استوری در شبکه های اجتماعی چیست و چرا در همه جا وجود دارد؟
در این مقاله حقایقی جالب و خواندنی از اینکه استوری چیست و چگونه سروکله آن در دنیای مجازی پیدا شده است را با هم مرور خواهیم کرد.
استوری برای اولین بار توسط اسنپ چت در سال ۲۰۱۱ راه اندازی شد و خیلی سریع دنیا را طوفانی کرد. پیام ها و تصاویر ارسال شده بین کاربران یا ارسال شده به حساب آنها در نهایت پس از مدتی از بین می روند. امروزه این ویژگی اصلی را می توان تقریباً در هر پلتفرم مهم رسانه های اجتماعی به نوعی – با نام های مختلف مانند Stories ، Statuses یا Fleets – پیدا کرد.
استوری های شبکه های اجتماعی چیست؟
Story یک تصویر یا فیلم عمودی تمام صفحه ، دارای فیلترها و جلوه های اختیاری است که به مدت ۲۴ ساعت در فید شبکه های اجتماعی شما به اشتراک گذاشته می شود. پس از سپری شدن آن زمان ، دیگر برای دوستان و دنبال کنندگان شما قابل دسترسی نیست.
به طور معمول ، یک استوری فقط در یک دستگاه تلفن همراه قابل ساخت و مشاهده است.
در حالی که Stories یک نام عمومی است که مورد استفاده قرار می گیرد ، و توسط استوری های Facebook و Instagram محبوب می شود ، این پست های موقت با نام های مختلف در سیستم عامل های مختلف استفاده می شوند. در حقیقت ، فیس بوک حتی اولین نفری نبود که این نوع پست ها را مطرح یا رواج داد …
چگونه استوری ها بر رسانه های اجتماعی تسلط دارند ؟
استوری از موفقیت Snapchat امضا شده است. ارسال ها در برنامه پیام رسانی پس از ۲۴ ساعت ناپدید می شوند. این پست ها به شما امکان می دهد فیلترها و جلوه های واقعیت افزوده را اعمال کنید و به عنوان پیام خصوصی یا پست برای دنبال کنندگان قابل اشتراک هستند.
Snapchat در ابتدا در سال ۲۰۱۱ راه اندازی شد. تا سال ۲۰۱۶ ، Snapchat روزانه ۱۵۰ میلیون کاربر فعال داشت.
اینستاگرام در همان سال Stories را به صورت خود اضافه کرد. فیس بوک و یوتیوب نسخه های خاص خود از Stories را در سال ۲۰۱۷ منتشر کردند.
واتس اپ و توییتر حداقل در تهیه نام متفاوتی برای ویژگی هر پلتفرم دچار مشکل شدند. WhatsApp وضعیت خود را در سال ۲۰۱۸ و توییتر FletS را در سال ۲۰۲۰ راه اندازی کرد.
چرا داستانها اینقدر محبوب هستند؟
در حالی که برنامه هایی مانند اینستاگرام استوری های شما را بایگانی می کنند ، دانستن این که این پست ها موقتی است و به نظر می رسد افراد را درگیر خود می کند. اگر می خواهید در جریان باشید و بدانید که در مورد دوستان یا سازندگان محتوای مورد علاقه شما چه می گذرد ، باید قبل از ناپدید شدن داستان ها را مشاهده کنید .
به دلایلی نام آن را استوری یا داستان گذاشتند. این پست ها نگاهی اجمالی به زندگی افراد دیگر است. لحظه هایی را که در زمان واقعی اتفاق می افتند . اینکه بتوانید آنها را با متن ، استیکر و موسیقی سفارشی کنید.
تایمر نیز نقش بسزایی دارد. وقتی می بینید دوستانتان عکسهای منظمی از سفرها و تجربیات خود را به جدول زمانی خود ارسال می کنند ، ممکن است احساس کنید که مجبورید برخی از تصاویر خود را ارسال کنید.
خوشبختانه Stories مانند پست های ثابت نیاز به حساسیت بالایی ندارد . آنها احساس راحتی و اصالت بیشتری دارند. نیازی به داشتن نور یا زاویه مناسب ندارید ، زیرا به هر حال آن عکس یا فیلم Story از بین می رود.
کدام برنامه رسانه های اجتماعی برای استوری ها بهترین است؟
داستانها تفاوت چندانی بین سیستم عاملها ندارند ، بنابراین خلاصه می شود که در کل کدام برنامه مورد علاقه شخصی شماست. هر پلتفرم رسانه های اجتماعی دامنه متفاوتی دارد و به هر حال استوری ها ویژگی اصلی آن نیستند.
به عنوان مثال ، Statista ادعا می کند که ۵۰۰ میلیون حساب WhatsApp روزانه از WhatsApp Statuses استفاده می کند. این یک چهارم کل کاربران واتس اپ است و دو برابر ۲۵۰ میلیون اسنپ چت می باشد.
فیس بوک ممکن است بیش از دو میلیارد کاربر داشته باشد ، اما فقط ۳۰۰ میلیون نفر (۱۵ درصد) از آنها به طور فعال از Stories در این سیستم عامل استفاده می کنند. در اینستاگرام ، نیمی از یک میلیارد کاربر آن از Stories استفاده می کنند.
داستان ها در سراسر شبکه های اجتماعی وجود دارد زیرا آنها راهی عالی برای به اشتراک گذاشتن به روزرسانی های کوچک روزانه ، مطالب احمقانه و سایر موارد در زندگی شما هستند که نیازی به حضور ماندگار در اینترنت ندارند.
حالا که متوجه شدید استوری چیست ؟ باید بدایند که افراد و مشاغل به شدت از این سبک ارسال پست استفاده می کنند. آیا شما هم می خواهید اتفاق خوبی را که در زندگی شخصی شما رخ داده اکنون به اشتراک بگذارید یا یک پیشنهاد برای مدت زمان محدود را تبلیغ کنید؟ ارسال یک استوری را در نظر بگیرد. !
دیدگاه ها