بررسی مشخصات کامل رایانه ویندوز ۱۰
خوب ، اگر شما از رایانه رومیزی یا لپ تاپ استفاده می کنید ، درک کردن مؤلفه های موجود در رایانه شخصی و اطلاعات سیستم عامل شما می تواند به چندین روش به شما کمک کند. به عنوان مثال ، اگر می خواهید RAM بیشتری اضافه کنید ، باید بدانید که مادربرد شما از کدام رم پشتیبانی می کند. به طور مشابه ، هنگام نصب نرم افزار ، باید بدانید که آیا از سیستم عامل 32bit یا 64bit استفاده می کنید. داشتن دانش صحیح در مورد مؤلفه های داخل کامپیوتر شما همچنین می تواند در رفع مشکلات مختلف به شما کمک کند. بنابراین ، دانستن مشخصات کامل رایانه شخصی یک چیز مهم است. شما برای بررسی مشخصات کامل رایانه شخصی خود به نرم افزار شخص ثالث احتیاج ندارید.
نحوه بررسی مشخصات کامل رایانه شخصی شما در ویندوز ۱۰
در ویندوز ۱۰ ، می توانید مشخصات دستگاه خود از جمله Basic Input / Output System ، سیستم عامل ، شماره مدل ، پردازنده ، حافظه ، درایو ، گرافیک و سایر موارد را به راحتی بررسی کنید. در این مقاله می خواهیم چند روش به اشتراک بگذاریم که به شما کمک می کند لیست کامل مشخصات سخت افزاری و نرم افزار دستگاه خود را پیدا کنید.
۱. بررسی پردازنده ، رم ، شناسه دستگاه و نسخه Windows
خوب ، اگر می خواهید برخی از مشخصات اصلی مانند پردازنده ، رم و نسخه فعلی ویندوز خود را بررسی کنید ، باید برخی از مراحل ساده ذکر شده در زیر را دنبال کنید.
مرحله ۱. اول از همه ، روی دکمه شروع کلیک کنید و سپس “Settings” را انتخاب کنید.
مرحله ۲. در صفحه تنظیمات ، باید روی “System” کلیک کنید.
مرحله ۳. در زیر سیستم ، روی “About” کلیک کنید.
مرحله ۴. در قسمت About ، “مشخصات دستگاه” و “Device Specifications” را بررسی کنید.
کار تمام شد! در زیر مشخصات دستگاه ، می توانید نام دستگاه ، پردازنده ، رم و غیره را بررسی کنید. بخش مشخصات ویندوز نسخه فعلی سیستم عامل ویندوز شما را نشان می دهد.
۲. بررسی نسخه و مدل کارت گرافیک (GPU) در ویندوز
خوب ، روش فوق به شما نشان نمی دهد رایانه شخصی شما چه پردازنده گرافیکی دارد. برای بررسی GPU که رایانه شخصی شما استفاده می کند ، برخی از مراحل ساده ذکر شده در زیر را دنبال کنید.
مرحله ۱. اول از همه ، روی “My Computer” راست کلیک کنید.
مرحله ۲. اکنون روی “Properties” کلیک کنید.
مرحله ۳. اکنون در صفحه سیستم ، باید روی “Device Manager” کلیک کنید.
مرحله ۴. در آنجا باید “Display Adapters” را پیدا کرده و گسترش دهید. GPU شما به همراه مدلش در آنجا لیست می شود.
۳. بررسی نسخه مادربرد در ویندوز
خوب ، شما واقعاً لازم نیست شاسی رایانه شخصی خود را باز کنید تا بررسی کنید که مادربرد شما چه مدلی است. برای بررسی مادربوردی که در رایانه شخصی شما استفاده می شود، باید برخی از مراحل ساده زیر را دنبال کنید.
مرحله ۱. اول از همه ، نوار جستجوی ویندوز را باز کنید و “System information” را تایپ کنید.
مرحله ۲. اطلاعات سیستم را باز کرده و به پایین حرکت کنید تا اینکه “Motherboard Manufacturer” یا “BaseBoard Manufacturer” را پیدا کنید.
مرحله ۳. سازنده Baseboard شرکت مادربورد را نشان می دهد و Baseboard Model شماره مدل را می گوید.
تمام شد! به این ترتیب می توانید تولید کننده مادربرد و شماره مدل خود را بر روی رایانه ویندوز ۱۰ و سایر ویندوزها بررسی کنید.
۴. بررسی مشخصات کامل رایانه با استفاده از CMD
خوب ، اگر نمی خواهید روشهای گفته شده در بالا را دنبال کنید ، می توانید از CMD در Windows برای بررسی اطلاعات سیستم استفاده کنید.
مرحله ۱. اول از همه ، بر روی دکمه شروع راست کلیک کرده و “Command Prompt (Admin)” را انتخاب کنید.
مرحله ۲. در قسمت دستور ، “systeminfo” را تایپ کرده و دکمه Enter را بزنید.
مرحله ۳. اکنون می توانید اطلاعات سیستم را مشاهده کنید. برای اطلاعات بیشتر ، باید “?/ systeminfo” را تایپ کنید.
تمام شد! این به شما امکان می دهد جزئیات بیشتری را در مورد رایانه خود مشاهده کنید.
این ۴ روش برای بررسی مشخصات کامل رایانه شخصی شما در ویندوز ۱۰ است. اگر می دانید روش دیگری برای بررسی اطلاعات سیستم وجود دارد ، از کادر نظرات زیر به ما اطلاع دهید.
دیدگاه ها