معرفی کسب و کار شما در ۲۴ مکان مختلف
در عصر امروز که بازاریابی دیجتالی تبدیل به یک حرفه و تخصص کارآمد برای گسترش کسب و کارها شده است. روش های مختلفی برای معرفی کسب و کار دراین فضا موجود می باشد. مکان هایی که می تواند فعالیت در آن به منزله افزایش ورورد مخاطب هدف به کسب و کار ما باشد.
ولی اگر بخواهید مخاطبان و مشتریان خود را با استفاده از دیجتال مارکتینگ جذب کنید نیاز به انجام فرآیندهای مربوط به بازاریابی و بهینه سازی می باشید. مکان های گفته شده در ادامه صرفا کانالی مناسب برای انتشار محتوای مربوط به کسب و کار شما می باشد و شما باید محتوا را به بهینه ترین شکل ممکن مخصوص کانال ارسال کنید تا با این روش به معرفی کسب و کار خود بپردازید.
کانال های مناسب برای بازاریابی دیجتال
۱- صفحه فیسبوک
ساخت یک Page در فیسبوک خیلی ساده و شیرین می باشد، البته که فیسبوک برای بازاریابی دیجتالی دیگر در ایران کاربرانی را به آن شکل گذشته ندارد، ولی فیسبوک با بیش از ۱ میلیارد ۲۰۰ میلیون اولین و برترین شبکه اجتماعی دنیا می باشد و فرصت مناسبی را جهت ترویج و توسعه کسب و کار شما در دنیا برای میلیون ها کاربر فعال فراهم می کند.
۲- گروه های فیسبوکی
با فیسبوک ارتباطات به سادگی کوتاه شده اند و ترجمه ماشینی باعث بهبود برقراری ارتباط در این فضای بزرگ شده است. در گروه ها می توانید مخاطبان فعال تری را پیدا کنید و به واسطه آن سریع تر کسب وکارتان را معرفی کنید.
۳- فیسبوک زنده است
فیسبوک فوق العاده است و هنوز کارایی گذشته را دارد. حتی فعالیت در این شبکه اجتماعی از نظر موتورجستجوی گوگل مفید و یک پوئن مثبت می باشد. فیسبوک واقعا دارای میلیون ها کاربر فعال در سرتاسر دنیا می باشد که ارتباط با آن ها به وسله یک دوستی یا چت آسان می باشد، پس اهمیت فیسبوک را در معرفی جهانی یک کسب و کار از یاد نبرید.
برای موفقیت در فیسبوک باید از محتوای بهینه شده و مخصوص برای صفحات و گروه ها استفاده کنید تا مخاطبان هدف خود را نشانه بگیرید.
۴- استوری فیسبوک
ویژگی جدید و جالب فیسبوک می تواند کانالی برای انتشار و معرفی یک موضوع به کاربران باشد، این اتفاق می تواند از طریق یک پروفایل برای هزاران دوست و یا کاربر ارسال شود و شما را بیشتر در معرض دید قرار بدهد.
۵- پینترست
Pinterest را می توان یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی عکس محور دانست. پینترست دارای یک موتور جستجوی تصویر می باشد و در تقریبا در هرموضوعی سرشار از اطلاعات محتوایی در قالب تصاویر می باشد. با ساخت پروفایل مخصوص به کسب و کارتان در این شبکه اجتماعی بهتر می توانید بازاریابی دیجتالی را انجام بدهید. گرچه این شبکه زیاد مورداستقبال ایرانیان نیست، ولی پینترست از محبوب ترین شبکه های اجتماعی دنیا حساب می آید.
۶- گروه های پینترست
شبکه ای اجتماعی پینترست دارای گروه های فعال در موضوعات مختلف می باشد، با پیدا کردن گروه موردنظر خود که نزدیک به موضوع فعالیتی شما می باشد بهتر می توانید مخاطبان را در آنجا هدف گیری کنید و کسب کارتان را رونق بخشید.
