راهنمای کامل عیب یابی کارت گرافیک
اگر اهل گیم هستید ، باید بدانید که کارت گرافیک چقدر اهمیت دارد. اما مواقعی وجود دارد که کارها با کارت گرافیک خیلی خوب پیش نمی روند و باید آن را عیب یابی کنید. و این می تواند بسیار مشکل باشد به خصوص برای کسانی که تازه وارد هستند.
خوب راه حل های زیادی برای رفع یک مشکل یا خطا در کارت های گرافیک وجود دارد ، بنابراین ما برخی از متداول ترین مواردی که کاربران با آن روبرو هستند را در این مقاله برای عیب یابی کارت گرافیک ذکر کرده ایم.
بنابراین دفعه بعد که با هر مدل مختلف به کارت گرافیک خود مواجه شدید ، نیازی به مراجعه به منابع مختلف نیست. دلیل این امر این است که ما در لرن پارسی با راهنمای کاملی برای حل همه مشکلات کارت گرافیک اینجا هستیم.
راهنمای کامل عیب یابی کارت گرافیک
در اینجا برخی از متداول ترین مشکلات در مورد راه حل هایی که ممکن است با کارت گرافیک خود با آن مواجه شوید وجود دارد.
کارت گرافیک شناسایی نمی شود
یکی از رایج ترین مشکلی که بسیاری از کاربران با رایانه شخصی خود روبرو هستند این است که کارت گرافیکی شناسایی نشده است. خوب ، علل بسیاری برای این خطا می تواند وجود داشته باشد. بگذارید چند مورد از آنها را بررسی کنیم و اینکه چگونه می توانید آن را حل کنید.
دلیل ۱: مشکلی در مادربرد یا کارت گرافیک
راه حل: یکی از دلایل اصلی مسئله کارت گرافیکی Not Detected می تواند یک مادربرد معیوب یا کارت گرافیک خراب باشد. تنها راه حل چنین مسئله ای مراجعه به مرکز خدمات یا هر فروشگاه تعمیر کامپیوتری در محله شما است. ما هرگز توصیه نمی کنیم که بخواهید خودتان آنرا تعمیر کنید ، زیرا این وضعیت حتی بدتر می شود. پس مطمئن شوید که کارت گرافیک شما سالم است.
دلیل ۲: درایورهای کارت گرافیک منسوخ
راه حل: خطای عدم شناسایی کارت گرافیک می تواند به دلیل نصب درایور قدیمی باشد. در این حالت ، شما باید آخرین نسخه کارت گرافیک خود را از وب سایت سازنده دانلود کنید. اگر کارت گرافیک AMD Radeon دارید می توانید به http://support.amd.com/en-us/download و برای Nvidia به http://www.nvidia.com/Download/index.aspx مراجعه کنید. درایورها را نصب و به روز کنید و کارت گرافیک شناسایی نشده باید برطرف شود.
نمایش مشکل پس از شروع یک بازی
اگر شما فردی هستید که به محض شروع بازی خود ، با مشکل روبرو می شوید و صفحه نمایش خراب می شود ، ممکن است دلایل خاصی در این زمینه وجود داشته باشد. بگذارید نگاهی به آنها بیاندازیم.
علت ۱: گرم شدن مادربرد یا PSU
راه حل: دلیل اصلی چنین مسئله ای ، گرمای بیش از حد قطعات مانند مادربورد یا PSU است. به راحتی می توانید با نصب یک فن خارجی برای خنک کردن چنین اجزایی ، این مشکل را برطرف کنید. اگر بودجه دارید ، ما به شما توصیه می کنیم در بعضی Cabinets رایانه خود که جای کافی دارند یک فن خارجی استفاده کنید.
علت ۲: بازی به روز نشده است
راه حل: فقط در صورتی که آخرین نسخه بازی را ندارید ، باید آن را به روز کنید. به خصوص ، اگر شما در حال بازی یک بازی مبتنی بر پینگ آنلاین هستید. شما باید بازی های خود را به روز نگه دارید زیرا مواقعی وجود دارد که یک بازی با چند باگ منتشر می شود که در بروزرسانی بعدی رفع می شود. بنابراین به نسخه بازی نگاهی بیندازید و تأیید کنید که آیا آخرین نسخه بازی است یا نه. در صورت وجود بروزرسانی موجود ، آن را به روز کنید.
