لینک های شکسته در وردپرس
چگونه لینک های شکسته را در سایت وردپرس خود پیدا کنیم؟ (آموزش گام به گام)
همه قبول دارند که لینک های شکسته برای تجربه کاربری، بسیار بد است. اما آیا میدانید که این لینکهای خراب میتوانند بهطور چشمگیری در رتبهبندی سئو سایت وردپرس شما تاثیرگذار باشد و به آن صدمه بزنند؟
بله، این امر اثبات شده است که وجود لینکهای شکسته و خراب درون وبسایت شما بر رتبهبندی سایت و سئو تاثیر منفی دارد.
انواع لینک شکسته
در کل دو نوع لینک شکسته وجود دارد که هردو اثر منفی بر سئو و رتبهبندی سایت شما خواهند گذاشت:
لینکهای شکسته داخلی : درواقع مربوط به همان لینکدهی صفحات داخلی سایت شما بوده. حال شما تصور کنید که روی یکی از این لینکها کلیک میکنید ولی با خطا مواجه میشوید. در اینجا شما یک لینک شکسته داخلی دارید.
لینک شکسته خارجی: این اضطلاح نیز مربوط به لینکدهی سایت شما به صفحات خارج از سایتتان است. تصور کنید پس از کلیک بر روی لینک به صفحه موردنظر منتقل نشده و با پیغام خطا روبرو میشوید. در اینجا نیز شما یک لینک شکسته خارجی دارید.
در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه میتوانید لینکهای شکسته موجود در وردپرس را بهراحتی پیدا کرده و آنها را برطرف کنید، تا درنتیجه بتوانید تجربه کاربری خوبی را ایجاد کنید و همچنین رتبهبندی و سئو سایت خود را بهبود بخشید.
اگر خزندههای موتورهای جستجوگر سایت شما را بازدید کنند و با مقدار زیادی لینک شکسته روبرو شوند، فرایند خزیدن آنها متوقف خواهد شد. در این حالت تعداد به نمایش درآمدن صفحه ۴۰۴ افزایش پیدا میکنند. این عاملی مهم در تضعیف سئو سایت شما میشود.
از طرف دیگر هم کاربران سایت با مواجه چنین خطایی، سایت را ترک خواهند کرد و این فاجعهای است که باعث کاهش ترافیک سایت و بهدنبال آن نیز کاهش رتبه سایت میشود.
لینک شکسته چیست؟
لینک شکسته، که به عنوان لینک مرده نیز شناخته میشود، لینکی است که دیگر کار نمیکند. لینکهای شکسته به دلایل زیادی اتفاق میافتد، اما شایعترین دلیل این است که صفحه مربوطه، حذف و یا به مکان دیگری منتقل میشود که این امر باعث بروز خطای ۴۰۴ (صفحه پیدا نشده) در وبسایت شما میشود.
در سایتهای وردپرس، لینکهای شکسته معمولاً هنگام انتقال یک سایت، به دامنه جدید یا هنگام پاک کردن یک پست یا صفحه بدون تغییر مسیر مناسب، رخ میدهد.
پس این بسیار مهم است که بهطور مرتب لینکهای شکسته را در سایت خود مشاهده کرده و آنها را برطرف کنید، بنابراین میتوانید مانع از صدمه زدن بر رتبهبندی و سئو سایت خود توسط آنها شوید.
در این مقاله، چهار روش برتر برای یافتن لینکهای شکسته در وردپرس را به اشتراک خواهیم گذاشت. پس از آن، ما راهی آسان برای رفع آن لینکهای خراب، به شما نشان خواهیم داد.
با ما باشید تا باهم به موارد زیر در این مقاله بپردازیم:
- یافتن لینکهای شکسته با استفاده از SEMRush
- یافتن لینکهای شکسته با استفاده از Ahrefs
- یافتن لینکهای شکسته با استفاده از گوگل سرچ کنسول
- یافتن لینکهای شکسته با استفاده از افزونه Broken Link Checker
- نحوه رفع لینکهای شکسته در وردپرس
در واقع گام اول ما یافتن لینکهای شکسته در سایتمان است که ما قصد داریم ۴ روش مختلف را برای این کار به شما آموزش دهیم. و قدم دوم نیز رفع و اصلاح این لینکهای شکسته است که در این مقاله به شما آن را آموزش خواهیم داد.
