روش تشخیص ویروسی شدن گوشی
از کجا بفهمیم گوشی ویروس دارد ؟
در اینجا قصد داریم ۱۵ علامت مطمئنی را که اثبات می کند گوشی هوشمند اندروید شما آلوده به ویروس شده است را به اشتراک بگذاریم. ما سرنخ های ارزشمندی را ذکر کرده ایم که شما را روشن می کند که ویروسی شدن تلفن هوشمند اندرویدی شما درست است یا خیر ؟
حدود ۵۵٪ مجرمان سایبری کاربران تلفن همراه را هدف قرار داده اند و Android یکی از محبوب ترین آنها است. اما می توانید به راحتی تعیین کنید که آیا تلفن شما یکی از آنهاست که به دلیل بدافزارهای موبایل به دام افتاده است. شما مجبورید نشانه هایی از اینکه تلفن شما به بدافزارهای موبایل آلوده شده باشد ، دریافت کنید. من می خواهم سرنخ های ارزشمندی را برای شما بیان کنم که شما را روشن می کند که تلفن هوشمند اندرویدی شما آلوده است یا خیر.
- توصیه می شود : ۵ آنتی ویروس برتر اندروید
۱۵ نشانه ای که ثابت می کند تلفن هوشمند Android شما آلوده شده است
۱. تبلیغات غیر ضروری
اگر از تلفن Android استفاده می کنید و تبلیغات غیر ضروری را بیش از حد روی صفحه نمایش خود مشاهده می کنید ، احتمالاً احتمال آلوده شدن تلفن شما به برخی از اشکالات یا بدافزارها وجود دارد. هدف از نمایش تبلیغات در صفحه اصلی شما ساده است ، مجرمان می خواهند شما بر روی آن تبلیغات کلیک کنید و آنها بهترین سطح خود را برای هک کردن تلفن شما و سرقت داده های گرانبهای شما تلاش می کنند.
۲. تحویل غیر منتظره پیامک
اگر بدافزارهای مخرب را از قبل روی دستگاه خود نصب کرده اید ، بدافزار می تواند جیب شما را خالی کند ، بگذارید این خط را برای شما شرح دهم. به صورت خودکار اس ام اس ارسال می کند یا می تواند با شماره های مختلف تماس برقرار کند. اگر در حین روشن کردن تلفن خود نوع پیام کوتاه ارسال شده را پیدا کردید ، احتمال هک شدن تلفن شما وجود دارد. این همچنین به عنوان فیشینگ شناخته می شود ، هکرها از این روش برای به دام انداختن جزئیات حساب بانکی کاربران و بسیاری از داده های مهم دیگر با کمک فیشینگ استفاده می کردند.
۳. تبلیغات رسانه های اجتماعی
بهترین راه برای اطلاع از اینکه آیا تلفن شما تحت تأثیر ADWARE قرار دارد ، مرور سایتهای شبکه های اجتماعی مانند Facebook ، Twitter ، Pinterest و غیره است. به طور معمول این سایت ها تبلیغات غیر ضروری ندارند ، اگر چنین تبلیغی را در پروفایل خود مشاهده می کنید ، احتمال آن وجود دارد. که در حین بارگیری هر برنامه ، در تلفن خود نصب کرده و Adware کرده اید.
۴. خالی شدن سریع باتری
از دلایل ویروسی شدن گوشی می تواند کاهش شدید شارژ باتری باشد. دلیل این امر اینست که اگر بدافزار یا هرگونه مخربی را در تلفن هوشمند خود نصب کردید ، آن برنامه در پس زمینه گوشی شما بصورت نامرئی اجرا می شود ، و باعث می شود پردازنده کار کند که باعث می شود باتری بیشتر از حالت عادی پایین بیاید.
۵. هنگ کردن تلفن
اگر تلفن هوشمند شما زیاد یخ می زند یا روز به روز کند می شود ، ممکن است به منابع شخص ثالث اجازه داده اید به تلفن شما دسترسی پیدا کنند. در اینجا می توانید یک مورد را متوجه شوید ، اگر به منابع شخص ثالث اجازه دسترسی به تلفن خود را داده اید ، تلفن شما بیشتر کند می شود. دلیل احتمالی این امر در بارگیری هر برنامه ای است.
۶. استفاده از داده های غیر قابل توضیح
اگر تلفن شما به نرم افزارهای مخرب آلوده شده است ، می توانید متوجه استفاده غیرشفاف داده ها شوید. شما استفاده از داده غیر منتظره را در برنامه Google Chrome یا هر مرورگر دیگر مشاهده خواهید کرد. حتی ممکن است متوجه استفاده از داده ها در برنامه هایی شوید که بندرت یا هرگز آنها را باز نمی کنید.
۷. قطع تماس تلفنی
در بیشتر مواقع ، قطع تماس تلفنی به دلیل خدمات ضعیف در شبکه پاسخ مناسبی خواهد بود اما اگر شروع به کاهش تماس های بیشتر از حد معمول کنید. می تواند نشانه ویروسی شدن گوشی به بدافزار باشد.