عیب یابی کارآیی پایین کارت گرافیک
اگر با مشکل کم کار در رایانه شخصی ویندوز خود مواجه هستید. در این صورت دلایل خاصی وجود دارد که به راحتی قابل رفع است. بگذارید برخی از دلایل و چگونگی حل آن را بررسی کنیم.
علت ۱: منبع تغذیه معیوب
راه حل: اولین کاری که باید هنگام بدست آوردن عملکرد پایین تر انجام دهید ، بررسی منبع تغذیه است. PSU (یا همان منبع تغذیه ) وظیفه تأمین نیرو به قطعات PC مانند پردازنده ، RAM ، هارد دیسک و واحد پردازش گرافیک (GPU) را بر عهده دارد.
اگر منبع تغذیه شما به درستی کار نمی کند ، احتمالاً این احتمال وجود دارد که انرژی کمتری به کارت گرافیک شما وارد کند. این ممکن است به همین دلیل باشد که شما با عملکرد کمتری روبرو هستید. سعی کنید PSU خود را جایگزین کنید.
علت ۲: با شکاف PCIe Express مشکل دارید
راه حل: کارت گرافیک یا GPU شما با استفاده از اتصالات ۶ پین یا ۸ پین PCIe به اسلات PCIe وصل شده است. برای تأیید اینکه تمام پین ها به طور مناسب به شکاف PCIe وصل شده اند ، به داخل کیس نگاهی بیندازید. اگر اتصالات PCIe به درستی وصل نشوند ، آنگاه کارت گرافیک به تمام توان خود عمل نمی کند.
مورد ۳: درایورهای مادربرد منسوخ
راه حل : اگر با مشکل کم کارایی روبرو هستید ، پس باید در نظر بگیرید که درایورهای مادربرد خود را به روز کنید. می بینید که تمام اجزای نصب شده روی Rig شما به طریقی به مادربرد متصل شده اند. کارت گرافیک که در یک شکاف PCIe Express به مادربرد متصل است نیز مربوط به این مورد می شود. اگر آخرین درایورهای مادربورد را بر روی رایانه شخصی خود نصب نکردید ، پس توصیه می کنیم این کار را انجام دهید. در این صورت ممکن است مادربرد شما نتواند به درستی با کارت گرافیک شما ارتباط برقرار کند.
صفحه نمایش سیاه یا آبی
دلایل مشخصی در پشت این مسئله وجود دارد. بگذارید نگاهی به برخی از آنها بیندازیم.
علت ۱: اتصال صفحه نمایش نامناسب
راه حل: اگر رایانه شما بدون هیچ مشکلی شروع به کار می کند ، اما شما قادر به نگاهی به صفحه نمایش نیست. سپس این احتمال وجود دارد که در اتصال اتصالات نمایش مشکلی وجود داشته باشد. کیس را باز کنید و مطمئن شوید که آداپتور نمایش به درستی به درگاه های نمایشگر روی کارت گرافیک وصل شده است.
کابل مانیتور را برای خطا نیز بررسی کنید. اگر آنها کاملاً قدیمی یا معیوب هستند ، پس از جایگزینی آنها با موارد جدید در نظر بگیرید.
علت ۲: وضوح نمایش را بررسی کنید
راه حل: دلیل صفحه سیاه یا آبی هنگام انجام کارهایی که نیاز به کارت گرافیک دارند ، وضوح صفحه نمایش می تواند دلیلی بر این امر باشد. برای تنظیم وضوح نمایشگر خود ، فقط کافی است در هر نقطه روی میز کار راست کلیک کنید. اکنون از منوی زمینه ، Display را انتخاب کنید. در اینجا می توانید وضوح را مشاهده کنید. توصیه می کنیم آن را مطابق توصیه با ویندوز تنظیم کنید.