۷- پست ایسنتاگرام
یکی از محبوب ترین شبکه های فعال در بین ایرانیان اینستاگرام می باشد، روش های جذب و بازاریابی در این شبکه به دلیل تعداد بالای کاربران بسیار متنوع و فراگیر شده است و شما می توانید توسط محتوا و ویدیوها برند خود را در این فضا گسترش بدهید. کسب وکارهای زیادی از instageram برای ترویج محصولات و خدمات خود استفاده می نمایند.
- توصیه می شود : چگونه در اینستاگرام پست ویروسی ارسال کنیم؟
۸- استوری اینستاگرام
استوری اینستاگرام مکانی است که می توان در آنجا با انتقال پیام به مخاطبین خود در معرض دید دوستان و طرفداران خود قرار بگیرید.
۹- لایو اینستا
برای یک بارهم که شده باید برای معرفی کسب و کار خود و ترویج خدمات مربوطه از این ویژگی جالب اینستاگرام استفاده کنید. با لایو ارائه پیام به مخاطب ها کمی لذت بخش تر و هیجانی خواهد بود. دربرخی مواقع افرادی که فالوور بالایی دارند حاضر هستند با چهره زیبا و البته شاخ خود برای شما لایوی از معرفی خدمات شما در ازای دریافت هزینه برای فالوورهای خود بگذارند که در برخی مواقع می تواند مفید هم باشد، ولی ارزش سرمایه گذاری بالا را ندارد.
۱۰- توییتر
توییتر علاوه بر اینکه جایی برای گردهمایی ادم های سیاسی و اهل حقوق بشر، آزادی بیان می باشد فرصت مناسبی برای معرفی یک کسب و کار از راه دور به کاربران مختلف می باشد. فعالیت در توییتر می تواند برای برخی از کسب و کارها مفید باشد.
۱۱- یوتیوب
یوتیوب را باید بزرگترین موتورجستجوی ویدیویی در دنیا دانست، از محبوبیت یوتیوب هرچه بگوییم کم می باشد. با یوتیوب می توانید ویدیوهای خود را در هر موضوعی در معرض دید میلیون ها کاربر فعال این شبکه ای اجتماعی قرار بدهید و به معرفی برند خود بپردازید. بازاریابی ویدیویی توسط یوتیوب ترفند پراستفاده ای است که هر مدیر کسب وکاری باید از آن استفاده نماید.
۱۲- یوتیوب زنده
یوتیوب زنده ویژگی جالب و منحصر به فردی می باشد که می تواند بصورت زنده ویدیوی ما را به مخاطبان انتقال بدهد، گرچه روش های رایجی مثل تبلیغات در اوایل یا وسط ویدیوها هم در یوتیوب می توان انجام داد. ولی با ساخت یک صفحه رایگان و جمع کردن مشترک راحت تر می توانید خود را به مخاطبین مختلف معرفی کنید.
۱۳- ایمیل مارکتینگ
از قدیمیترین روشهای بازاریابی در اینترنت بازاریابی و توسعه کسب کار با استفاده از ایمیل ها می باشد. روشی که اکثر ایمیل های ارسالی آن به قسمت spam رفته و یا توسط کاربر نادیده گرفته می شود. ولی هنوز هم یکی از بهترین روش ها برای ارتباط با مشتریان و توسعه خدمات شما استفاده از ایمیل مارکتینگ می باشد.
۱۴- میزبانی وب
روشی که خیلی از شرکت ها و موسسات برای ترویج کسب و کار خود استفاده می نمایند ایجاد یک سایت بهینه و استاندارد بر بستر اینترنت می باشد. با وب سایت ها می توانید هرکاری کنید و با بیننده ارسال و دریافت داشته باشید. سایت هایی موفق می باشند که بتوانند با تولید محتوای یونیک و هدفمند در رابطه با یک کلمه کلیدی بصورت SEO شده در نتایج اول موتور جستجو ظاهر شوند.
۱۵- مهمان وبینار باشید
برای این منظور باید در کنفرانس های مجازی و راه دور حضور پیدا کنید و خودتان دست به اقدام ساخت یک اتاق کنفراس مجازی بزنید و در آن با ادبیات و محتوای مناسب با بیننده های خود ارتباط برقرار کنید.
