تنظیمات افزونه All in One SEO Pack
آموزش تنظیمات افزونه کاربردی All in One SEO Pack
اگر به دنبال یک افزونه خوب برای سئو سایت وردپرس خود باشید، احتمالاً با افزونه ALL in One SEO Pack در جستجوهای خود روبرو میشوید زیرا این یکی از محبوب ترین افزونههای وردپرس است که تاکنون ایجاد شده است (بیش از ۲۷ میلیون نصب فعال). در این آموزش، ما به شما نحوه نصب ، تنظیمات و استفاده از افزونه All in One SEO در وردپرس را نشان خواهیم داد.
چرا برای وردپرس به افزونه سئو نیاز دارید؟
بهینه سازی موتور جستجو (SEO) به بهبود رتبه وب سایت شما در گوگل و سایر موتورهای جستجو کمک می کند. در حالی که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کاملا سئو دوستانه است، اما هنوز کارهای زیادی وجود دارد که میتوانید برای بهبود سئو خود از جمله اضافه کردن تگهای متا، ایجاد نقشه سایت XML، جلوگیری از مطالب تکراری و غیره انجام دهید.
افزونه All in One SEO Pack به شما کمک میکند تا همه این کارها را با یک رابط کاربری آسان که در داشبورد وردپرس شما اضافه شده است انجام دهید.
توجه : امروزه خیلیها افزونه Yoast SEO را برای بهبود سئو سایت وردپرس معرفی میکنند، اما واقعیت این است که هردو افزونه All in One pack SEO و Yoast SEO افزونه های خوبی برای بهینه سازی وب سایت شما برای موتورهای جستجو هستند.
تنظیم افزونه ALL in One SEO Pack در وردپرس
افزونه All In One SEO به صورت رایگان در دسترس است. نسخه All in One SEO Pack Pro نیز وجود دارد که ویژگیهای بیشتری را دارد.
اما بهتر است هرچه زودتر به سراغ تنظیمات این افزونه برویم. اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعالسازی افزونه All in One SEO Pack است. مانند سایر افزونهها آن را از مخزن وردپرس خود دانلود و نصب و درنهایت فعال میکنیم. پس از نصب گزینهای به نام All in One SEO Pack به منوی وردپرس شما اضافه میشود.
به قسمت تنظیمات عمومی میرویم که موارد زیر وجود دارد :
General Setting
اگر این گزینه را فعال کنید امکان استفاده از آدرسهای استاندارد در سایت وردپرس شما فراهم میشود. مشخص کردن یک URL کانونی برای هر پست به شما این امکان را می دهد تا از جریمه شدن به خاطر محتوای تکراری توسط گوگل جلوگیری کنید. درواقع این گزینه برای این است که اگر برای یک نوشته چند آدرس مختلف تولید شود، توسط افزونه شناسایی شده و آدرس بهتر انتخاب شود.در یک نصب معمولی وردپرس، یک پست در چندین مکان مانند صفحه اصلی ، صفحه بایگانی ، صفحه نویسنده ، دسته و صفحه های برچسب شما نمایش داده می شود. به همین دلیل توصیه می کنیم به جای پست های کامل در صفحات بایگانی وردپرس از خلاصه مقاله یا گزیده ای استفاده کنید. انتشار مقالات کامل در تمام صفحات ، محتوای تکراری ایجاد می کند.
این مورد درواقع گزینه صفحهبندی را برای آدرسهای تکراری غیرفعال میکند.
Home Page Setting

Home Title : دراین قسمت میتوانید عنوانی را برای صفحه اصلی خود تعیین کنید. این عنوان می تواند متفاوت با عنوان وب سایت وردپرس شما باشد. شما میتوانید آن را جذاب کنید و از کلمات کلیدی مهم خود در عنوان استفاده کنید.اگر این قسمت را خالی بگذارید، افزونه All in One SEO Pack از عنوان وب سایت پیش فرض وردپرس استفاده میکند. حالا این که از عنوان دیگری یا همان عنوان وبلاگ خود استفاده می کنید، فقط مطمئن شوید که کلمات کلیدی اصلی وب سایت شما را شامل شود.