علت ۳: منبع تغذیه را بررسی کنید
راه حل: منبع تغذیه در واقع یکی از مهمترین مؤلفه های کامپیوتر شما است. و اگر مشکلی در PSU شما وجود دارد یا کیفیت آن مناسب نیست ، در آینده آماده باشید تا با مسائل زیادی روبرو شوید. ما به شما توصیه می كنیم كه از كیفیت خوب و منبع تغذیه ولتاژ مناسبی برای رایانه خود استفاده كنید. می توانید یکی را مطابق با CPU و Graphics Card انتخاب کنید. اگر آنها سطح بالایی باشند ، احتمالاً به منبع تغذیه با ولتاژ بالا احتیاج دارند.
مشکلات مکرر در حین انجام بازی
می تواند یک دلیل خاص در پشت Frequent Game Crash در رایانه شخصی شما باشد. بیایید به علل و راه حل آنها نگاهی بیندازیم.
دلیل ۱: کارت گرافیک ممکن است کار نکند
راه حل: دلیل بروز بازی های Frequent Game Crash می تواند یک مسئله مهم در کارت گرافیک باشد. شاید زمان آن باشد که کارت گرافیک خود را ارتقا دهید. گزینه های بودجه زیادی برای انتخاب وجود دارد. تحقیق کنید و بهترین مورد را برای خود انتخاب کنید.
علت ۲: CPU یا RAM معیوب
راه حل: اگر فکر نمی کنید مشکلی در کارت گرافیک شما وجود داشته باشد یا ممکن است اخیراً مورد جدیدی را خریداری کرده باشید ، احتمال بروز پردازنده و رم نیز وجود دارد. شما ممکن است یکی از بهترین کارت گرافیک ها را داشته باشید ، اما اگر یک پردازنده یا رم قدیمی یا منسوخ را با آن ترکیب کنید. آماده باشید تا با برخی از خرابی های مکرر در بازی روبرو شوید.
علت ۳: درایورهای گرافیکی شما به روز نیستند
راه حل: دلیل گیر کردن مکرر بازی می تواند به دلیل عدم وجود درایور باشد. در این حالت ، شما باید آخرین نسخه کارت گرافیک خود را از وب سایت سازنده دانلود کنید. آخرین درایورهای کارت گرافیک را روی رایانه شخصی خود نصب کرده و رایانه را مجدداً راه اندازی کنید.
- توصیه می شود : بروزرسانی درایورهای گرافیکی برای رفع مشکلات مرتبط با بازی
دلیل ۴: آخرین نرم افزار DirectX را نصب کنید
راه حل: اگر آخرین نرم افزار DirectX را روی رایانه شخصی خود نصب نکرده اید ، پس ما قطعاً توصیه می کنیم این کار را انجام دهید. تعداد زیادی بازی وجود دارد که نیاز به نصب نرم افزار DirectX جهت اجرای صحیح و بدون هیچ مشکلی دارد. می توانید آخرین نسخه نرم افزار DirectX را از اینجا دانلود کنید . آخرین نسخه را دریافت و نصب کنید و بازی خود را مجدداً راه اندازی کنید.
علت ۵: ویندوز باید به روز شود
راه حل: اطمینان حاصل کنید که هیچ به روزرسانی برای ویندوز شما در حال حاضر در دسترس نیست. همیشه سیستم عامل ویندوز خود را به روز نگه دارید. بسیاری از اصلاحات هستند که فقط با به روزرسانی ویندوز برطرف می شوند.
عیب یابی گرمای بیش از حد کارت گرافیک
گرمای بیش از حد یکی از رایج ترین و جدی ترین مسائل مربوط به کارت گرافیک است که بسیاری از کاربران با آن روبرو هستند. خوب ، دلایل زیادی در پشت این مسئله وجود دارد از جمله خود کارت گرافیک. خوب ، بگذارید برخی از دلایل و چگونگی حل آن را بررسی کنیم.
