بهترین url برای سئو
بهینه سازی آدرس مطالب وب سایت
در حالت کلی هر صفحه از سایت ما باید دارای آدرس مستقلی باشد و آدرس دهی مطالب و قسمت های مختلف سایت یکی از عوامل مهم در بهینه سازی آن می باشد، این ساختار آدرس دهی باید با رعایت قوانین خاصی اعمال شود به همین خاطر شما باید بهترین url برای سئو سایت و مطالب خود را انتخاب کنید.
مهم ترین عوامل برای انتخاب بهترین url برای سئو
باید از آدرس های کوتاه استفاده کنید
برخی از سیستم های مدیریت محتوا این امکان را دارند، ما باید به طور خلاصه موضوع مطلب را در آدرس صفحه بیاوریم. باید در آدرس مطالب هم از کلمات کلیدی استفاده کنیم.
پس آدرس صفحه با عنوان و محتوای مطلب باید مطابقت داشته باشد.
همجنین آدرس های کوتاه تر را بهتر می توان کپی کرد و در شبکه های اجتماعی اشتراک گذاری کرد. معمولاً هم آدرس هایی که کوتاه هستند به آدرس های طولانی ارجعیت دارند. همچنین کاربران بهتر می توانند آن را مشاهده و درک نمایند.
برای مثال وب سایت هایی هستند که در URL های خود بیشتر از ۱۰۰ کاراکتر دارند که اصلا مناسب نمی باشد.
بزرگی و کوچی آدرس صفحات
همیشه برای آدرس صفحات از حروف کوچک انگلیسی استفاده کنید . چرا که اگر دو صفحه با دو آدرس یکسان داشته باشیم و یکی از آن ها با حروف بزرگ باشد ، با هم دیگر تفاوت دارند.
BOOK-LEARN-SQLSERVER با book-learn-sqlserver دو صفحه و آدرس متفاوت می باشند .
ساختار آدرس سایت
فرض کنید دسته بندی با نام آموزش PHP در وب سایت دارید و یک پست هم با عنوان عملگرهای در PHP ارسال کرده اید . در این صورت آدرس دهی باید به صورت زیر باشد :
site.com/php-training/php-operators
حالت دیگر به صورت مستقیم هست یعنی آدرس دهی به این صورت باشد :
site.com/php-operators
انتخاب این موردها یک بحث سلیقه ای می باشد و تفاوتی ندارد که کدام یک از این روش ها را برای آدرس دهی استفاده کنیم .
کاراکترها در آدرس دهی
اکثر کاراکرتها در آدرس دهی قابل استفاده می باشند که بهترین آن ها استفاده خط تیره می باشد . برای جدا کردن کلمات از – استفاده کنید و نه از فاصله ها .
site.com/php-learn-part1
آدرس دهی نامناسب برخی از سیستم ها
استفاده از Query String می باشد که در این مورد خبری از آدرس های اختصاصی و کلمات کلیدی نمی باشد ، به مانند زیر :
site.com/tutorials/product?cut=PHP
استفاده از تاریخ در آدرسی دهی می باشد که نه تنها فایده ای ندارد بلکه تنها باعث طولانی شدن آدرس نیز می شود.
بنابراین بهتر است از روش آدرس دهی مناسبی در سیستم مدیریت محتوای خود استفاده نمایید. این قابلیت را می توان در اکثر سیستم های مدیریت محتوای محبوب به مانند وردپرس طبق تمایل خود شخصی سازی نمایید.
URL فارسی یا انگلیسی ؟
مهم تر از بحث فارسی یا انگلیسی بودن مواردی بود که گفتیم ، پس اول از همه تمرکز خود را بر روی موارد بالا بگذارید .حال در این بین نمی توان گفت کدام روش مناسب می باشد ، چون آدرس های فارسی هم توسط گوگل پشتیبانی می شوند و یک انتخاب سلیقه ای می باشد .
البته کلمات فارسی باعث طولانی تر شدن آدرس می شوند و من شخصا توصیه می کنم از انگلیسی استفاده کنید. مورد بعدی در آدرس دهی انگلیسی این است که از فینانگلیش استفاده نکنید و معنی انگلیسی کلمات را ترجمه و تایپ کنید.
یک نمونه اشتباه و درست به مانند زیر می باشد :
اشتباه : site.com/amozesh-seo-jalse-aval
درست : site.com/learn-seo-part1
قسمت تنظیمات … پیوندهای یکتا در وردپرس :
این قسمت خیلی مهم است . وقتی شما یکی از چند گزینه نحوه آدرس گذاری روی مطالبتان رو انتخاب کردین دیگه نباید تغییر بدین . چون ممکن هست که بعدها با مشکل مواجه بشید . هرکسی یک چیزی رو در این زمینه میگه .
به تصویر زیر نگاه کنید.
می بینید که در ۴ جستجوی اول این وب سایت ها از روش های مختلفی برای آدرس دهی مطالب خود استفاده کرده اند . پس اینکه کدام را انتخاب نمایید زیاد مهم نیست. مهم محتوای شما می باشد.
ولی بهترین انتخاب “ساختار دلخواه” می باشد. یعنی در ابتدا postid (آیدی پست) و سپس postname (نام پست) می باشد . چون در این صورت کاربر وقتی مطلبی را سرچ می کند . از طریق آیدی پست خیلی راحت تر فراخوانی می شود و به سرور فشار زیادی وارد نمی شود . پس از فرمت زیر استفاده نمایید .
خروجی آدرس مطالب به صورت زیر می شود :
دیدگاه ها