Home Description : در قسمت توضیحات صفحه اصلی، باید توضیحی مختصر از وب سایت خود ارائه دهید. حداکثر از ۱۵۶ کاراکتر استفاده کنید و سعی کنید در توضیحات از مهمترین کلمات کلیدی وب سایت خود استفاده کنید. شما باید مطمئن شوید که آن قابل خواندن و درک آسان است.
Use Static Front Page Instead : برگهای که در تنظیمات وردپرس مشخص کردهاید به عنوان صفحه اصلی درنظر گرفته خواهد شد. با فعال کردن این مورد، گزینه قبلی غیرفعال شده و از عنوان، توضیحات و کلمات کلیدی که برای برگه خانه درنظر گرفتید، استفاده میکند.
Title Setting
تنظیمات عنوان به شما امکان را میدهد تا عنوان پیش فرض قالب را برای هر صفحه ایجاد شده توسط وردپرس تنظیم کنید. که میتواند یک صفحه، صفحه اصلی، بایگانی، برچسب و یا … باشد.
این موارد به ترتیب زیر هستند :
فرمت عنوان صفحه اصلی
فرمت عنوان برگه
فرمت عنوان نوشته
فرمت عنوان دسته بندی
فرمت عنوان بایگانی
فرمت عنوان بایگانی تاریخ
فرمت عنوان بایگانی نویسنده
فرمت تگ عنوان
فرمت عنوان جستجو
فرمت توضیحات
فرمت عنوان ۴۰۴
فرمت برگه
Content Type Setting
در این قسمت میتوانید گزینههای مورد نظر خود را که میخواهید سئو تنها بر روی آنها اعمال شود تیک بزنید.
Display Settings
تنظیمات نمایش به شما امکان میدهد عنوان سئو و توضیحات پست را در صفحه پستها نشان دهید. بهطور پیش فرض فعال شده است و میتوانید این تنظیم را همانطور که هست ترک کنید.
Webmaster Verification
این قسمت برای تأیید مالکیت وب سایت است و شما کد تأیید وب مستر ارائه شده توسط Google ، Bing یا Pinterest را در اینجا اضافه خواهید کرد.
ما اکیداً توصیه میکنیم که در Google Webmaster Tools و Bing Webmaster Tools ثبت نام کنید زیرا به سئو سایت شما کمک میکند. اتصال سایت شما به این موتورهای جستجوگر کمک میکند تا در صورت بروز مشکلی در وب سایت شما به شما اطلاع دهند.
این ابزارهای وب مستر همچنین بینش مفیدی در مورد سایت و رتبه بندی موتورهای جستجو برای شما ارائه میدهند. سپس میتوانید از آن اطلاعات برای برنامه ریزی استراتژی محتوا و بهبود سئو سایت خود استفاده کنید.
اگر از Pinterest برای ایجاد ترافیک به سایت وردپرس خود استفاده می کنید، پس تأیید سایت خود با Pinterest به شما امکان استفاده از Pinterest Analytics را می دهد.
Google Analytics
در این قسمت باید آی دی مربوط به گوگل آنالیتیکس خود را وارد کنید.
Noindex Setting
Default to noindex : با استفاده از این بخش میتوانید نوع صفحاتی که دوست ندارید گوگل آنها را ایندکس کند مشخص کنید.
Default to nofollow : با استفاده از این گزینه میتوانید اقدام به نوفالو کردن صفحات در وردپرس کنید که در این صورت اعتباری به این صفحات منتقل نخواهد شد.
Use noindex for Categories : با فعال کردن این گزینه، حالت noindex برای دسته بندی مطالب ایجاد خواهد شد.
Use noindex for Date Archives : با فعال کردن این گزینه آرشیو روزانه مطالب که بر اساس تاریخ هست به حالت noindex رفته و در گوگل ایندکس نخواهد شد.
Use noindex for Author Archives : با استفاده از این گزینه میتوانید نمایش صفحه نویسنده از نتایج گوگل را مخفی کنید.
Use noindex for Tag Archives : با فعال کردن این گزینه هم امکان حالت noindex برای برچسبها فعال خواهد شد.
به همین ترتیب از سایر گزینهها نیز میتوانید برای جلوگیری از حالت noindex در نتایج گوگل استفاده کنید.
