افزایش مدت زمان نگهداری شارژ باتری موبایل
راه های بالا بردن مدت زمان نگهداری شارژ باتری موبایل
در گذشته که تلفن ها ساده و کوچک بودند کسی مشکلی با نگهداری شارژ باتری موبایل نداشت. ولی با پیشرفت تکنولوژی و بزرگ شدن صفحات نمایش گوشی های هوشمند و برنامه های جانبی و بازی های پرگرافیک و… مشکل باتری و شارژ دستگاه به یکی از مهم ترین دغدغه های کاربرانی گوشی تبدیل شده است.
در این مقاله آموزشی از لرن پارسی قصد معرفی روش هایی را داریم که می توانند در مواقع ضروری که نیاز به شارژ دستگاه گوشی دارید خیلی کمک حالتان شوند.
افزایش مدت زمان نگهداری شارژ باتری موبایل
۱ – در مواقع غیر ضروری گوشی خود را خاموش کنید
هنگامی که ا ز سر کار برگشته اید یا اینکه زمان خواب فرا رسیده است ، می توانید آلارم گوشی خود را تنظیم کرده و خود را خاموش کنید.لازم به ذکر است که آلارم گوشی شما در زمان خاموش بود گوشی نیز فعال است. و در ساعت مشخص شده گوشی شما روشن خواهد شد.
۲ – متوقف کردن جستجوی سینگال
هنگامی که شما در یک منطقه با سیگنال ضعیف (متر و یا مناطق دور افتاده) قرار دارید ، گوشی شما برای جستجوی سیگنال باتری بیشتری را مصرف می کند.برای جلوگیری از تمام شدن شارژ باتری خود می توانید گوشی خود را روی حالت پرواز (Mode Fight) قرار دهید.
۳ – از کامل کردن شارژ و تخلیه کامل آن بپرهیزید
از شارژ باتری موبایل ، پس از خالی شدن کامل آن اجتناب کنید تا باتری شما آسیب نبیند. باتری های لیتیومی بر خلاف باتری های مبتنی بر نیکل طوری طراحی شده اند که به طور مکرر شارژ شوند و این روند به بالا رفتن عمر باتری کمک میکند. متصل ماندن گوشی به برق وقتی که شارژ گوشی کامل شده (مثل شبها موقع خواب) در دراز مدت به گوشی آسيب میزند.
۴ – ویبره خود را غیر فعال کنید
در مواقع غیر ضروری می توانید ویبره گوشی خود را غیرفعال کنید و فقط از صدای زنگ استفاده کنید. داشتن ویبره آن هم در مواقعی که شارژ کمی دارید می تواند سریع باتری شما را خالی کند.
۵ – از فلاش دوربین استفاده نکنید
در مواقع ضروری از فلاش دوربین هنگام عکسبرداری استفاده نکنید ، زیرا این گجت کوچک شارژ زیادی را هنگام استفاده ا ز باتری شما کسر میکند.
۶ – از قابلیت های غیر ضروری گوشی خود استفاده نکنید
د ر مواقعی که دسترسی به شارژر گوشی خود ندارید ، برای بیشتر روشن بودن گوشی خود می توانید از قابلیت های غیر ضروری مانند دوربین و اینترنت و جستجو صوتی و … استفاده نکنید.
۷ – زمان مکالمه خود را کاهش دهید
در مواقعی که احتیاج به شارژ زیادی دارید ، زمان مکالمات خود را کاهش دهید. تا شارژ بیشتری برایتان باقی بماند.
۸– بلوتوث خود را خاموش کنید
روشن ماندن بلوتوث باعث خواهد شد شارژ بیشتری مصرف شود. پس حتما پس از انجام کارهای مربوطه آن را خاموش کنید.
۹ – قابلیت های WIFI و GPS را غیر فعال کنید
هنگامی که نیاز به ارتباطات بی سیمی ندارید ، می توانید قابلیت های وای فای ، جی پی اس و مادون قرمز گوشی خود را غیر فعال کنید. شما مي توانيد با غيرفعال كردن اين قابليت ها، سرعت مصرف شارژ باتري را تا حد زيادي كاهش دهيد.
۱۰ – روشنایی صفحه نمایش خود را کاهش دهید
کم کردن نور صفحه نمایش آن هم در شب یک راهکار مناسبی برای ذخیره سازی نیروی باتری گوشی شما می باشد.
۱۱ – استفاده از GSM به جای ۳G و ۴G
اگر احتیاجی به سرعت بالایی در هنگام استفاده از اینترنت ندارید از قسمت تنظیمات گوشی سرعت اینترنت را بر روی GSM تنظیم نمایید. هنگامی که از ۳G و GSM به طو ر همزمان استفاده میکنید شارژ باتری شما به طو ر معمول ۶۸ درصد زودتر ا ز حالت GSM تنها کاهش میابد.
۱۲ – از تصاویر غیر متحرک و ثابت برای پس زمینه گوشی خود استفاده کنید
عکس های متحرک مصرف باتری بیشتری به مراتب نسبت به تصاویر ثابت دارند. پس در مواقع ضروری از تصاویر ثابت استفاده کنید.
