بهترین دستورات ADB که همه کاربران اندروید باید بدانند
کاربران اندرویدی معتقدند که تنها توسعه دهندگان از دستورات ADB استفاده می کنند ، با این حال ، حتی یک غیر توسعه دهنده نیز می تواند از چند دستور Android Debug Bridge به راحتی استفاده کند. در این مقاله ، ما چند دستورالعمل پرکابرد از ADB را به اشتراک گذاشته ایم که به شما کمک می کند تا به ویژگی های بیشتری دسترسی داشته باشید. بنابراین ، تعدادی از بهترین دستورات ADB را بررسی کنید.
خوب ، اگر مدتی است که از اندروید استفاده می کنید ، شاید با Android Debug Bridge (ADB) آشنا باشید. ADB در واقع ابزاری عالی برای توسعه دهندگان Android است که به کاربران کمک می کند اقدامات مختلفی را از طریق دستورات انجام دهند. ADB راهی برای فرمان دادن تلفن شما به برخی کارها است.
معمولاً کاربران اندرویدی معتقدند که توسعه دهندگان فقط از دستورات ADB استفاده می کنند ، با این حال این یک فرضیه است و حتی یک غیر توسعه دهنده نیز می تواند از چند دستور Android Debug Bridge به راحتی استفاده کند. بنابراین ، در این مقاله ، ما تصمیم گرفته ایم تا چند دستور پرکاربرد adb را لیست کنیم که به شما کمک می کند تا کارهای بیشتری انجام بدهید. بنابراین ، لیست دستورات ADB را بررسی کنید.
- توصیه می شود : نحوه نصب ADB در ویندوز و مک
۲۰ تا بهترین دستورات ADB که همه کاربران اندروید باید بدانند
شماره ۱ : سرور ADB را شروع کنید
خوب ، قبل از اجرای برخی دستورات جالب ، باید ADB Server را راه اندازی کنید. پس از راه اندازی سرور ADB ، می توانید با دستگاه Android خود ارتباط برقرار کنید. با این حال ، قبل از شروع سرور ADB ، مطمئن شوید که دستگاه Android خود را به رایانه وصل کرده اید. برای شروع ADB Server می توانید دستور زیر را وارد کنید.
adb start-server
شماره ۲ : همه دستگاه های متصل را لیست کنید
خوب ، پس از اتصال دستگاه های اندرویدی ، کاربران باید بدانند که آیا پل ADB کار می کند یا خیر. برای تأیید این موضوع ، کاربران باید بررسی کنند که آیا دستگاه های متصل در ADB نشان داده شده اند یا نه. بنابراین ، فقط باید کد زیر را برای نمایش لیست دستگاه های متصل اندرویدی وارد کنید.
adb devices
شماره ۳ : وضعیت فعلی دستگاه را بدانید
خوب ، این دستور هنگامی مفید است که پاسخ لمسی دستگاه Android شما کار نکند. از طریق این دستور ، می توانید بدانید که آیا دستگاه شما در حالت آفلاین ، بوت لودر یا در حالت دستگاه است. برای یک حالت عادی ، حالت Android را “Device” خواهید دید. این دستور adb است که می توانید استفاده کنید.
adb get-state
شماره ۴ : نمایش شماره سریال اندروید با دستورات ADB
خوب ، اندروید برنامه های کمی دارد که شماره سریال را نشان می دهد. با این حال ، اکثر برنامه ها به دسترسی روت نیاز دارند. از آنجایی که همه یک گوشی روت شده ندارند ، استفاده از یک دستور adb برای دانستن شماره سریال خوب به نظر می رسد. این دستور به شما امکان می دهد شماره سریال دستگاه متصل را بشناسید.
adb get-serialno
شماره ۵ : پشتیبان گیری کامل ایجاد کنید
خوب ، اندروید گزینه های زیادی برای ایجاد پشتیبان کامل از تلفن هوشمند شما در اختیار کاربران قرار می دهد. با این حال ، این بکاپ ها معمولاً در حافظه تلفن ذخیره می شوند. بنابراین ، اگر به هر دلیلی تصمیم به تنظیم مجدد دستگاه خود گرفتید ، تمام نسخه های پشتیبان شما حذف می شود. اما ، با دستورات زیر ، می توانید بطور مستقیم از رایانه خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
adb backup -all -f /backup/location/file.ab
شماره ۶ : بازیابی نسخه پشتیبان با دستورات ADB
پس از ایجاد نسخه پشتیبان ، وقت آن است که بدانید که چگونه بازیابی می شود. خوب ، بازیابی نسخه پشتیبان از تلفن از طریق دستورات ADB بسیار ساده است و شما فقط باید دستور زیر را وارد کنید. اطمینان حاصل کنید که “backup-file-location” را با مکانی که در آن نسخه پشتیبان تهیه شده است ، تغییر داده اید.
