بازار بازاریابی دیجیتالی اینستاگرام و تلگرام
بازار بازاریابی دیجیتالی در اینستاگرام و تلگرام
در این مقاله قصد داریم به مرور بازار بازاریابی دیجیتالی دو شبکه محبوب ایرانی ها اینستاگرام و تلگرام بپردازیم، شبکه هایی که با تعداد بالای کاربران خود زمینه ساز موفقیت در بازار بازاریابی دیجیتالی را برای خیلی از برندها و افراد فراهم کرده اند.
در این سال های اخیر دو شبکه اجتماعی محبوب نزد کاربران ایرانی اینستاگرام و تلگرام به دور از فیلترینگ به سر می برند. موج تبلیغات و بازاریابی در این شبکه ها پرمخاطب بوده است. بازار بازاریابی دیجیتالی در این دو شبکه بدون اینکه مراحلی قانونی را طی کنید و اجاره ای را بدهید می توانیم کسب و کار مربوط به خود را در این شبکه های ایجاد نماییم و همین باعث جذابیت این سبک از تجارت برای مخاطبان ایرانی شده است و بسیاری با ایجاد کسب و کارهای مربوط به خود در شبکه های مجازی تلاش می نمایند تا در دنیای مجازی برای خود برند بسازند ، و از این راه زمینه ساز فروش بالایی برای خود باشند.
اگر نگاهی به صفحات و کانال های مختلف این دو شبکه بیاندازیم ، مشاهده خواهیم کرد که کاربران شروع به ساخت برندها و صفحات گوناگونی در موضوعات مختلفی زده اند و برخی هم در این بازار بازاریابی دیجیتالی درآمد بسیار مناسبی را دارند.
یکی از مزیت های بزرگ تبلیغات در این شبکه ها ارزان بودن آن می باشد، چرا که برای دیده شدن باید هزینه کمتری نسبت به سایر رسانه ها پرداخت کنید .
برای مثال هزینه تبلیغات در تلگرام به ازای یک میلیون بار مشاهده رقمی حدود ۲ تومان می باشد ولی اگر بخواهید همین تعداد افراد آگهی شما را در تلویزیون مشاهده نمایند باید هزینه ای بین ۸ تا ۱۰ میلیون پرداخت نمایید .
مدل های درآمدزایی از اینستاگرام و تلگرام
پیدایش این کسب و کارهای اینترنتی در کشور افزایش بسیار زیادی داشته است و بیشتر کمپانی های بزرگ به فکر برند سازی در این عرصه می باشند.
روش های افزایش کاربران برای یک برند در این شبکه ها زیاد می باشد و شما می توانید با خرید فالوئر یا تولید محتوای خلاقانه و تبلیغ در گروه ها و شبکه های اجتماعی پرمخاطب افراد را به تعداد کاربران خود اضافه کنید .
به طور حتم این بازار بازاریابی دیجیتالی بزرگ و گسترده باعث درآمد بسیاری از افراد در کشور شده است .
ادمین های کانال و صفحات شبکه های اجتماعی پس از طی کردن فرآیندهای جذب مخاطب که اصلا هم کار آسانی نیست شروع به دریافت هزینه ای برای پذیرش تبلیغات کسب و کارهای دیگر می نمایند .
برای مثال یک کانال تلگرامی می تواند با داشتن صدهزار مخاطب به واسطه تبلیغاتی که دریافت می نماید ، درآمد قابل توجهی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان داشته باشد .
خرید و فروش صفحات هم یکی دیگر از روش های درآمدزدایی در این شبکه ها می باشد که البته بیشتر در اینستاگرام رایج می باشد . برخی از هنرمندان و افراد دوست دارند که خیلی زود طرفداران مربوط به خود را زیاد نمایند و به سراغ خرید این صفحات مجازی می آیند .
یک شرکت می تواند با خرید یک پیج که صدهزار فالوئر دارد به آن ها تبلیغات خاص خود را نشان داده و با تولید محتوای مربوط به خود طرفداران خود را دریابد .
بازار بازاریابی دیجیتالی با مخاطبان تقلبی
بسیاری از افراد و شرکت ها با ترفندهای خاصی اقدام به جذب کاربران جعلی می نمایند . برای مثال یک روش غیر اخلاقی این است که این افراد ، مخاطبان را با داده های اشتباه راهی کانال ها و گروه هایی می نمایند که ربطی به آن چیزی که مخاطب می خواهد ندارد .
روشی به نام “فالو فالوبک” در اینستاگرام و یا “اکانت های مرده یا فیک” در تلگرام که از آن استفاده می شود .
هر چند که این دو شبکه اجتماعی در ماه های اخیر به دنبال حذف این گونه صفحات فیک می باشند ولی بازهم هستند کانال ها و صفحاتی که به دروغ و با کاربران فیک ایجاد شده اند .
پس بهتر است قبل از سفارش تبلیغات و یا خرید پیجی خوب به جزییات آن نگاه کنید ، چراکه یک کانال یا پیج فیک به راحتی از تعداد بازدیدهای پست آن قابل تشخیص می باشد .
رونق بازار بازاریابی دیجیتالی توسط تبلیغات با سلبریتی ها
در شبکه اینستاگرام یکی دیگر از روش های مد شده و بهینه برای تبلیغات استفاده برخی از شرکت های بزرگ از افراد معروف می باشد. بدین صورت که شرکت مربوطه تبلیغ کالای خود را به دست این سلبریتی ها می سپارد و او با بسته به تعداد فالوئرهایی که دارد هزینه ای را بایت نمایش آن تبلیغ دریافت می کند. و یا در ویدیوهای خود اشاره به تبلیغ یک برند یا محصول می نمایند. این تبلیغات در مواقعی به قدری پنهان وظریف می باشند که بسیاری از کاربران متوجه آن نخواهند شد.
دیدگاه ها