مودم وایرلس با برد بالا – راهنمای بهترین مودم ADSL خانگی
نیاز به یک مودم وایرلس با برد بالا دارید تا بتوانید به بهترین شکل از آن استفاده کنید؟ نمی دانید برای خرید یک مودم وایرلس از مدل های موجود بازار کدام را انتخاب کنید؟ برای خرید مودم مناسب با شرایط خود سردرگم شده اید؟ در این ماقله قصد داریم ابتدا به اتصالات اینترنتی وایرلس و وای فای بپردازیم، چند مودم با سرعت بالا را به شما معرفی کنیم و در نهایت رازهای افزایش سرعت وای فای و مودم را به شما بگوییم!
این روزها به همراه گسترش تکنولوژی و نیاز بالای کاربران به شبکه های اینترنتی، اتصالات اینترنتی در کنار روش قدیمی کابلی به صورت وایرلس یا بی سیم فراهم شده است. اینترنت Wireless بر بستر امواج رادیویی یا مایکروویو است. در اینترنت بی سیم، سرویس گیرنده نقش دریافت کننده و سرویس دهنده نقش فرستنده را دارد.
وایرلس یا شبکه بی سیم چیست؟
وایرلس به معنای ارتباطات بی سیم جهت انتقال اطلاعات بوده و از هادی الکتریکی برای جابجا کردن اطلاعات نقشی ندارد. متداول ترین اتصالات بی سیم امواج رادیویی را به کار می گیرند. در کنار امواج رادیویی، فاصله در نظر گرفته شده می تواند مثل فاصله چند متر بلوتوثی کوتاه باشد یا تا چندین کیلومتر برای برقراری ارتباط رادیویی گستردگی داشته باشد.
شبکه وایرلس یا بی سیم از اتصالات داده بی سیم گره های شبکه تغذیه کرده و انواع مختلف و گوناگونی دارد که از برنامه های ثابت، متحرک و قابل حمل مثل رادیوهای دو طرفه، تلفن همراه و شبکه های بی سیم بهره مند می گردد. با کمک شبکه بی سیم، شبکه های ارتباط از راه دور و تاسیسات تجاری جای روش های پرهزینه کابل به یک مجموعه یا ارتباط مکان های مختلف تجهیزات را گرفته اند.
چه تفاوتی بین وای فای و وایرلس وجود دارد؟
اگر مقالات مربوط به آموزش کار با مودم وایرلس را خوانده باشید می داتنید که وایرلس و وای فای، یک وظیفه مشترک دارند که به اشتراک گذاشتن سرویس ISP یا ( Internet Service Provider ) بین کاربران بوده هم هم اکنون بیشتر افراد از آن ها استفاده می کنند. در واقع همین باعث شده که این دو ابزار را منتقل کننده اتصالات اینترنتی مناسب برای خانه، محل کار و … بدانیم. در هر صورت این دو سرویس باهم تفاوت هایی دارند که باعث می شود با توجه به این تفاوت ها بتوانید انتخاب صحیح تری داشته باشد.
کلمه ” Wireless ” یعنی قابلیت بی سیم، که در واقع هم وایرلس و هم وای فای (Wireless Fidelity)، به صورت بدون سیم امکان اتصال دستگاه به اینترنت و همینطور به کمک وای فای را فراهم می کنند. در صورتی که در وایرلس ها بایستی به برق شهری وصل باشند اما دستگاه های وای فای نیازی به اتصال به برق شهری ندارند، زیرا بعضی از وای فای های ارائه شده از منبع تغذیه داخلی استفاده کرده و می توان با کمک آن در هر جایی که باشید و آنتندهی اینترنت را مشاهده کنید، به اینترنت اتصال پیدا کنید.
همانطور که می دانید تا همین چند سال پیش برای وصل کردن کامپیوتر به منابع اینترنتی باید ساعت ها تلاش می کردیم و با کارت های اینترنتی در ساعاتی مشخص شده از خدمات اتصال به اینترنت استفاده نمی کردیم. اما حالا به لطف پیشرفت تکنولوژی و خدمات بی نظیری که در اختیار ما قرار داده است، می توانیم با استفاده از اتصالات وای فای دستگاه های زیادی مثل گوشی، تلویزیون، دوربین دیجیتال، تبلت، پرینتر و… را به هم متصل کنیم!