adb restore <backup-file-location>
شماره ۷ : نصب چندین برنامه با دستورات ADB
اگر می خواهید یک یا دو برنامه را نصب کنید ، نصب دستی بهترین روش است. با این حال ، اگر بیش از ۲۰ برنامه برای نصب دارید ، باید از ADB کمک بگیرید. به کمک ADB می توانید به راحتی چندین فایل Apk را در تلفن هوشمند اندرویدی خود نصب کنید.
می توانید از دستورات adb که در زیر آورده شده است برای نصب چندین فایل apk به صورت همزمان در Android استفاده کنید.
for %f in (<folder-path>\*.apk) do adb install "%f"
مطمئن شوید که folder-path را با مقصد پرونده خود تغییر دهید.
شماره ۸ : حذف برنامه ها با دستورات ADB
خوب ، برخی از برنامه های سیستمی وجود دارد که حذف نمی شوند مگر اینکه دستگاه خود را روت کنید. با این حال ، شما می توانید برنامه های سیستمی را از طریق دستورات adb حذف کنید. بنابراین ، برای حذف برنامه ، باید دستور زیر را اجرا کنید. با این حال ، مطمئن شوید که “package-name” را با بسته واقعی جایگزین کنید.
adb uninstall <package-name>
شماره ۹ : ظبط صفحه با دستورات ADB
شما تعداد زیادی برنامه ضبط صفحه در فروشگاه Google Play پیدا خواهید کرد. این ابزارهای ضبط روی صفحه نمایش اغلب با اشکالات کمی همراه هستند و با نشان دادن تبلیغات آزاردهنده نمایش داده می شوند. علاوه بر این ، ضبط های صفحه شخص ثالث واترمارک خودشان را روی فیلم های ضبط شده شما قرار می دهند. با این حال ، همه دردسرها با ADB پایان می یابد. برای ضبط صفحه Android خود می توانید از ADB استفاده کنید. برای ضبط صفحه بدون استفاده از برنامه ، فقط باید دستور زیر را که در زیر آورده شده است وارد کنید.
adb shell screenrecord <folder-path/filename.mp4>
قبل از اجرای دستور مطمئن شوید که “folder-path” و “filename” را تغییر دهید.
شماره ۱۰ : اطلاعات سیستم را دریافت کنید
توسعه دهندگان برای گرفتن اطلاعات سیستم از یک دستور shell معروف به dumpsys استفاده می کنند. همچنین می توانید از همان دستور برای دریافت اطلاعات دقیق در مورد سیستم تلفن هوشمند خود استفاده کنید. این فرمان همچنین اطلاعات مربوط به سخت افزار را نیز نمایش می دهد. برای دریافت آمار و اطلاعات سیستم باید دستور زیر را وارد کنید.
adb shell dumpsys | grep "DUMP OF SERVICE"
دستور فوق کلیه دستوراتی را که می توانید با استفاده از dumpsys برای گرفتن اطلاعات استفاده کنید ، ذکر می کند. بعدا می توانید از این دستورالعمل برای دقیق ترین اطلاعات سخت افزاری یا نرم افزاری استفاده کنید.
شماره ۱۱ : عکس گرفتن از صفحه با دستورات ADB
خوب ، دقیقاً مانند ضبط صفحه Android ، می توانید از دستورات ADB نیز برای عکس گرفتن سریع از صفحه گوشی خود استفاده کنید. اگر تلفن هوشمند شما با یک اسکرین شات داخلی ارائه نشده است ، دیگر نیازی به نصب هیچ برنامه شخص ثالث ندارید. برای گرفتن عکس در اندروید خود باید از دستور زیر استفاده کنید.
adb shell screencap -p "/path/to/screenshot.png"
قبل از اجرای دستور ، “path/to/screenshot.png/” را با مسیر مقصد خود جایگزین کنید.