Advanced Settings
Autogenerate Descriptions : اگر این قسمت را فعال کنید توضیحات متا برای نوشتهها، برگهها، محصولات و… به صورت خودکار تولید خواهد شد که اگر مایل باشید از محتوای نوشته برای این کار استفاده شود باید تیک گزینه Use Content For Autogenerated Descriptions را هم فعال کنید.
اRun Shortcodes In Autogenerated Descriptions : با فعال کردن این گزینه اگر از یک افزونهای که محتوایی را بر اساس شورت کد نمایش میدهد در نوشته استفاده کنید، توضیحات آن هم قابل استفاده در متا خواهند بود.
Remove Descriptions For Paginated Pages : با فعال کردن این گزینه توضیحات متا از صفحه شمارنده که برای صفحه بندی در وردپرس هست غیرفعال خواهد شد.
Never Shorten Long Descriptions : این گزینه هم مشخص میکند که اگر توضیحات طولانی بودند کوتاه نشوند.
Unprotect Post Meta Fields : این گزینه برای محافظت از توضیحات متا با استفاده از xml-RPC وردپرس غیرفعال خواهد شد.
Redirect Attachments to Post Parent : فعال کردن این گزینه هم امکان ریدایرکت کاربران از صفحه پیوست رسانه به نوشته اصلی را میدهد.
درکل توصیه ما این است که اگر مبتدی هستید و خیلی آشنایی با این گزینهها ندارید این بخش را به همین شکل رها کنید.
Keyword Settings
بسیاری از کارشناسان سئو معتقدند که دیگر استفاده از متا تگ کلمات کلیدی هیچ فایده ای ندارد. از طرف دیگر، برخی از کارشناسان معتقدند که آنها هنوز هم مفید هستند.
در افزونه All in One SEO Pack کلمات کلیدی به طور پیش فرض غیرفعال است. اگر می خواهید از کلمات کلیدی استفاده کنید، میتوانید آنها را در اینجا فعال کنید.
فراموش نکنید که قبل از بستن صفحه حتما تمامی تنظیمات را ذخیره کنید.
- توصیه می شود : آموزش سئو سایت وردپرسی
مدیریت ویژگی ها در افزونه All in One SEO Pack
All in One SEO Pack یک افزونه قدرتمند است و همانطور که مشاهده کردهاید گزینههای مختلفی دارد. برای دسترسی به برخی دیگر از ویژگیها باید به مراجعه به صفحه Feature Manager رجوع کنید و آنها را فعال کنید.
سازندگان All in One SEO معتقدند که ممکن است برخی از کاربران از پلاگینهای دیگر برای نقشه های XML و برای برچسب های متا Facebook Open Graph استفاده کنند . اگر در حال حاضر از افزونه های دیگر استفاده نمیکنید، باید این دو افزونه را فعال کنید تا حداکثر مزیت سئو را بدست آورید.
همانطور که ملاحظه میکنید قابلیتهای زیادی را در اختیار ما قرار داده که برای فعالسازی هرکدام کافی است گزینه Activate مربوط به آن را فعال کنیم.
ایجاد نقشه سایت XML
با فعال کردن قابلیت ایجاد نقشه سایت، منویی تحت عنوان همین نام به منوی مربوط به افزونه All in One Seo Pack اضافه خواهد شد.
پس از انجام تنظیمات مربوط به ایجاد نقشه سایت میتوانید نقشه سایت خود را با وارد کردن این آدرس مشاهده کنید: yourdomain/sitemap.xml
درواقع باید عبارت sitemap.xml/ را به انتهای آدرس سایت خود اضافه کنید.
مدیریت فایل Robots.txt
با استفاده از قابلیتهای افزونه All in One SEO Pack میتوانید قابلیت ایجاد و مدیریت فایل Robots.txt را نیز اضافه و فعال کنید.
امیدواریم توانسته باشیم آموزشی کاربردی از این افزونه پرطرفدار را در اختیار شما همراهان عزیز قرار داده باشیم. هرگونه سوال و مشکلات خود را در رابطه با تنظیمات افزونه All in One SEO Pack در بخش نظرات پایین همین مطلب ذکر نمایید.
دیدگاه ها