یعنی سرعت بیشتر و هزینه کمتر را در کنار باند بیشتر اینترنت را مدیون وای فای های مختلفی هستیم که تکنولوژی به ما هدیه داده است. در صورتی که به آموزش های شبکه و تکنولوژی علاقمند هستید به شما سایت قدرتمند و آموزشی فرادرس را پیشنهاد می کنیم! با مراجعه به این سایت صد ها مطالب و ویدئوهای آموزشی بسیار پیشرفته در هر زمینه ای در اختیار شما قرار می گیرد.
معرفی چند مودم وایرلس با برد بالا از بهترین های بازار که به خوبی انتظارات شما را برآورده می کنند!
برای اینکه یک Wi-Fi کار کند، یک دستگاه به نام روتر ” Router ” کاربردی است و می توانیم آن را رمزگذاری کرده تا فقط دیوایس های محدودی که از رمز برخوردار هستند، از سرویس آن بهره مند شوند. در این روش در صورتی که روتر را اینترنت متصل کنیم، به کمک آن اینترنت موجود را با دیوایس های مختلفی به اشتراک می گذاریم.
اما مودم روترهای امروزی AC با سرعت چند گیگابیت در بازار طرفداران زیادی پیدا کرده اند؛ کم ترین حد اینترنتی درخواستی ما از یک مودم روتر پشتیبانی از سرعت ۳۰۰ مگابیتی در فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز بوده و همینطور درگاه های ارتباطی کامل و آنتن های خارجی. با توجه به همین اصول روترهای پرقدرت پر فروش بازار ایران را زیر نظر گرفتیم تا بتوانیم انواع مودم وایرلس با برد بالا را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید!
D-Link DSL-2750U
یک مودم روتر +ADSL2 با سرعت ۳۰۰ مگابیتی روی شبکه های بی سیم و دو آنتن خارجی ۵ دسی بل و درگاه های شبکه و تلفن! ۲۷۵۰ مدل جدید مودم/روتر ۲۷۴۰ دی لینک بوده و همانیطو که مشخص است نسبت به مدل قبلی دارای درگاه USB 2.0 اضافه تر است و مناسب اشتراک گذاری چاپگر، هارد دیسک خارجی و دستگاه های NAS در شبکه های سازمانی هستند. مشخصات و ویژگی های دیگر ۲۷۵۰ شبیه مدل ۲۷۴۰ بوده ولی از طراحی ظاهری شیک تری برخوردار است.
اگر به درگاه USB 2.0 نیاز دارید؛ خرید مدل ۲۷۵۰ می تواند چاره ساز باشد اما در صورتی که خیال می کنید این درگاه برای شما مناسب نیست و به اشتراک گذاری مودم های 3G یا فلش مموری در شبکه نیازی ندارید؛ با پرداختن هزینه کمتر از ۵۰ هزار تومان مدل ۲۷۴۰ را انتخاب کنید.
D-Link DSL-2740U
یک مودم/روتر N300 کامل با کمک ۴ درگاه شبکه و یک درگاه RJ-11 برای کانکتور تلفن در کنار دو آنتن خارجی با قدرت ۵ دسی بل می تواند کلیه انتظارات شما را از وای فای خانگی برطرف نماید و یک مودم وایرلس با برد بالا می باشد. یکی از بهترین محصولاتی که مجموعه دی لینک و بازار شبکه ایران در چند سال گذشته و با توجه به داشتن مشخصات کامل یک روتر بی سیم مناسب در رده استاندارد معرفی کرده D-Link DSL-2740U می باشد.
این دستگاه از استاندارد مودمی +ADSL2 استفاده کرده و به سرعت اینترنت را روی شبکه وای فای و دستگاه های مختلف جابجا می کند. خصوصیات و امکانات این محصول باعث شده به روتر یا مودم دیگری نیاز نداشته باشید و به قول معروف می تواند بسیار کار راه انداز باشد. این دستگاه توسط شرکت ها و محیط های اداری کوچک هم انتخاب می شود. جالب است بدانید کمه این محصول قیمت مناسبی داشته و شما با پرداخت هزینه ای معقولانه می توانید یک مودم عالی با برد بالا داشته باشید!