۱۶- بلاگ
وبلاگ را می توان مکان مناسبی برای معرفی یک کار دانست، با وبلاگ های نوشتن ساده تر و شیرین می باشد و شما این فرصت را دارید با ساخت یک وبلاگ در سایت خود و یا استفاده از سرویس های وبلاگ نویسی محتوای مربوط به کسب و کارتان را ترویج کنید.
۱۷- مهمان وبلاگ نویسی
با ارسال های پست مهمان در بین وبلاگ نویسان و درخواست از آن ها برای درج محتوای شما می توانید بیشتر بیننده برای خود جذب کنید.
۱۸- لینک در پست ها
اهمیت لینک ها را در دنیای وب دست کم نگیرید، با لینک ها ارتباطات برقرار می شود و بدون لینک ترویج و بازاریابی معنایی برای وب ندارد. از لینک های خارجی و داخلی در پست های خود استفاده کنید تا کسب و کارتان بیشتر دنبال و بهینه سازی شود.
۱۹- لینک در گروه ها
لینک در گروه های اینترنتی مختلفی می تواند عاملی برای افزایش ارتبطات کاربران با شما باشد، سعی کنید از لینک ها برای قانع کردن کاربر جهت ورود به سایت یا صفحه خود استفاده کنید. گروه های وب سرشار از کاربران فعالی می باشد که می توانند لینک شما را بیشتر در معرض دید و اشتراک گذاری بگذارند.
۲۰- لینک در پیام ها
اگر می خواهید با ارسال پیام های گروهی و یا فردی کسب کارتان را توسعه ببخشید باید در پیغام های ارسالی لینک به هدف خود را جایگذاری کنید تا ارزش متن بیشتر شود.
۲۱- میزبانی یک پادکست
فایل های صوتی را می توان از محبوب ترین روش ارائه محتوا برای کاربران در شبکه های اجتماعی و یا وب دانست، با ایجاد یک فایل صوتی برای خدمات خودتان می توانید یک مکان مناسب را برای ترویج کسب و کارتان انتخاب کنید.
۲۲- تلگرام
تلگرام را در ایران می توان مناسب ترین ابزار برای پخش و ترویج محتوا داسنت، البته بعد از فیلتر شدن این شبکه در ایران هنوز هم این شبکه اولین و پرکاربرترین شبکه ای اجتماعی نزد ایرانیان می باشد و شما می توانید با هزینه های رایگان به معرفی کسب و کار خود در این فضا بپردازید.
امروزه تقریبا هر شرکت و مغازه داری کسب و کار خود را از طریق تلگرام در ایران به مشتریان خود معرفی می نماید.
۲۳- کاتالوگ و بروشور
کاتالوگ و برگه های کوچک چاپی روشی آفلاین برای جذب مخاطب به سمت خدمات و محصولات ما می باشد، با این روش آفلاین می توانید جریان سازی مستقیم انجام داده و بصورت مستقیم مخاطبان خود را پیدا کنید.
۲۴- پیامک
با ارسال یک جمله هدفمند و سرشار از کلمات کلیدی که مخاطب را در چند خط مجاب به جذب نماید می توانید کم هزینه و آسان تر خود را معرفی کنید. حتی می توانید افراد یک منطقه خاص را در این روش بازاریابی هدف قرار بدهید.
- بیشتر بدانید : نوشتن متن پیامک تبلیغاتی تاثیرگذار
گرچه ارسال پیامک های تبلیغاتی یکی از مشکلات آزاردهنده برای کاربران موبایل می باشد ولی با رعایت تکنیک های هدفمند سازی پیامک تبلیغاتی به نتایج بهتری می توانید برسید.
مقاله خیلی خوبی بود. متعقدم که بازاریابی آنلاین یکی از بهترین روش های توسعه کسب و کار ، مهارت دیجیتال مارکتینگ هست. مکان های بالا هم جزو پرکاربرترین و پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی هستند.