نوشتن مطالب تبلیغاتی در مقابل نوشتن مطالب عادی : ۵ تفاوت اساسی
نوشتن محتوا و نوشتن مطالب تبلیغاتی دو چیز کاملاً متفاوت است و دانستن تفاوت آن ها می تواند مهارت شما را در هر دو بهبود بخشد.
از زمانی که وبلاگ نویسی به جریان اصلی برای بازاریابی تبدیل شده است ، داشتن مارک های خاص برای برندها تقریباً اجباری است. با تکامل بازاریابی ، انطباق با یک رویکرد شخصی تر اهمیت بیشتری پیدا می کند ، زیرا امروزه مشتریان به دنبال ارتباطات و الهامات عمیق تری از مارک های مورد علاقه خود هستند.
بنابراین ، این فرصت های زیادی را برای نویسندگان جوان ایجاد کرده است که می خواهند علاقه های خود را به طور حرفه ای دنبال کنند. گاهی اوقات می توان بین نوشتن محتوا و نوشتن مطالب تبلیغاتی مرز ایجاد کرد. در این مقاله ، نگاه دقیق تری به تفاوت های این دو خواهیم داشت تا بتوانید درک بهتری پیدا کنید.
۱. هدف
نوشتن مطالب با هدف آگاهی و آموزش خواننده در مورد یک موضوع خاص است. که می تواند در مورد خود برند ، یک فناوری ، یک مفهوم ، یک رویداد یا هر موضوع دیگری باشد که نیاز به توضیح دارد – هرچه موضوع پیچیده تر باشد ، جزئیات بیشتری نیز لازم است.
کپی رایتینگ قصد دارد با تحریک پاسخ احساسی ، خواننده را به خرید محصول یا خدمات یک مارک تجاری ترغیب کند. نادیده گرفتن یک نسخه خوب نوشته شده توسط خواننده سخت است. به عبارت دیگر ، این نوشته ها باعث جلب توجه و حفظ مشتری می شود.
۲. جهت گیری
نوشتن مطالب چند جهته است. علاوه بر ارائه اطلاعات ، افراد را با درگیر كردن آنها در گفتگوهای مربوط به موضوع درگیر می كند. همچنین ، تمایل به باز بودن و جریان آزاد دارد.
نوشتن مطالب تبلیغاتی یک طرفه است. این شامل گفتگو یا آموزش نیست ، بلکه گفتاری یک طرفه است که به طور عینی متمرکز است. به عبارت دیگر ، این کار صرفاً به منظور تقویت نتیجه مشخص ، یعنی جلب مشتری ، اشتراک خدمات ، دنبال کنندگان شبکه های اجتماعی ، دانلود برنامه و … انجام می شود.
۳. لحن
نوشتن محتوا بسته به نوع مخاطبی که برای آن می نویسید از انواع مختلفی از لحن استفاده می کند. به عنوان مثال ، انتظار می رود لحنی که در یک وبلاگ سبک زندگی به کار می رود بیشتر مکالمه ای و غیر روحانی باشد.
با این حال ، در برخی موضوعات فنی ، لحن حرفه ای است و ممکن است بسته به پیچیدگی موضوع مورد بحث پر از اصطلاحات مختلف باشد.
از طرف دیگر ، نوشتن مطالب تبلیغاتی از لحن سازگار استفاده می کند. این جذابیت بیشتر مخاطبان را مکالمه ای ، ساده و بدون اصطلاحات مختلف است. دلیل این امر این است که از نوشتن متن برای القای احساس فوریت در ذهن خواننده استفاده می شود تا خواننده را ترغیب کند بلافاصله مانند خرید یک محصول اقدام کند.
۴. تخصص لازم است
اگر قصد دارید یکی از این دو جریان را دنبال کنید ، باید از تخصص لازم اطمینان داشته باشید. نوشتن محتوا به تایپ سریع ، مهارت تحقیق ، آشنایی با CMS ، لغات گسترده ، ابزار تحریر جامع و دانش سئو نیاز دارد.
اگر می خواهید نوشتن محتوای تبلیغاتی را دنبال کنید ، اساسی ترین شرط داشتن یک فکر خلاق است. شما باید روش های جالب تبلیغ مارک ها و محصولات را کشف کنید. برای ایجاد روایت هایی که مردم را به شدت تحت تأثیر قرار می دهد ، به مهارت های داستان نویسی نیاز دارید.
دانش فنی در شبکه های اجتماعی الزامی است زیرا بخش عمده ای از بازاریابی است. بالاخره نوشتن مطالب تبلیغاتی به معنای گفتن بیشتر با کمترین کلمه است.
۵. طول
به طور معمول ، یک نویسنده محتوا مطالب طولانی مدت را به صورت مقاله ، پست وبلاگ ، مقاله سفید ، کتاب الکترونیکی ، مطالعات موردی ، محتوای صفحه وب و … می نویسد. هر یک از اینها نیاز به تحقیقات عمیق دارند تا بتوانید موضوع را به طور موثر توضیح دهید.
هدف از خواندن مقالات دریافت پاسخ ، نظر و بازخورد است. این محتوا می تواند بین ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ کلمه باشد.
یک نویسنده محتوای تبلیغاتی ، نسخه های کوتاه مانند شعارها ، اسکریپت ها ، نسخه های فروش ، توضیحات محصولات ، برچسب ها ، پست های رسانه های اجتماعی ، بروشورها ، پوسترها ، بیلبوردها ، آگهی ها و غیره را می نویسد. بسته به نوع کپی ای که می نویسید ، طول آن بسیار متفاوت خواهد بود.
همانطور که توجه افراد کاهش می یابد ، نوشتن متن باید برای رسیدن به نتیجه سریع ، دقیق ، سریع و عملی باشد.
در هسته آنها ، نوشتن محتوای عادی و نوشتن متن تبلیغاتی کاملاً مشابه است. اما تفاوت هایی که در بالا ذکر شد ، ایده روشنی در مورد چگونگی مقایسه آنها از نظر تولید محتوا ، سبک و اهداف ارائه می دهد. صرف نظر از معرفی آنها ، هر دو مولفه های اساسی برای ایجاد حضور موفق آنلاین هستند . همچنین به یاد داشته باشید نوشتن متن تبلیغاتی یک مهارت است .
دیدگاه ها