Asus DSL-N10C1
N10C1 روتری با سرعت ۱۵۰ مگابیت بوده و فقط یک آنتن خارجی ۵ دسی بلی دارد اما از کارایی مناسبی از خود در تست ها به نمایش گذاشته و امتیاز زیادی از کاربران دریافت کرده است. شرکت ایسوس جزو برندهای معروف و پرطرفدار در ایران محسوب می شود و محصولاتی پرقدرت به فروش می رساند. اما ضعف قیمت بالاتر نسبت به برندهای دیگر در آن ها وجود دارد که با توجه به کیفیت بالای مودم های ارائه شده قابل چشم پوشی است.
دستگاه معرفی شده اینترنت +ADSL2 را پشتیبانی کرده و به چهار درگاه شبکه اترنت و یک درگاه RJ-11 برای اتصال تلفن به مودم مجهز است. مشخصات و امکانات این محصول کامل می باشند و کاربر می تواند اطمینان پیدا کند که محصولی مناسب و با کیفیت و همینطور زیبا خریداری کرده است. لازم به ذکر است که با هزینه های کمتر مودم روترهای N150 دیگر هم پیش رویتان قرار می گیرند اما طبق بررسی های انجام شده این دستگاه پرقدرت تر و راضی کننده تر است.
TP-Link TD-W8968N
مودم روتر ۹۸۶۸ مدل جدید و به روز شده ۸۹۶۰ تی پی لینک بوده و اولین تغییر یا ویژگی جدید آن اضافه شدن درگاه USB 2.0 برای اتصال مودم 3G یا فلش مموری و چاپگر است.
یک محصول خوش ساخت و زیبا با آخرین فناوری های روترهای رده N300 شامل سرعت ۳۰۰ مگابیتی و دو آنتن خارجی ۵ دسی بل. یعنی این محصول شبکه ای از یک وای فای خانگی راه اندازی و مدیریت فراتری داشته و علاوه بر استفاده های خانگی برای مراکز کوچک، کسب و کارهای کوچک و شرکت های محدود مناسب می باشند.
TP-Link TD-W8960N
تی پی لینک محصولاتی پرطرفدار عرضه کرده که دارای قیمتی بسیار مناسب می باشند. در میان محصولاتی که این برند ارائه کرده با ده ها مودم با برد بالا برخورد می کنیم که ۸۹۶۰ و ۸۹۶۱ دو نمونه کامل از مودم وایرلس با برد بالا می باشند. این محصولات در رده N300 و دو آنتنه با قدرت ۵ دسی بل می باشند و چهار درگاه شبکه اترنت صد مگابیتی و یک درگاه RJ-11 دارند. روترهای معرفی شده در طی سال هایی که به بازار آمده اند در بازار ایران فروش خوبی داشتند و هنوز در هر فروشگاهی به فروش می رسند.
این محصولات از درگاه USB 2.0 پشتیبانی نمی کنند اما پنل مدیریتی و امکانات امنیتی کامل و مناسبی را در اختیار شما قرار می دهند که باعث شده هر کاربر از آن ها رضایت کامل داشته باشد. در صورتی که به قیمت هم توجه کنیم؛ خرید مودم روتر ۸۹۶۰ یا ۸۹۶۱ واقعا مناسب است؛ مخصوصا که هر کاربری از این محصولات رضایت کامل دارد.
با این روش ها سرعت مودم و اینترنت را افزایش دهید؛ راهکارهای افزایش سرعت مودم
شاید شما هم بعد از مدتی کار با مودم، با کاهش سرعت روبرو شوید و یا مودم وای فای شما به هر دلیلی سرعت مناسبی نداشته باشد. برای رفع این اختلال و بالابردن سرعت مودم وای فای راه هایی می توانند تاثیرگذار باشند که سعی کردیم در ادامه خلاصه وار آن ها را به شما معرفی کنیم.
