استفاده از محتوای تکراری
محتوای تکراری در سئو
ایجاد محتوای تازه و با کیفیت زمان میبرد ، برای همین بعضی از شرکت ها از محتوای تکراری یا Scraped استفاده میکنند. به عبارت دیگر، آنها محتوا را از دیگر سایت ها کپی میکنند و به نام خودشان درون سایتشان قرار میدهند. البته اگر به صفحه اصلی که مطلب را از آن کپی میکنید لینک بدهید ، جلوی پنالتی شدن شما تا حدودی گرفته میشود ولی در هر صورت ، کپی محتوا کار درستی نیست، حتی اگر با لینک به مرجع باشد.
این کار در دراز مدت باعث افت رتبه وب سایت ما می شود، این نوع محتوا اصلا نمی تواند جایگزین محتوای اختصاصی بشود و در جذب کاربران هدف به ما کمک کند. امروزه هوش مصنوعی موتور جستجوی گوگل به قدری قوی می باشد که محتوای تکراری و کپی را به راحتی می تواند تشخیص بدهد.
الگوریتم پاندا گوگل به راحتی متوجه خواهد شد که مطلب کپی شده برای اولین بار توسط چه فردی و از چه آدرسی باچه کیفیتی ایجاد شده است. دیگر زمان شیرین کپی پیس تمام شده و برعکس گذشته موتورهای جستجو به دنبال این هستند وب سایت هایی با محتوای باکیفیت را در صفحات اول نمایش بدهند و گوگل از وب سایت هایی که محتوای تکراری در وب خود قرار می دهند اصلا راضی نمی باشد و در زمان مشخصی بصورت ناگهانی شما را پنالتی می نماید.
پنالتی: حذف از نتایج موتورهای جستجو و خداحافظی با سایت خود.
شاید دلایل استفاه از محتوای تکراری در وب سایت ها عدم تجربه کافی مدیر وب سایت به مسائل مربوط به SEO و بهینه سازی باشد. استفاده از این گونه روش ها در وب معروف به کلاه سیاه هستند و از نظر اخلاقی هم باعث زیرپا رفتن حقوق نویسندگان می شوند.
URLهای متفاوت با محتوای یکسان
در برخی مواقع بسیاری از سیستم های مدیریت محتوای سایت ها بصورت خودکار از یک صفحه چندین صفحه می سازند، حتی وجود چندین صفحه با محتوای یکسان هم می تواند برای وب سایت ما مضر باشد. برای مثال فرض کنیم سایت دارای یک صفحه در مورد محصول “کتاب زناشویی” است، و به دلیل نوع سیستمی که سایت براساس آن ساخته شده است می توان از چندین URL و از چندین قسمت مختلف سایت به یک صفحه دسترسی پیدا کرد.
http://www.mysite.com/book bit coins.aspx?=23213
http://www.mysite.com/book bit coins
http://www.mysite.com/book-bit-coins
از نگاه موتورهای جستجو، این صفحات بسیار گمراه کننده هستند و چندین نسخه از این صفحه محتوای تکراری حساب می شوند.
برای برطرف کردن این موضوع باید همیشه نسبت به وجود یک تگ خاص اطمینان حاصل پیدا کنید بطوریکه این تگ در هرصفحه از سایت قرار گرفته و تگ لینک متعارف نامیده می شود.
تگ لینک نامتعارف نسخه ای اصلی یک صفحه وب را برای موتورهای جستجو نشان می دهد و به موتور جستجو می گوید که این صفحه به عنوان نسخه ای حقیقی از صفحه دورن تگ است و می توانید برای گوگل مشخص نمایید که کدام صفحه را در نتیج جستجو فهرست نویسی نماید.
البته توصیه می شود که برای هر محتوا یک صفحه یکتا داشته باشید ولی اگر دارای چندین صفحه یکسانی هستید نشانی صفحه ای را انتخاب نمایید که دارای بیشترین مفهوم به کاربران است و سئوی مناسب تری دارد.
برای مثال کد زیر قبل از تگ <head/> در صفحه موردنظر به گوگل می گوید که بهترین نسخه از صفحه را در نتایج موتور جستجو نشان بدهد.
<“/link rel=”canonical” href=”http://www.mysite.com/book bit coins>
چقدر محتوای تکراری دارم؟
اگر مطالب زیادی بر روی وب خود دارید برای اینکه متوجه شوید چه مقدار محتوای تکراری استفاده کرده اید بهتر است از ابزارهای آنلاین تشخیص محتوا کپی زیر کمک بگیرید.