۸. داشتن برنامه های عجیب و غریب
اگر صفحه اصلی اندرویدی شما برنامه ای را که هرگز بارگیری نکرده اید نشان می دهد ، ممکن است با برخی نرم افزارهای مخرب یا نرم افزارهای تبلیغاتی مزاحم تحت تأثیر قرار گیرد. شما باید تیک گزینه “بارگیری از منابع ناشناس” ، “Download from Unknown sources” را از تنظیمات امنیتی بردارید. اگر متوجه برنامه های غیر معمول در دستگاه اندرویدی خود شده اید ، بهتر است برنامه ها را حذف کنید.
۹. برنامه مدت زمان طولانی برای نصب نیاز دارد
خوب ، بیشتر ما با این نکته مخالفیم زیرا زمان نصب برنامه به قدرت پردازش و رم بستگی دارد. اما اگر برنامه های شما برای نصب بر روی دستگاه Android خود بیش از حد معمول زمان می برد ، احتمالاً یک بدافزار نصب کرده اید که قدرت پردازش را در معرض خطر قرار داده است.
متوجه خواهید شد که برنامه ها زمان زیادی را برای نصب از فروشگاه Google Play می گیرند. ما در مورد قسمت بارگیری صحبت نمی کردیم ، فقط به زمان نصب برنامه نگاهی بیندازید.
۱۰. بوت شدن طولانی مدت اندروید
خوب ، اگر اخیراً مشاهده کرده اید که دستگاه اندرویدی شما بیش از حد معمول برای راه اندازی زمان می برد ، ممکن است نشانه کمبود حافظه یا رم پایین باشد. با این حال ، گاهی اوقات به دلیل ویروسی بودن گوشی موبایل ، زمان زیادی را برای راه اندازی مصرف کند. گزینه زیادی برای افزایش سرعت بوت خود ندارید مگر اینکه دستگاه خود را روت کنید. با این حال ، شما می توانید برای خلاص شدن از شر بدافزارها و ویروس ها ، گوشی خود را مجدداً تنظیم کنید و مطمئناً سرعت بوت شما افزایش می یابد.
۱۱. راه اندازی مکرر Wifi ، بلوتوث و غیره
در صورت خراب بودن فایلهای سیستم عامل اندروید ، WiFi یا اتصال دیگر شما بطور خودکار مجدداً راه اندازی می شود. بدافزارها و ویروس ها دلیل اصلی خراب شدن سیستم عامل اندرویدی است. شما نمی توانید کارهای زیادی را با سیستم عامل خراب خود انجام دهید که ممکن است مجبور شوید تلفن خود را مجدداً تنظیم کنید. با این حال ، احتیاط کردن همیشه بهتر است ، بنابراین عادت کنید یکبار در هفته تلفن خود را با یک برنامه ضد بدافزار خوب اسکن کنید.
۱۲. دسترسی سریع کار نمی کند
این رایج ترین چیزی است که در صورت آلوده بودن تلفن هوشمند اندرویدی متوجه آن خواهید شد. خوب ، این شاید به دلیل برخی بدافزارها یا نرم افزارهای تبلیغاتی مزاحم باشد. با این حال ، اگر گوشی هوشمند اندرویدی شما آلوده باشد ، گزینه جستجو کار نخواهد کرد. بنابراین ، اگر اخیراً متوجه شده اید که کشوی جستجوی برنامه شما کار نمی کند ، باید بدافزار را پیدا کرده و حذف کنید.
۱۳. گرمای بیش از حد
خوب ، اگر تلفن شما در حین انجام بازی بیش از حد گرم می شود اشکالی ندارد. با این حال ، اگر تلفن شما با استفاده نرمال شروع به گرم شدن بیش از حد کند ، باید به دنبال آنتی ویروس مناسب باشید. بعضی اوقات ، بدافزارهای مخفی مقدار زیادی رم و پردازنده CPU مصرف می کنند و همین امر باعث گرم شدن گوشی می شود.
۱۴. تغییر مسیر بدافزار
خوب ، اگر اندروید شما به تازگی تبلیغات هدایت شونده و پاپ آپ را نصب کرده باشد، متوجه خواهید شد که دائماً از طریق مرورگر وب خود به یک صفحه وب اسپم هدایت می شوید. بنابراین ، در این حالت ، باید برنامه مخرب را از اندروید خود پیدا کنید. شما باید به دنبال برنامه هایی باشید که مشکوک به نظر می رسند و آن را حذف کنند.
۱۵. نمی توانید برنامه مخرب را پیدا کنید؟
اکنون بدافزارها باهوش تر می شوند و می توانند خود را پنهان کنند. اما اگر نتوانستید آن بدافزارهای سرسخت را از دستگاه خود حذف کنید ، ممکن است سعی کنید آن را در حالت ایمن از بین ببرید. به سادگی تلفن خود را خاموش کرده و دوباره روشن کنید. دکمه Volume Up + Down را فشار دهید و نگه دارید تا آرم در هنگام بوت شدن ظاهر شود.
هنگامی که در حالت ایمن قرار دارید ، می توانید برنامه ها را پیدا و حذف کنید.
اولین اقدامی که امروز می توانید برای جلوگیری از ویروسی شدن گوشی خود بردارید ، با بارگیری آنتی بدافزار یا نصب آنتی ویروس مناسب بر روی تلفن هوشمند خود است.
دیدگاه ها