بهترین برنامه های مدیریت فایل اندروید
تقریبا صدها برنامه مدیریت فایل در فروشگاه Google Play اندروید موجود است. برخی از آنها واقعاً خوب هستند و برخی از آنها نرم افزارهای جاسوسی را به دستگاه های شما وارد می نمایند ، مانند ES File Explorer . اگر در مورد ES File Explorer صحبت کنیم ، برنامه مدیریت فایل همچنان گزینه محبوب کاربران اندرویدی است ، اما با افزودن نرم افزارهای جاسوسی به دستگاه های کاربران ریزش بالایی از کاربران را به همراه داشت.
اگرچه شرکتی در پشت ES File Explorer همه ادعاها را رد کرده است ، اما بسیاری از کاربران را بدبین کرده است. نصب برنامه محبوب مدیریت فایل ، ES File Explorer اکنون از فروشگاه Google Play ممنوع است ، اما کاربران می توانند آن را از سایت های شخص ثالث دانلود کنند. از آنجا که در فروشگاه Google Play موجود نیست ، بسیاری از کاربران گزینه های جایگزین ES File Explorer را جستجو می کنند.
بنابراین ، اگر شما نیز در جستجوی همان گزینه هستید ، در جای مناسبی قرار دارید. در این مقاله قصد داریم برخی از بهترین فایل اکسپلورر های اندروید از مدیریت فایل ساده تا بهترین برنامه مدیریت فایل اندروید با زبان فارسی برای اندروید را که می توانید استفاده کنید به اشتراک بگذاریم. همه این برنامه ها ویژگی های مشابهی مانند ES File Explorer را ارائه می دهند و اکثر آنها برای دانلود و استفاده رایگان هستند.
۴ تا بهترین برنامه مدیریت فایل اندروید
قبل از اینکه لیستی از بهترین فایل اکسپلوررهای اندروید را با شما به اشتراک بگذاریم ، لازم به ذکر است که صدها برنامه مدیر فایل در فروشگاه Google Play موجود است و ذکر همه آنها به هیچ وجه امکان پذیر نیست. بنابراین ، در این مقاله ، ما فقط برنامه هایی را داریم که مورد اعتماد و استفاده میلیون ها کاربر قرار گرفته اند.
۱. ES File Explorer
ES File Explorer بهترین برنامه مدیریت فایل موجود در فروشگاه Play تاکنون است. تنوع وظایفی که می تواند انجام دهد واقعا ستودنی است. این فقط یک فایل منیجر ساده نیست زیرا می تواند خیلی بیشتر از آن انجام دهد. به خصوص اگر گوشی اندرویدی روت شده دارید. با استفاده از اتصال LAN با این برنامه می توانید به فایل های به اشتراک گذاشته شده رایانه شخصی ویندوز دسترسی داشته باشید . همچنین می توانید به صورت بی سیم از طریق Wi-Fi و با استفاده از اتصال FTP به فایل های اندروید خود دسترسی داشته باشید .
جدا از این می توانید فایل های گوشی اندرویدی خود را ویرایش، مشاهده، تغییر نام دهید. همچنین می توانید مجوزهای فایل را با این برنامه تغییر دهید. حذف چند برنامه، دسترسی به فایلهای ذخیرهسازی ابری، ارسال و دریافت فایلها از سایر دستگاههای اندرویدی، مخفی کردن فایلهای رسانه از گالری از دیگر ویژگیهای برجسته آن هستند.
شما می توانید بسیاری از وظایف دیگر را با دادن دسترسی روت به آن انجام دهید که اکثر برنامه های مدیریت فایل دیگر فاقد آن هستند.
دانلود es File Explorer از گوگل پلی در دسترس نیست و برنامه را می توانید با جستجو در گوگل نصب کنید.
۲. File Commander – File Manager
برنامه بعدی در لیست، File Commander – File Manager است. این برنامه مدیریت فایل بسیار خوب طراحی شده است. چند ویژگی متفاوت و بسیار قدرتمند دارد.
میتوانید فایلها و پوشهها را خارج از این برنامه پنهان کنید زیرا دارای ویژگی «حالت امن» است. حالت امن از رمزگذاری پیشرفته AES 256 بیتی برای پنهان کردن فایلها در خارج از برنامه استفاده میکند. برای امتحان حالت امن باید یک عبارت عبور تنظیم کنید. پس از ورود به حالت امن، به فایل هایی که با استفاده از این ویژگی ایمن کرده اید دسترسی خواهید داشت.