۱۳ – از پس زمینه سیاه استفاده کنید
تجربه اثبات کرده است که ، نور صفحه سیاه به مراتب انرژی کمتری نسبت به نور سفید مصرف می کند. صدا های غیر ضروری را غیر فعال کنید با غیرفعال کردن صدا های کیبورد و … مصرف باطری خود را کاهش دهید. و برنامه های اضافی پس زمینه در حال اجرا را ببندید.
۱۴ – از شارژر اصلی گوشی خود استفاده کنید
شارژ کردن گوشی با شارژر فابریک خیلی بهتر از شارژ کردن با وسایل جانبی و شارژر دیگر گوشی ها می باشد.
۱۵- از نرم افزارهای ذخیره شارژ باتری موبایل استفاده کنید
می توانید با فعالسازي حالت Battery Saver در تنظیمات گوشی خود (در اکثر گوشی ها موجود می باشد) از بهینه سازی باتری استفاده کنید. در اين بخش كه چگونگي مصرف انرژي باتري قابل مشاهده خواهد بود، مي توان حالت Battery Saver را فعال کرد.
همه گوشی های هوشمند اندرویدی دارای نوعی از حالت صرفه جویی در مصرف انرژی هستند که برخی از آن ها حتی از چندین روش برای این کار بهره مند هستند. به عنوان مثال گوشی های هوشمند سامسونگ دارای ۲ روش مختلف تحت عناوین Ultra Power Saver و regular power saving برای ذخیره انرژی هستند که روش اول روشنایی نمایشگر و عملکرد پردازنده را بسته به میزان باقی مانده شارژ گوشی کاهش داده و روش دوم هم علاوه بر موارد یاد شده، فقط اجازه اجرا شدن تعداد اندکی از نرم افزارهای ضروری را به کاربر می دهد. بیش تر دستگاه های اندرویدی دارای حالت ابتدایی ذخیره انرژی (power saving) که به طور خودکار هنگام رسیدن درصد شارژ باتری به میزان مشخص فعال می شود، هستند. برای مشاهده تنظیمات باتری دستگاه، باید به مسیر Settings→ Battery مراجعه کنید و بسته به نیازتان یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید.
چنانچه دستگاه شما از اين قابليت پشتيباني نمي كند يا از ديگر دستگاه هاي اندرويدي استفاده مي كنيد نيز می توانید از نرم افزارهای خوبی برای نگهداری و بهینه کردن نیروی شارژ گوشی شما طراحی شده اند کمک بگیرید. یکی از این برنامه های Battery Doctor می باشد که با مدیریت نرم افزارها و تنظیمات گوشی به تمام نشدن شارژ گوشی موبایل شما کمک زیادی خواهد کرد.
۱۶- دمای خنک را حفظ کنید
تلفن های هوشمند ما وقتی در دمای بالا نگه داشته می شوند ، باتری آن گرم و سست می شود. بنابراین حفظ دمای خنک می تواند به عملکرد بهینه باتری شما کمک کند از قرار دادن تلفن خود در معرض دمای بالا خودداری کنید. آن را از نور مستقیم خورشید و هر مکان گرم دیگری دور نگه دارید.
۱۷. غیرفعال کردن اعلان ها
بیش از حد بسیاری از اعلان ها از برنامه های مختلف می توانند انرژی زیادی مصرف کنند. برای غیرفعال کردن اعلان برای یک برنامه خاص ، فقط به اطلاعات برنامه بروید و گزینه نمایش اعلان ها را بردارید. این می تواند باعث کاهش مصرف انرژی توسط برنامه ها شود.
۱۸. بستن برنامه های غیر ضروری
ممکن است در حین استفاده از تلفن تعدادی برنامه را باز کنیم. اما بیشتر اوقات ممکن است متوجه حضور آن ها در پس زمینه نباشیم. بنابراین حتی اگر ما از آن استفاده نکنیم ، باتری در پس زمینه نیز مصرف می شود. بستن برنامه هایی که استفاده نمی شوند در واقع باعث کاهش مصرف برق می شود.
- این مقاله را بخوانید : بستن خودکار برنامه ها در اندروید پس از خارج شدن
استفاده زیاد برخی از برنامه ها از باتری گوشی
تیم نرم افزرای Avast هر سه ماه یک بار از طریق رصد کردن سه میلیون دستگاه اندرویدی در سراسر دنیا ، گزارشی درباره مصرف باتری و انتقال اطلاعات اپلیکشن ها منتشر می کند.
طبق تحقیقات آواست ، فیس بوک همچنان بزرگترین مصرف کننده شارژ گوشی اندرویدی می باشد. اپلیکشین گوگل مپ هم مصرف زیادی دارد ، استفاده از اینستاگرام ، واتس آپ هم مصرف بالایی از باتری را دارند.
همچنین اگر حس می کنید که شارژ باتری شما واقعا خیلی زود تمام می شود بهتر است از اصل بودن شارژر گوشی خود مطمئن شوید.