شماره ۱۲ : راه اندازی مجدد Android در حالت بازیابی
اگر Android شما قادر به بوت شدن نیست ، باید وارد حالت بازیابی شوید. به طور معمول ، کاربران Android برای دستیابی به حالت ریکاوری باید از کلید های سخت افزاری ترکیبی استفاده کنند. با این حال ، یک دستور ADB در دسترس است که می تواند Android شما را مجبور به راه اندازی مجدد در حالت بازیابی کند. می توانید از کدی که در زیر آمده برای Reboot Android to Recovery Mode استفاده کنید.
adb reboot-recovery
شماره ۱۳ : از تلفن به کامپیوتر کپی کنید
کپی کردن فایل ها از تلفن به رایانه فرایندی ساده است. با این حال ، اگر هنوز هم برای این کار از دستورات ADB استفاده می کنید ، باید از دستوری که در زیر آورده شده است استفاده کنید تا پرونده ها از تلفن هوشمند به رایانه کپی شود.
adb pull [source] [destination]
حتماً “مبدا ، destination” و “مقصد ، destination” را با مسیرهای پرونده جایگزین کنید.
شماره ۱۴ : راه اندازی مجدد Android Into Bootloader
یک دستورالعمل ADB وجود دارد که دستگاه متصل را مجبور می کند تا درون بوت لودر بوت شود. حالت بوت لودر تقریباً شبیه به حالت بوت سریع است. این دستور برای بوت کردن گوشی خود در Bootloader است.
adb reboot-bootloader
شماره ۱۵ : داده های ورود به سیستم را روی صفحه نمایش دهید
خوب ، اگر به دنبال یک دستورالعمل ADB برای نمایش داده های گزارش بر روی صفحه هستید ، باید دستور ADB داده شده در زیر را امتحان کنید. این دستور تمام اطلاعات ورود به سیستم را روی صفحه نمایش داده می شود.
adb logcat
شماره ۱۶ : قبل از اجرای یک فرمان صبر کنید
اگر به دنبال یک دستور ADB هستید که می تواند برای برنامه تأخیر در برنامه قبل از دستور بعدی استفاده شود ، باید از دستور داده شده استفاده کنید. این دستور با آماده شدن دستگاه به طور خودکار دستور بعدی را اجرا می کند.
adb wait-for-device
شماره ۱۷ : بسته های فشرده
خوب ، اگر تلفن هوشمند روت شده دارید و با بسته های zip سروکار دارید ، می توانید از این دستور برای بسته بندی های فشرده زیپ به طور مستقیم از بازیابی سفارشی استفاده کنید. تقریباً همه بازیابی های سفارشی محبوب از جمله TWRP آن را پشتیبانی می کنند.
adb sideload (path to update.zip)
شماره ۱۸ : فایلها را از Android به رایانه کپی کنید
این بسیار شبیه به دستور کپی برای ADB است. این فرمان اساساً هر پرونده ای را که در دستگاه شما ذخیره شده است می کشد و آن را در رایانه شما ذخیره می کند. در اینجا دستور ADB برای کشیدن هر پرونده از اندروید به رایانه شخصی است.
adb pull [mention the file path on device] [mention the destination file path on your Windows]
شماره ۱۹ : فایل ها را از رایانه به Android کپی کنید
درست مانند دستور pull ، از دستور push نیز می توانید برای انتقال پرونده ها از رایانه به تلفن هوشمند خود استفاده کنید. در اینجا دستور کپی یک فایل از رایانه به دستگاه شما وجود دارد.
adb push [mention the file path on computer] [mention the destination file path on your Android]
شماره ۲۰ : سرور ADB را متوقف کنید
خوب ، این دستور نهایی است که باید پس از انجام تمام کارهای خود از آن استفاده کنید. برای متوقف کردن سرور ADB که در همان مرحله اول شروع کرده اید باید دستور زیر را وارد کنید. برای متوقف کردن سرور ADB می توانید دستور زیر را وارد کنید.
adb kill-server
اینها برخی از بهترین دستورات ADB است که یک غیر توسعه دهنده می تواند آن ها را اجرا کند. این دستورات به شما کمک می کنند تا دستگاه Android خود را بهتر کنترل کنید.
دیدگاه ها