به غیر از دسترسی منظم به فایلها و پوشهها، چند ویژگی دیگر نیز دارد. «انتقال فایل رایانه شخصی» به شما امکان می دهد با استفاده از مرورگر به حافظه داخلی گوشی خود از طریق Wi-Fi دسترسی داشته باشید. با استفاده از این روش می توانید فایل ها را آپلود یا دانلود کنید.
ویژگی قابل توجه دیگر “اشتراک گذاری صفحه” است. می توانید صفحه نمایش را با سایر دستگاه های Android از طریق همان شبکه به اشتراک بگذارید. حداقل نسخه اندروید مورد نیاز برای این ویژگی ۵.۰ است.
FTP، شبکه و اضافه کردن فضای ذخیرهسازی ابری از دیگر ویژگیهای آن هستند. با این حال، برخی از ویژگی های دیگر مانند سطل بازیافت، تبدیل فرمت فایل برای کاربران ممتاز در دسترس هستند. ویژگی سطل بازیافت فقط می تواند به شما در بازیابی فایل های حذف شده کمک کند .
۳. File Explorer :
File Explorer که با نام FX File Explorer نیز شناخته می شود، یک مدیر فایل دیگر برای گوشی اندروید شما است. این برنامه مخصوصاً برای افرادی که روی فایل های دایرکتوری های مختلف کار می کنند ،مفید است.
می توان پنجره را به دو قسمت تقسیم کرد و به دو دایرکتوری مختلف به طور همزمان دسترسی داشت. همچنین از ویژگی چند پنجره ای پشتیبانی می کند. بنابراین می توانید هر تعداد مکان پوشه را که می خواهید باز کنید.
میتوانید به فایلهای روت که با پشتیبانی روت ارائه میشوند، دسترسی داشته باشید. این برنامه دارای افزونه های روت و ویرایشگر متن است که باید جداگانه نصب کنید. اشتراک گذاری فایل از طریق Wi-Fi بین رایانه شخصی و اندروید بدون نقص کار می کند. همچنین می توانید با استفاده از این برنامه به فایل های ویندوز مشترک دسترسی داشته باشید.
جدا از این، این برنامه مانند سایر برنامه ها دارای ویژگی های معمولی است. همچنین از چند سرویس ذخیره سازی ابری پشتیبانی می کند.
۴. File Manager By ASUS :
File Manager By ASUS یکی دیگر از بهترین برنامه های مدیریت فایل برای کاربران غیر روت است. رابط کاربری بسیار تمیز و ساده با ویژگی های مدرن کافی.
پنل جلویی برنامه از نه کاشی برای دسترسی سریع به چند مکان مانند برنامهها، تصاویر، ویدئوها و غیره پشتیبانی میکند. همچنین گزینهای برای شناسایی فایلهای بزرگ در تلفن اندرویدی شما دارد. بنابراین می توانید به سرعت آنها را شناسایی کرده و در صورت عدم نیاز آنها را حذف کنید.
همچنین از ویژگی هایی مانند انتقال فایل رایانه شخصی، SMB، پشتیبانی از ذخیره سازی ابری و غیره پشتیبانی می کند. با این حال، پشتیبانی از خدمات ذخیره سازی ابری بسیار محدود است. به طور کلی می تواند جایگزینی عالی برای File Commander – File Manager برای کاربران غیر روت شده باشد.
- لینک نصب از گوگل پلی در دسترس نیست.
وقتی صحبت از مدیریت فایل ها در تلفن اندرویدی می شود، برنامه مدیریت فایل پیش فرض کافی نیست. وظایف مختلفی وجود دارد که شخص باید با فایل هایی که روی گوشی خود دارد انجام دهد. برخی ممکن است نیاز به همگام سازی فایل ها با فضای ذخیره سازی ابری داشته باشند و برخی ممکن است مجبور شوند آن را به افراد دیگر ارسال کنند.
- بدردت میخوره : نحوه انتقال فایل ها از اندروید به کامپیوتر : ۷ روش
کاوشگرهای فایل پیش فرض محدودیت هایی دارند. از این رو، شخص باید به طور اجباری از برنامه های شخص ثالث کمک بگیرد. تعداد زیادی برنامه مدیریت فایل در فروشگاه Google Play وجود دارد. همه برنامه های مدیریت فایل خوب نیستند. فقط برخی از آنها خوب هستند و ارزش نگهداری در تلفن خود را دارند. در اینجا لیستی از بهترین آنها توسط لرن پارسی معرفی شد.
دیدگاه ها