همانطور که مشخص است همه مراکز ارائه دهنده اینترنت همیشه شعار می دهند که بیشترین سرعت اینترنت را فراهم می کنند و از رقبا جلوتر می باشند (به قول معروف هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه)، اما وقتی از محصولات آن ها استفاده می کنیم متوجه می شویم که سرعت آن ها کند بوده و یا مدام باید با قطع و وصل شدن اینترنت سروکله بزنیم. دلیل این اتفاق چه چیزی می تواند باشد؟
وقتی شما در به دانلود یک فایل بپردازید، یا به صورت آنلاین فیلم ببینید، کندی سرعت اینترنت و قطعی آن فعالیت های شما را مختل کرده و در نهایت نارضایتی شما را به دنبال دارد. از آنجایی که دسترسی و تماس با تامین کننده اینترنت کار دشوار و زمانبری بوده و شما را مجبور می کند که مدت ها پشت تلفن منتظر باشید، تصمیم گرفتیم راهکار و ترفندهای بسیاری برای افزایش سرعت اینترنت مودم را با شما در میان بگذاریم.
محل قرار گرفتن مودم
امواج وای فای مثل امواج رادیوییعمل می کنند، فقط طول موج آن ها کوتاه تر است.یعنی هرچقدر از روتر یا مودم دورتر شوید، اینترنت شما سرعت کمتری پیدا می کند. متوسط بُرد روتر فقط ۴۵ متر است! پس دیوار ها هم هم در کندتر کردن سیگنال نقش دارند. یعنی سرعت وای فای شما تحت تاثیر مکانی می گیرد که روتر در آن قرار دارد. برای همین قرار دادن روتر در مرکز خانه مهم است. تا جای ممکن از قرار دادن مودم ها در کمد یا کشو خودداری کنید.
نکته مهمی که باید موردتوجه قرار بگیرد این است روتر یا مودم نباید روی زمین باشد. سیگنال ها زمان فعالیت اگر با به مواد خاص کف اتاق برخورد کنند با اختلالاتی مواجه می گردند. از طرف دیگر مودم های زیادی طوری تولید شده اند که سیگنال خود را کمی به سوی زمین می فرستند. از این رو مودم خود را روی یک میز، یا هر بلندی بگذارید. نصب مودم روی دیوار هم فکر مناسبی است.
دور بودن از سایر لوازم الکترونیک
شما باید مودم روتر را از دستگاه های الکترونیکی دور کنید. لوازم الکترونیکی سیگنال روتر را دچار مشکلاتی کرده و ناثیرات منفی خود را روی سیگنال ها می گذارند.
تنظیم آنتن مودم
آنتن های مودم روتر را تنظیم کرده و مطمئن شوید که یکی از آنتن ها افقی و دیگری عمودی قرار بگیرد. در این صورت می توانید در همه دستگاه های متصل به اینترنت شاهد سرعتی بالا و با کیفیت باشید.
استفاده از از آخرین تکنولوژی های وای فای
یکی از روش های عالی برای سرعت بالا مودم این بوده که از آخرین آپدیت نرم افزاری و سخت افزاری بهره مند شوید. به عنوان مثال تکنولوژی وایرلس N سرعت خوبی دارد اما باید برای دریافت بیشترین سرعت ممکن، به روتر و کامپیوتر یا موبایل از یک نوع تکنولوژی وای فای نیاز داریم. استاندارد شبکه می گوید که هر زمان دو تکنولوژی متفاوت قصد ارتباط شبکه ای داشته باشند، سرعت ارتباط طبق تکنولوژی تنظیم شده که سرعت کمتری دارد تا داده های ارسال شده تخریب و سرریز شدن بافر را به دنبال نداشته باشند.
استفاده از تکرارکننده ها
شما می توانید در میانه فاصله خود با روتر، یک ریپیتر یا تکرار کننده را به کار بگیرید. با کمک این دستگاه ها که هزینه کمی دارند، می توانید قدرت سیگنال مودم را تقویت کرده و افزایش سرعت مودم وای فای را ببینید.
خب، این مقاله هم به پایان رسید و امیدواریم توانسته باشیم با معرفی بهترین مودم وایرلس با برد بالا و راه های افزایش سرعت مودم به شما کمک کنیم. در صورتی که به آموزش شبکه های کامپیوتری علاقه دارید به شما پیشنهاد می کنیم به وب سایت فرادرس مراجعه کنید! این وب سایت آموزشی بهترین مقالات و کلیپ های آموزشی را در زمینه های مختلف در اختیارتان قرار می دهد.
دیدگاه ها