روش ۱. یافتن لینکهای شکسته در وردپرس با استفاده از SEMRush
SEMRush یکی از بهترین و راحتترین ابزارهای سئو سایت است. ابزاری که بهراحتی به شما این امکان را میدهد که رتبهبندی و سئو وب سایت خود را مورد آنالیز قرار دهید و آن را بهبود ببخشید.
SEMRush همچنین شامل یک ابزار قدرتمند برای حسابرسی سایت است که وبسایت شما را برای یافتن خطاهای رایج و تهیه گزارش مفیدی از وضعیت سایتتان کمک میکند.
برای بهرهمندی از این امکانات بینظیر، ابتدا باید یک حساب کاربری SEMRush برای خود ثبت کنید.
باید بگوییم که این ابزار قدرتمند، پولی است. تنها به شما امکان ۱۴ روز استفاده رایگان را میدهد که خوب فرصت مناسبی است تا امکانات آن را بررسی کنید و سپس اقدام به تهیه آن کنید.
پس از ورود به سیستم، در ابتدا باید روی گزینه ” Site Audit ” از فهرست سمت چپ کلیک کنید.
این کار شما را به صفحه حسابرسی سایت میرساند. حال، روی دکمه ” New Site Audit ” در بالای صفحه کلیک کنید تا وب سایت خود را اضافه کنید.
در این مرحله از شما خواسته میشود که نام دامنه خود را وارد کنید. پس از آن نیز از شما خواسته میشود تنظیمات حسابرسی سایت را پیکربندی کنید. میتوانید تعداد صفحات را برای خزیدن انتخاب کنید و یک منبع خزیدن نیز انتخاب کنید.
برای ادامه روی دکمه شروع خزیدن کلیک کنید.
SEMRush اکنون خزیدن وبسایت شما را آغاز خواهد کرد. این امر ممکن است بسته به تعداد صفحاتی که شما برای خزیدن انتخاب کردهاید، چند دقیقه طول بکشد.
پس از اتمام، میتوانید بر روی نام دامنه خود در زیر قسمت Site Audit کلیک کنید تا گزارش سایت خود را ببینید.
برای دیدن لینکهای شکسته در سایت خود، باید بر روی لینک ” Broken ” در زیر گزارش کلی کلیک کنید.
هم اکنون می توانید بر روی دکمه Export در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید تا گزارش خزیدن صفحات سایت خود را دانلود کنید. شما هنگام رفع لینکهای شکسته در وبسایت خود به آن احتیاج خواهید داشت.
روش ۲. یافتن لینک های شکسته در وردپرس با استفاده از Ahrefs
Ahrefs ابزاری عالی برای بررسی سئو سایت توسط بازاریابان، وبمستران و متخصصان سئو است. این ابزار، موارد مهمی از سئو سایت و همچنین رقبا را به شما ارائه میدهد.
شما می توانید از آن برای تحقیقات کلمات کلیدی، تجزیه و تحلیل رقبا، ایدههای کلمات کلیدی ارگانیک و همچنین نظارت بر سلامت سایت از جمله بررسی لینکهای خراب استفاده کنید.
برای کار با این ابزار، ابتدا باید یک حساب کاربری Ahrefs برای خود ثبت کنید. این سرویس هم بهصورت پولی ارائه شده است و امکان استفاده رایگان ۱۴ روزه را برای شما قرار داده است.
پس از ورود به داشبورد Ahref ، باید نام دامنه خود را در زیر ابزار Site Explorer وارد کنید.
ابزار Explorer سایت اکنون وبسایت شما را برای تهیه گزارش، بررسی میکند. این ممکن است بسته به میزان محتوای شما در وب سایتتان، مدتی طول بکشد.
پس از اتمام، یک مرور کلی از نتایج کاوش در سایت خود را مشاهده خواهید کرد. از اینجا، باید روی منوی Pages قسمت Bes by Links کلیک کرده و گزارش خود را بر اساس وضعیت ۴۰۴ مرتب کنید.
اکنون می توانید گزارش خود را با فرمت CSV دریافت کنید تا لینکهای خراب در سایت وردپرس خود را برطرف کنید.
روش ۳. یافتن لینک های شکسته در وردپرس با استفاده از گوگل سرچ کنسول
گوگل سرچ کنسول، ابزاری رایگان است که توسط گوگل ارائه شده است تا به مدیران وبسایت کمک کند که دید سایت خود را در نتایج جستجو مدیریت کنند. همچنین به شما راجع به خطاهایی از جمله خطاهای ۴۰۴ ناشی از یک لینک خراب اطلاع میدهد.
