۳ روش تولید محتوا در فضای مجازی
روش های تولید محتوا در اینترنت
روش های نوشتن و تحقیق برای تولید محتوا برای هر موضوع می تواند متفاوت باشد، ولی روش هایی که برای ساخت یک محتوای اختصاصی و یونیک در پیش داریم به طور کلی شامل چند مبحث می باشد که با بکارگیری آن ها در تولید محتوا می توانیم به محتوای هدفمند و انحصاری که قصد داریم در آن به قعالیت مشغول باشیم برسیم.
یکی از مهم ترین عوامل موفقیت و بازاریابی برای کسب و کارها ورود به بازار محتوا در وب یا مجلات و شبکه های اجتماعی می باشد، و این برای هر نویسنده ای مهم است که بتواند محتوا را به روش های مختلف ایجاد یا تبدیل نماید.
تولید محتوا به سه روش کلی انجام می شود
۱ . تالیف و بازنویسی
در این روش از منابع مختلف اطلاعات جمع آوری می شود و پس از یک نتیجه گیری کلی، تولید محتوا به گونه ای یونیک و یا یک نگارش کاربرپسند و کاملاً منحصر بفرد انجام می شود. برای تولید محتوا در این سبک باید با مراجعه به منابع مختلف و استفاده از نوشته های دیگر نویسنده ها محتوا را ارزیابی نمایید و با بازنویسی و تجربیات و دانسته های خود یک مطلب را بصورت جامع و انحصاری تولید کنید.
در این روش سرعت بالایی در تولید محتوا دارید، و باید موضوعاتی را دنبال کنید که خودتان به آن علاقه و تخصص دارید. با ترکیب و بازنویسی چند مقاله با یکدیگر و رعایت تکنیک های نگارشی متون می توانید محتوایی را ایجاد کنید که قبلا در هیچ جا نوشته نشده اند و بصورت بازنویسی شده و تحقیق های خود نویسنده ایجاد شده است.
محتوای تالیفی بیشتر باید از دانش نویسنده به صفحه منتقل شوند، و مهم ترین گام برای ایجاد مقالات یونیک استفاده از روش تالیف در کنار بازنویسی و تحقیق از سایر منابع می باشد. با استفاده از تالیف مطالب محتوایی می توان ایجاد کرد که بیشتر مورد پسند کاربران و موتورهای جستجو می باشد.
برای ایجاد محتوای تالیفی باید در موضوعی که قصد نوشتن را دارید یا تجربه و دانش داشته باشید و یا با مطالعه ذهن بازتری برای خود ایجاد کنید.
۲ . ترجمه و بومی سازی
از آنجایی که نگارش و سبک و سیاق نوشتن در هر زبان متفاوت می باشد مهترین مرحله پس از ترجمه، بومی سازی متن تلقی می شود. این بومی سازی متون ترجمه شده از دو جنبه اهمیت دارد، اول اینکه از آنجایی که ممکن است از یک منبع چندین سایت و رسانه استفاده نمایند و در نهایت پس از ترجمه متون کاملاً شبیه به هم منتشر شود، این بومی سازی سبب یونیک شدن متن می شود و دوم اینکه گاهی دیده می شود دستورالعمل ها و اصول یک متن با فرهنگ و امکانات موجود همخوانی ندارد، با این روش تمام این مشکلات حذف خواهد شد و متن کاملاً با سلیقه و فرهنگ و خواسته کاربران همخوانی پیدا می کند.
برای دریافت منابع خارجی بهتر است در کلمه کلیدی موردنظر به زبان موردنظر خود در وب شروع به جستجو کنید و با استفاده از مترجم ها آنلاین متن محتوا را بصورت نیمه حرفه ای ترجمه و سپس با برداشت های خود، متن را بصورت حرفه ای بومی سازی نمایید.
البته که تولید محتوا در این روش کمی زمان بر می باشد ولی محتوایی که ترجمه از منابع نویسنده های کشورهای دیگر می باشند کاملا فوق العاده و منحصر به فرد می باشند. داشتن خلاقیت و تسلط داشتن بر موضوع می تواند شما را در ساخت یک محتوای ترجمه شده کمک و سرعت ببخشد.
اگر هم بتوانید مترجم زبان استخدام کنید می توانید بصورت حرفه ای تری محتوای یونیک بصورت ترجمه شده ایجاد کنید و ایده های بیشتری در تولید محتوا داشته باشید.
۳ . مصاحبه و تولید محتوای خبری و پرتاژ
در روش سوم تولید محتوا از منابع انسانی انجام می شود، بدین گونه محتوایی کاملاً یونیک و دست اول تولید می شود. علاوه بر اینکه منبع هر متن خود کسانی هستند که به گونه ای یا صاحبان کار تلقی می شوند و یا اینکه نظر کارشناسی آنها حائز اهمیت می باشد. به همین خاطر، این شیوه طرفداران خاص خود را دارد.
خیلی از صاحبان کسب و کارها و افراد اهل فن علاقه دارند که نوشته ای از خود به عنوان یک رزومه هم که شده داشته باشند و این برایشان جالب می باشد. شما می توانید با ارائه درخواست های خود و طرح سوالات و تیترهای محتوایی خود از قبل با آن ها صحبت هایی را تبدیل به محتوا نمایید که یونیک و انحصاری و همچنین کاربر محور می باشند. و طبق روش های بازنویسی و تالیف مقاله خود را تکمیل تر کنید.
دیدگاه ها