علت ۱: فشار باد کم در دقیقه
راه حل: اگر از GPU خود انرژی بیشتری مصرف می کنید ، اما فن با کندی کار می کند ، ممکن است باعث شود GPU بیش از حد گرم شود. با این وجود ، می توانید با اورکلاک کردن پردازنده گرافیکی خود به RPM بالاتر با استفاده از هر برنامه کمکی برای GPU برای رایانه ، این مشکل را به راحتی حل کنید.
رایانه خود را یک بار بعد از اورکلاک GPU خود مجدداً راه اندازی کنید تا تغییرات ایجاد شود.
علت ۲: گرد و غبار در اطراف GPU
راه حل: یکی از ساده ترین کارهایی که می توانید انجام دهید این است که فقط جعبه کیس خود را باز کرده و آن را تمیز کنید. گاهی اوقات هنگامی که گرد و غبار در اطراف کارت گرافیک و سایر اجزای آن جمع می شود ، می تواند باعث گرم شدن کارت گرافیک یا حتی پردازنده شما شود.
توصیه می کنیم حداقل یکبار در ماه کیس خود را برای گرد و غبار تمیز کنید.
علت ۳: فن مسدود یا شکسته
راه حل: در بعضی موارد ، فن گرفته یا شکسته ممکن است دلیل گرمای بیش از حد باشد. دلیل این امر بسیار ساده است ، این فن وظیفه خنک کردن اجزای رایانه شخصی شما را دارد و اگر فن گرفتگی یا خراب باشد ، دیگر نمی تواند آنطور که باید کار کند. در نتیجه ، کارت گرافیک و رایانه شخصی شما بیش از حد گرم می شود.
به هر حال ، این می تواند به راحتی رفع شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که فقط کیس را باز کرده و فن را تعویض کنید.
علت ۴: فن مشكل
راه حل: با گذشت زمان ، فنی که GPU شما را خنک می کند ، تمایل دارد که پتانسیل کامل خود را از دست بدهد. این به نوبه خود منجر به گرمای بیش از حد کارت گرافیک می شود. برای رفع این مشکل ، باید یک فن جدید برای کارت گرافیک خود بخرید. شما همواره می توانید برای تعویض فن با سازنده کارت گرافیک خود تماس بگیرید و یا می توانید یک مدل جدید نیز خریداری کنید. اما مطمئن شوید که از کیفیت خوبی برخوردار هستید.
علت ۵: استفاده نادرست از خمیر حرارتی
راه حل: اگر رایانه شخصی شما کمی قدیمی است ، پس از آن خمیر حرارتی که بین کارت گرافیک و سایر اجزای کاربردی وجود دارد سوخته می شود. در چنین شرایطی ، مجدداً مقداری از خمیر حرارتی را دوباره استفاده کنید. اگر هیچ تصوری در مورد آن ندارید ما واقعاً توصیه خواهیم کرد که این کار را انجام دهید. این امر به این دلیل است که باید مقدار مناسبی از خمیر حرارتی وجود داشته باشد که باید استفاده شود. کم و بیش ممکن است حتی آسیب بیشتری وارد کند.
علت ۶: کارت گرافیک اورکلاک
راه حل: فقط درصورتی که کارت گرافیک خود را اورکلاک کرده باشید ، ممکن است لازم باشد که آنرا معکوس کنید. این امر به این دلیل است که هر زمان که از مؤلفه هایی مانند کارت گرافیک اورکلاک کردید ، کارت گرافیک برای ارائه بهترین تجربه ممکن ، از انرژی بیشتری استفاده می کند. این به نوبه خود منجر به گرمای بیش از حد کارت گرافیک می شود زیرا این امر باعث می شود قدرت بسیار بیشتری مصرف شود.
خوب راهنمای ما در مورد عیب یابی کارت گرافیک بود . امیدواریم که این راهنمای مفید برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت داشتن هرگونه سؤال در رابطه با موضوع ، در صورت تمایل آنها را در قسمت نظرات در قسمت زیر برای ما ارسال کنید.
سلام. درایور کارت گرافیکم آپدیت نمیشه حتی با فایلی که از سایت nvidia میگیرم و اخرین آپدیتش برای سال ۲۰۱۹ بوده. چه جوری میتونم مشکلشو حل کنم؟