پس از ورود به حساب گوگل سرچ کنسول خود، از فهرست سمت چپ روی گزینه ” Coverage ” کلیک کنید.
شما در قسمت خطاها یا Excluded، خطای ۴۰۴ را مشاهده خواهید کرد. با کلیک بر روی آنها لیستی از خطاها یا مشکلاتی که گوگل هنگام بازدید از وبسایت شما با آن روبرو شده است را به شما نشان میدهد.
با کلیک بر روی خطای ۴۰۴، تمام پیوندهای وبسایت شما که درواقع لینکهای خراب هستند به شما نشان داده میشود و خطای ۴۰۴ را برمیگرداند.
هم اکنون می توانید بر روی دکمه بارگیری کلیک کنید تا لیست تمام خطاهای ۴۰۴ در وب سایت خود را دریافت کنید. برای رفع پیوندهای خراب در وب سایت خود به این مورد نیاز خواهید داشت.
روش ۴. یافتن لینک های شکسته با استفاده از افزونه Broken Link Checker
برای این روش، ما از افزونه Broken Link Checker استفاده خواهیم کرد. اما بکارگیری این روش توصیه نمیشود، زیرا منابع فشردهای دارد و وب سایت شما را کند میکند.
این افزونه لینکهای شکسته در وبسایت شما شامل لینکهای داخلی و خارجی را که منجر به خطای ۴۰۴ میشود را بررسی میکند.
ابتدا باید افزونه Broken Link Checker را نصب و فعال کنید.
پس از فعالسازی، افزونه برای یافتن پیوند در پستها ، صفحات و نظرات شما شروع به کار میکند. هم اکنون میتوانید برای مشاهده گزارش کامل به منوی ابزارها قسمت Broken Links مراجعه کنید.
اکنون شما باید لیست به نمایش درآمده شده را به صورت دستی مرتب کنید تا پیوندهای خراب در وبسایت خود را پیدا کنید.
تا زمانی که پیوندهای خراب را برطرف کنید، باید Check Link Broken را در وبسایت خود فعال نگه دارید. پس از آن، میتوانید افزونه را غیرفعال کنید زیرا فرایند بررسی لینکهای خراب شده باعث کاهش سرعت سرور شما میشود.
- توصیه می شود : سرقت و مشاهده لینک های رقبا
چگونه به درستی لینک های شکسته را در وردپرس برطرف کنیم ؟
ما برای یافتن لینکهای شکسته در وردپرس چهار روش مختلف به شما نشان دادیم. اکنون بیایید در مورد چگونگی رفع پیوندهای خراب در وردپرس صحبت کنیم.
بهترین راه برای برطرف نمودن یک لینک خراب، تغییر مسیر مجدد آن به صفحه دیگر است. به عنوان مثال، اگر مطالب یک مقاله را به آدرس دیگری منتقل کردید، لازم است که آن را به مقاله جدیدتر تغییر مسیر دهید.
به همین ترتیب، اگر مقالهای دیگر وجود ندارد، میتوانید کاربران را به صفحهای مشابه با مطالب مربوط به مقاله قدیمی هدایت کنید. با تنظیم تغییر مسیر۳۰۱ میتوانید این کار را انجام دهید.
ابتدا شما نیاز دارید که افزونه Redirection را نصب و فعال کنید.
پس از فعالسازی، برای تنظیم تغییر مسیرها باید به منوی ابزار و قسمت Redirection مراجعه کنید. شما میتوانید لینک شکسته قدیمی را در قسمت ” Source URL” و URL جدید را نیز در قسمت ” Target URL” اضافه کنید.
پس از انجام این موارد، روی گزینه ” Add redirect” کلیک کنید تا تغییرات خود را ذخیره کنید.
اکنون میتوانید این موضوع را با مراجعه به لینک شکسته قدیمی آزمایش کنید و ببینید که آیا به صفحه جدید هدایت میشوید.
این روند را برای همه پیوندهای خراب شده در وبسایت خود تکرار کنید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند یاد بگیرید که چگونه به راحتی پیوندهای شکسته شده در وردپرس را پیدا و برطرف کنید.
دیدگاه ها