مدیریت خطاها در پایتون
انواع خطاها در پایتون
امروز می خواهیم خطا هایی که ممکن است در هنگام برنامه نویسی با پایتون بیشتر با آن ها برخورد کنید را شرح دهیم ، یک از ویژگی های خوب پایتون گزارش کامل خطا هست ، یعنی حتی شماره خطی که خطا دارد را گزارش می کند و شما با داشتن دانش درباره خطا های پایتون به سادگی می توانید آن را رفع و خطاها را در پایتون مدیریت کنید.
خطای شماره یک (SyntaxError)
این یک خطای رایج در پایتون هست که افراد تازه کار زیاد به آن بر می خورند ، این خطا ممکن است با نام (IndentationError) هم ظاهر شود ، دلیل اتفاق این خطا عدم رعایت قوانین نحوی پایتون هست مثلا هنگام تعریف متغیر علامت مساوی نگذاشته اید یا دو نقطه به جای مساوی قرار داده اید ، برای رفع این خطا به خط مورد نظر بروید و قوانین نحوی را بررسی کنید.
خطای شماره دو (TypeError)
این خطا زمانی رخ می دهد که شما هنگام تعریف متغیر دچار خطا شده باشد یا متغیری را به اشتباه برای یک تابع فراخوانی کرده باشد ، برای رفع این خطا به خط مربوطه رفته و نوع متغیر را چک کنید همچنین می توانید از تابع ()type استفاده کنید تا نوع متغیر تعریف شده را تشخیص بدهید.
خطای شماره سه (OverflowError)
این خطا زمانی رخ می دهد که پردازش های خواسته شده از مفسر بیش از توان کامپایلر باشد چنین خطایی معمولا به دلیل اشتباه برنامه نویس به وجود می آید که در آن تابعی بیش از حد تحمل مقدار می گیرد ، برای رفع این خطا کد خود را دوباره بررسی کنید و متغیر های تولید شده چک کنید.
خطای شماره پنج (SystemError)
این خطا زمانی رخ می دهد که کامپایلر دچار ایراد می شود توجه داشته باشد که هنگام مشاهده این خطا مفسر پایتون از کد خارج نمی شود ، برای رفع این خطا می توانید کامپایلر را حذف کنید و نسخه بروز آن را نصب کنید.
- توصیه می شود :حل مشکل فارسی نویسی در پایتون
سخن پایانی
قبل از این که وارد عرصه برنامه نویسی شوید این را به یاد داشته باشید که برخورد با خطا ها جز از برنامه نویسی هست و اجتناب ناپذیر هیچ برنامه نویسی نمی تواند ادعا کند که در هنگام کد نویسی به هیچ خطایی برخورد نمی خورد پس باید خطا ها را شناخت و در جهت رفع و مدیریت خطاها در پایتون اقدام کرد.
سلام
مفید و موثر بود.????