افزایش RAM اندروید ! با ۳ روش سریع و ساده
گوشی شما هنگ میکنه و در نهایت از کار می افته. وقتی این اتفاق می افتد، معمولاً به این معنی هست که شما RAM کافی ندارید. شما می توانید RAM را در گوشی های اندرویدی با استفاده از کارت حافظه SD افزایش دهید، اما باید گوشی روت شده داشته باشید . در غیر این صورت می توانید با بهینه سازی دستگاه عملکرد گوشی خود را به حداکثر برسانید. ادامه مقاله جالب امروز مارو از دست ندید.
توجه : RAM مخفف Random Access Memory است. اساساً، جایی است که دستگاه شما اطلاعاتی را که به آن نیاز دارد و خواهد داشت، ذخیره می کند. به عبارت ساده، رم به شما امکان می دهد برنامه ها را روی دستگاه خود اجرا کنید. هرچه رم بیشتری داشته باشید، دستگاه شما سریعتر کار می کند.
افزایش RAM اندروید با استفاده از کارت میکرو SD (فقط برای دستگاه های روت شده)
این روش رایگان است و برای گوشیهای هوشمند و دستگاههای اندرویدی روت شده طراحی شده است – اگرچه خطرات خود را دارد.
قبل از ادامه، بیایید یک چک لیست از آنچه شما نیاز دارید تهیه کنیم:
- کارت میکرو SD کلاس ۴ یا بالاتر
- کارت خوان SD
- یک گوشی / تبلت اندرویدی روت شده
- یک رایانه شخصی با ویندوز
هشدار : ما مسئولیتی در قبال هرگونه نقص در عملکرد کارت میکرو SD که ممکن است در صورت عدم رعایت دقیق دستورالعمل های فرآیند رخ دهد، نداریم .
۱. بررسی کنید که آیا گوشی Android شما از تعویض پشتیبانی میکند یا خیر
این مرحله بسیار حیاتی است. بسیار مهم است که بررسی کنید گوشی هوشمند یا دستگاه اندرویدی شما از تعویض پشتیبانی می کند یا خیر.
برای انجام این کار، می توانید برنامه “ RAM Truth ” را نصب کنید.
- لینک نصب از گوگل پلی | کافه بازار
۲. کارت Micro SD خود را پارتیشن بندی کنید
کارت micro SD به عنوان حافظه ثانویه استفاده خواهد شد. برای پارتیشن بندی کارت، به یک برنامه یا ابزار نیاز دارید. برای این کار می توانید از Mini Tool Partition Wizard استفاده کنید .
برای شروع ساخت پارتیشن، کارت micro SD خود را در کارت خوان قرار دهید و آن را به رایانه شخصی خود وصل کنید. از آنجا می توانید پارتیشن هایی در کارت ایجاد کنید. Mini Tool Partition Wizard را باز کنید و کارت SD را که وارد کرده اید فرمت کنید.
اکنون می توانید با کلیک راست روی کارت SD پارتیشن بسازید. پارتیشن را برای کارتی با بیش از ۴ گیگابایت به عنوان اصلی انتخاب کنید. قبل از قالب بندی FAT32 را انتخاب کنید. برای پارتیشن بعدی، حداقل ۱ گیگابایت را اختصاص دهید. روی «Done» کلیک کنید.
دوباره روی آن کلیک راست کنید تا یک پارتیشن ایجاد شود. پارتیشن اصلی را انتخاب کنید. اما این بار فایل سیستم را تغییر دهید. به جای FAT32، بر اساس EXT2، EXT3 یا EXT4 آن را فرمت کنید.
برای تکمیل پارتیشن، روی « Apply all the changes » کلیک کنید.
۳. کارت Micro SD خود را با دستگاه Android خود پیوند دهید
هنگامی که کارت میکرو SD خود را پارتیشن بندی کردید، گام بعدی این است که آن را با گوشی هوشمند یا دستگاه روت شده خود پیوند دهید. برای انجام این کار، باید Link2SD را دانلود کنید.
هنگامی که برنامه را دانلود کردید، آن را اجرا کنید و مجوز روت را بدهید. پارتیشن «ext.» را انتخاب کنید و دستگاه Android خود را به کارت میکرو SD پیوند دهید.
? لینک های نصب |
||
گوگل پلی | مایکت |
۴. افزایش RAM در گوشی اندروید
برای مرحله آخر، باید برنامه دیگری را دانلود کنید.
Swapper (Root) را دانلود کرده و افزایش مورد نیاز خود را انتخاب کنید. با این کار یک فایل swp. ایجاد می شود که رم گوشی شما را افزایش می دهد. همچنین می توانید از این برنامه برای ردیابی میزان استفاده از حافظه SWAP و تغییر تنظیمات ذخیره سازی استفاده کنید.
? لینک های نصب |
||
گوگل پلی | مایکت |
افزایش رم گوشی بدون نیاز به روت
اگر می خواهید عملکرد گوشی خود را افزایش دهید و رم آن را بدون دسترسی روت افزایش دهید، Smart Booster به شما در انجام این ترفند کمک می کند. یک برنامه شخص ثالث بسیار سبک که عملکرد مناسبی در افزایش سرعت دستگاه شما دارد.
Smart Booster را دانلود و نصب کنید
برنامه Smart Booster را دانلود و بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب کنید.
