوای چند رسانه ای رو داخلشون داشته باشن، بک لینک بیشتری کسب میکنن:
و مستندات راهنمای کیفیت گوگل (لینک داره) میگه که کارمندای بخش بازبینی صفحات گوگل، به صفحات دارای “محتوای مکمل” اهمیت بیشتری میدن (بیشتر در قالب فایل دانلودی و نمودار و دیاگرام) نسبت به صفحاتی که فقط متن خالی هستن.
خلاصش اینکه ارزششو داره که یکم بیشتر تلاش کنید و محتوای بهتر و کاملتری برای صفحاتی که براتون مهمه تولید کنید.
از تگ H برای زیرعنوان ها استفاده کنید
اگر از محتوای طولانی استفاده کرده اید، باید از زیرعنوان نها برای خرد کردن متن داخل صفحه کمک بگیرید. هیچ چیز به اندازه یک متن طولانی و بدون زیرعنوان برای سایت شما آسیپ پذیز نیست.
این زیر عنوان را در داخل تگهای h2 و h3 قرار بدین و داخل چندتاشون هم کلمه کلیدی هدفتون رو استفاده کنین. اینجوری برای سئوی داخل صفحه (on-page-seo) هم خوبه و تاثیر چشمگیری میذاره.
یه قانونی که از سر تجربه به دست اومده و خوبه که رعایتش کنین، قرار دادن یک زیر عنوان برای هر ۲۰۰ کلمه است.
استفاده از عبارات کلیدی یا مترادف در سطوح بالاتر زیرشاخه ها یکی از مهم ترین کارهای سئو کلمه کلیدی می باشد.
دیدگاه ها