ابزار DUPLI CHECKER به شکل حرفه ای به شما در تشخیص محتوایی که از سایت های دیگر به سرقت رفته کمک می نماید. کافیست در همان صفحه اول متن خود را وارد نمایید و پس از بررسی مشاهده شود که این متن در چه سایت های دیگری درج شده است.
ابزار SIMILAR PAGE CHECKER پس از بررسی وب شما با سایر وب های مشابه به شما می گوید که چقدر از نظر محتوایی نزدیک به همکارانتان هستید.
ابزار COPYRIGHT SPOT و ابزار VIRANTE هم از مجموعه ابزارهای آنلاین تشخیص محتوای کپی در وب می باشند، همچنین خود موتور جستجوی گوگل بیانگر همه چیز می باشد.
محتوای تکراری ویدیویی
علاوه بر محتوای متنی که تکراری بودن آن به راحتی توسط الگوریتم های موتورجستجو تشخیص داده می شوند، هنوز الگوریتم مشخصی برای تشخیص محتوای ویدیویی از یکدیگر موجود نمی باشد. البته که سازندگان ویدیوها با درج برند و آدرس خود بر روی ویدیوها جلوی پخش شدن ویدیوهای خود را می گیرند.
بهتر است در این گونه محتواها هم کپی بردرای نکنید و خودتان دست به ایجاد ویدیوهای خلاقانه و جدید بزنید، البته اگر قصد استفاده از ویدیوهای تکراری در وب خود را دارید بهتر است اطراف ویدیو را با محتوای متنی اختصاصی تکمیل تر کنید و اگر توانستید به محتوای ویدیویی آن هم اضافه تر کنید و حتما منابع را ذکر نمایید.
البته تغییر نام ویدیوها و حجم آن ها در محتوای ویدیویی تکراری در کیفیت و بازدید آن بسیار حائز اهمیت می باشد.
محتوای تکراری تصویری
شاید برایتان جالب باشد که گوگل الگوریتم های پیشرفته ای در زمینه شناسایی تصاویر دارد و به راحتی متوجه کپی بودن یک تصویر می شود. حتی اگر این تصویر را در هاست وب سایت خود بارگذاری کنید، پس بهتر است برای اینکه یک وب سایت معتبر و رتبه بالا در نزد گوگل باشید از تصاویر اختصاصی خود استفاده بنمایید.
ساخت تصاویر اختصاصی اصلا کار سختی نمی باشد و نیاز به یک برنامه ویرایشگر عکس مثل فتوشاپ و جستجو در وب برای یافتن تصاویر مربوط به موضوع کاری خود می باشد. با نوشتن جملات بر روی تصاویر و کم کردن حجم آن ها می توانید جلوه بهتری از تصویر را برای مخاطب و موتورهای جستجو بارگذاری نمایید.
کلمات کلیدی انبوه
“انباشتن کلمات کلیدی” به ارائه صفحه ای از کلمات کلیدی برای افزایش رتبه سایت در موتور جستجو اشاره دارد. پر کردن صفحات از کلمات کلیدی نه تنها تجربه بدی برای کاربران خواهد بود، بلکه تاثیر منفی بر رتبه شما خواهد گذاشت. سعی کنید به جای استفاده از این روش، بر روی ارائه مطالبی مفید و کامل که شامل کلمات کلیدی به شکلی مناسب و طبیعی است تمرکز کنید.
روش های استفاده درست از محتوای تکراری
به عنوان تجربه یک وب مستر بهتر است به جای استفاده از محتوای تکراری و جریمه نشدن توسط گوگل از این گونه محتواها برای بالا بردن اطلاعات و مطالعه استفاده کنید و پس از تحقیق کم و کاستی های موجود یک مقاله را پیدا کنید و آن را با ذکر چند منبع و استفاده از چندین مقاله دیگر کاملتر کنید.
و یا می توانید سرتیترهای مربوط به یک مقاله را تبدیل به یک اینفوگرافیک زیبا نمایید و از آن در وب خود استفاده کنید و یا اینکه از یک محتوای عالی و پرطرفدار یک محتوای ویدیویی خوب و جامع با صدای خود بسازید و آن را با نام برندتان در شبکه های مجازی و رسانه خود به اشتراک بگذارید.
دیدگاه ها