این ابزار بهینه سازی نور به شما امکان می دهد دستگاه خود را به ۵ روش تقویت کنید:
- تقویت خودکار (خودکار و در شرایط زمان بندی)
- ویجت همپوشانی (به طور پیش فرض روشن)
- ویجت صفحه اصلی (یک ضربه برای تقویت از صفحه اصلی)
- نوار اعلان (یک ضربه برای تقویت از نوار اعلان ضامن)
- Boost Now (از صفحه اصلی برنامه ضربه بزنید)
میتوانید این برنامه را از طریق لینک های زیر دریافت کنید.
? لینک های نصب |
||
گوگل پلی | مایکت |
رم گوشی خود را بهینه کنید
متأسفانه، برای دستگاه های روت نشده، نمی توانید به سادگی حافظه رم بیشتری اضافه کنید. در این روش، شما واقعا رم گوشی خود را افزایش نمی دهید. روشهای بعدی بیشتر در مورد حفظ حافظه رم و استفاده حداکثری از آنچه دارید است.
هرچه تلفن هوشمند یا دستگاه اندرویدی شما بیشتر کار کند، رم بیشتری مصرف می کند. بنابراین، اگر میخواهید از RAM خود حداکثر استفاده را ببرید، مطمئن شوید که با کاهش آنچه در حال اجرا است، برای اولویتبندی کارهای مهمتر، حافظه را آزاد میکنید.
در اینجا مواردی وجود دارد که می توانید برای به حداکثر رساندن رم گوشی خود انجام دهید.
۱. ویجت ها را محدود کنید
ویجت ها در واقع فضای رم بیشتری از آنچه فکر می کنید اشغال می کنند. آنها پهنای باند را اشغال می کنند و بسیاری از آنها اغلب به روز می شوند. برخی از آنها به طور مداوم فعال هستند، به این معنی که آنها همیشه بخشی از RAM شما را اشغال می کنند. همین امر در مورد والپیپرهای زنده نیز صادق است.
تصاویر پس زمینه زنده و ویجت ها نه تنها فضای رم را اشغال می کنند، بلکه باتری شما را نیز سریعتر تخلیه می کنند.
اگر به ویجت ها و والپیپرهای زنده ای که در حال حاضر استفاده می کنید نیاز دارید، دوباره ارزیابی کنید. مطمئن شوید که فقط موارد مهم را حفظ می کنید. به این ترتیب، فضا را آزاد کرده و رم گوشی خود را بهینه خواهید کرد.
۲. توقف اجباری برنامه ها
اگر بستن برنامهها و محدود کردن ویجتها یا والپیپرهای زنده همچنان عملکرد گوشی شما را به میزان قابل توجهی بهبود نمیبخشد، ممکن است لازم باشد آن را به مرحله بعدی ببرید و برنامهها را به صورت دستی ببندید.
برای انجام این کار، ابتدا باید به « Settings>Apps» بروید. ” روی یک برنامه خاص ضربه بزنید تا میزان رم آن را بررسی کنید. اگر فضای زیادی را اشغال می کند، می توانید به زور آن را متوقف کنید. روی « توقف اجباری» ضربه بزنید و اقدام خود را تأیید کنید.
۳. برنامه ها را حذف کنید
با این حال، اگر احساس میکنید که از یک برنامه چندان استفاده نمیکنید، میتوانید آن را حذف نصب کنید تا فضا برای برنامههای مهمتر ایجاد شود.
برای برنامه هایی که قابل حذف نیستند، باید حقوق پیشرفته آنها را حذف کنید. ” برای انجام این کار، به برنامههای مدیریتی “ تنظیمات>امنیت>دستگاه ” بروید . فقط علامت کادری که در کنار یک برنامه خاص ظاهر می شود را بردارید. سپس حذف نصب کنید.
توجه : برخی از دستگاههای اندرویدی، مانند گوشیهای هوشمند سامسونگ، به کاربران خود اجازه میدهند نمای کلی از میزان استفاده از رم را مشاهده کنند. با این کار می توانید ببینید کدام برنامه ها رم بیش از حد مصرف می کنند. برای بررسی، کافیست به ” تنظیمات> تعمیر و نگهداری دستگاه> حافظه” بروید. “
سوالات متداول
- چگونه میزان رم گوشی اندرویدی خود را بررسی کنیم؟
به تنظیمات بروید و تنظیمات سیستم را باز کنید. روی «درباره تلفن» ضربه بزنید. Developer Options را فعال کنید و به دنبال «Memory/Running processes» بگردید. روی این گزینه ضربه بزنید. شما باید میزان مصرف رم گوشی خود را در زمان واقعی مشاهده کنید.
- چگونه RAM را در اندروید افزایش دهیم؟
می توانید با استفاده از یک برنامه شخص ثالث یا با پیوند دادن یک کارت میکرو SD پارتیشن بندی شده، حافظه رم گوشی خود را افزایش دهید. همچنین می توانید رم گوشی خود را با استفاده از اپلیکیشن تقویت کننده رم بهینه سازی کنید.
- اندروید چقدر از رم استفاده می کند؟
سیستم عامل اندروید به تنهایی تا 1G رم استفاده می کند.
- همچنین بخوانید : افزایش رم کامپیوتر با هارد
سرعت دستگاه خود را افزایش دهید
بهترین راه برای افزایش سرعت گوشی اندرویدی خود بدون خطر این است که برنامه ها و فرآیندهای غیر ضروری خود را حذف کنید. این برنامههای پسزمینه میتوانند حافظه مورد نیاز سایر برنامهها را اشغال کنند و در نتیجه عملکرد دستگاه شما را کاهش دهند.
اطمینان حاصل کنید که تمام مراحل را به درستی دنبال کرده اید و مطمئن شوید که هیچ برنامه سیستمی را که گوشی شما به آن نیاز دارد حذف نکنید.
دیدگاه ها